• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • oleik asit

Sonuçlar

Oleik asit - Ithalat/Ihracat

  1. MATERIA HNOS SACIF

    Arjantin

    MATERIA HNOS SACIF, yılında kurulan ve Kimya - İthalat/İhracat sektöründe faaliyet gösteren bir. oleik asit, organik asitler, organik eter asitleri, lastik tamiri için kimyasal ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Mar Del Plata, Arjantin 'de bulunmaktadır.

  2. BORABORA OLIVEOIL

    Türkiye

    NATÜREL ZEYTİNYAĞLARI: Ağacın dalından toplanmış sağlıklı zeytinler bekletilmeden fabrikalara getirilir. İçine önceden toprağa düşmüş, çürük ve kalitesiz zeytinler karıştırılmamalıdır. Zeytin hasadı ne kadar hızlı olursa, zeytinler bekletilmeden ne kadar çabuk sıkılırsa, çıkan zeytinyağı o kadar çok kaliteli olur.Fabrikaya gelen zeytinler önce toz ve yapraklarından ayıklanır. Sonra suyla yıkanır. Üretim tamamen mekanik yöntemlerle ve sadece su kullanılarak yapılır. Üretim sırasında hiç bir kimyasal kullanılmaz. Çıkan zeytinyağı vitamin, mineral ve antioksidan deposudur. Evde sıktığımız taze meyve suyu gibidir. Tüketilmeye hazırdır. Taze çim veya taze çağla gibi kokar. Ayçiçeği yağı, fındık yağı, mısır yağı, kanola yağı, pamukyağı gibi yağlar rafine edilmeden natürel zeytinyağları gibi doğrudan tüketilemez.Natürel Zeytinyağları cam, paslanmaz krom veya gıdaya uygun kaplarda, oda sıcaklığında, gün ışığı görmeyen ortamlarda saklanmalıdır. Natürel zeytinyağları asidine ve duyusal özelliklerine göre ikiye ayrılır.A-NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI : Serbest yağ asitliği oleik asit cinsinden maksimum yüzde 0.8 dir.a-Natürel Sızma Zeytinyağlarında mutlaka zeytinin kendine has meyvemsi özelliği, acılık ve yakıcılığı olmalıdır. Bazı zeytin cinslerinde ve erken hasatta acılık ve yakıcılık daha fazla olabilir. Fakat duyusal olarak hiçbir kusuru, kötü koku ve tadı olmamalıdır.Natürel Zeytinyağları taze meyve suyu gibidir. Vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir.

  3. ACEITES SANDÚA

    İspanya

    Zeytinyağı, natürel sızma zeytinyağı, yoğun tatlı zeytinyağı, hoş tatlı zeytinyağı, zeytin küspesinin yağı, ayçiçek yağı, tohum yağı, özel kızartma yağları, fritözler için özel yağ, oleik asit yağı. Sirke ve mayonez.

  4. VERATAVŞAN

    Türkiye

    Taze Tavşan eti ve Tavşan satışımız bulunmaktadır.Her ülkeye ihracat yapma kapasitesi ve et tedarik etme konusunda profesyonel olarak çalışmalarımız bulunmaktadır.Bunun yanı sıra tavşan gübresi ve tavşanlar için gerekli ekipman ve malzemeyi temin edebilirsiniz. Tavşan etinin faydaları; Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.

  5. TAVET TAVŞAN

    Türkiye

    Neden Tavşan Eti ? Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.