• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • geleneksel sosis

Sonuçlar

Geleneksel sosis - Ithalat/Ihracat

  1. CÔTE2BOEUF

    Fransa

    Verified by europages badge

    Aveyron'da geleneksel kurutulmuş et üreticisi olan COTE2BOEUF, bir Fransız gastronomi ikonunu eski ihtişamına kavuşturuyor: sosis! Eski günlerde olduğu gibi sadece 3 malzemeyle yapılıyor: Aveyron'daki çiftliklerden seçilen et, Guérande tuzu ve IGP Kampot biberi. Koruyucu yok, renklendirici yok, nitrit yok! Eski günlerdeki gibi sadece 3 malzeme. Coppa, lonzo, kurutulmuş jambon, kurutulmuş Aubrac sığır eti, chorizo, guanciale, kuru sosis, sosis, Aveyron'daki Laissac'taki atölyemizde üretilen nitrit içermeyen şarküteri ürün yelpazemizi oluşturuyor. COTE2BOEUF aynı zamanda Popines'in de mucididir: %100 geri dönüştürülebilir ve iade edilebilir cam kavanozda ince dilimlenmiş şarküteri ürünleri. Vakumla paketlendikten sonra, Popine oda sıcaklığında 3 ay boyunca saklanabilir. 3 farklı formatı (Popine, Marmite, Chaudron) bulunan Popine, kışın rakletlerinize, yazın ise şarküteri tabaklarınıza mükemmel bir eşlikçi olacaktır.

  2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

    İtalya

    1987 yılından bu yana Verona kentinde Bortolazzi Massimo'da bulunan Salumificio Bovo şarküterisinde soppressa (sarmısaklı sosis), sosis, sucuk, rulo haline getirilmiş lard, salamella (bir sosis türü), cotechino (pişirilerek yenen sosis), taze et ve etten üretilmiş özel ürünler gibi geleneksel lezzetler sunulmaktadır. Salumificio Bovo, müşterilerine kaliteyi ve benzersiz lezzetleri sunmak isteyen şeflerin seçtikleri şarküteridir, çünkü damak çatlatan lezzetleri ve tatları arayan gurmelerin kullanımlarına yüksek kaliteli ve benzersiz şarküteri ürünü seçenekleri sunmaktadır.

  3. HÖHENRAINER DELIKATESSEN GMBH

    Almanya

    Höhenrainer şirketi %100 hindi etinden hindi sosisi üretmektedir. Ürünlerimizde az yağ ve yüksek kaliteli protein vardır ve böylece çok doyurucu ve çok yönlüdür. Şirketimiz aile geleneğinden gelen 35'in üzerinde yüksek kaliteli Alman ürünü sunmaktadır. Burada yüksek kalite ve tam yeme zevki bizim için daima en ön plandadır. Bunun için daima en iyi malzemeyi, geleneksel tarifler ve gerçek Alman kasaplığı çerçevesinde kullanırız. Üretimi Bavyera'daki tesisimizde gerçekleştirmekteyiz. Höhenrainer adı şirketimizin bulunduğu Großhöhenrain köyünden gelmektedir. Şirketimizin kurucusu Georg Lechner Bavyera'ya hindi yetiştiriciliğini getiren kişidir. Bu tarihten beri şirketimiz, Bavyera geleneğini sürdüren bir aile işletmesidir. Bavyera'nın sosis geleneğini, toplam olarak yakl. 200 çalışandan oluşan deneyimli ekibimizle sürdürmekteyiz. Eğitimi kendimiz veririz: Bir zamanki çıraklarımız bugün şirketimizde sorumlu noktalarda çalışmaktadırlar.

  4. PORTALCONSA

    İspanya

    PORTALCONSA, geleneksel Chorizo ve soğanlı Chorizo, jambon, lard ve Cacheira (domuz kellesi), vb... gibi Galiçya'ya özgü ürünler ve onların yanında uzman ellerin bilgi birikimi ve teknolojik altyapımız sayesinde sunduğumuz ürünlerin lezzetine katkı yapan ögeleri ihmal etmeden topraklarımızda yetişen hayvanlardan elde edilen yüksek kaliteli etlerden dana kıyma, sosis ve Criolla gibi daha genel ürünleri sunmaktadır.