AKBRELLA ŞEMSIYE SAN. VE TIC. A.Ş

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AKBRELLA ŞEMSIYE SAN. VE TIC. A.Ş
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Dış mekanlar için özel olarak tasarlayıp ürettiğimiz cafe bahçe şemsiyesi ürünlerimiz ısı ve yağmur suyunu geçirmeyen Akrilik kumaşlardan üretilir. Ana gövdesi 10 cm kalınlığında olan teleskopik şemsiyelerimizin tüm gövdesi alüminyum içerikli malzemelerden üretilir. Şemsiyelerimizin içerisinde bulunan çelik sonsuz dişli ile açılıp kanması sağlanan teleskopik şemsiyelerimizin farklı ebatlarda ve farklı ölçülü yuvarlak, kare formaları vardır. Şemsiye altında kullandığımız çelik tekerlekli çerçeve ayakların üzerinde özel kesimli parlatılmış 4 adet mermer ağırlık bulunmaktadır. Yurt içi ve yurt dışı toptan satışını yaptığımız Akbrella markalı dış mekan bahçe şemsiyesi modellerimizin bazı ölçüleri depomuzda stokudur, stokta bulunmayan ürünlerimiz ise sipariş anından 1-2 hafta sonra üretilip sipariş eden kişilere teslimat yapılır. Akbrella www.akbrella.com.tr online web sitesinde güneş şemsiyelerini yakından inceleyerek satın alma işlemin yapabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Akbrella online sitesinde şimdi 100 modele kadar metal çöp kovaları mevcuttur, online olarak satın alabileceğiniz çöp kovaları modellerimiz şimdi 4 ay vadeli vade farksız olarak satıştadır. İç mekanda da kullanılan krom paslanmaz çöp kovalarımızı 50 modeli mevcuttur, ürün üzerine dileyen müşterilerimize logo baskı uygulamasını da yapmaktayız. Aynı zamanda ahşap kaplamalı dış mekan çöp kovalarımız alüminyum döküm tekniğinde üretilmektedir. Son derece sağlamlık olgusuna değer veren Akbrella ürünlerini 2 yıl kullanım garantili olarak satışını gerçekleştirmektedir. Üretimden tüketiciye satış politikamızdan dolayı çöp kovası ürünlerimizi çok uygun fiyata satın alma şansına sahipsiniz

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İncelemiş olduğunuz bu alandaki 400x400 cm, ebadındaki 16 m2 alanı güneş ve yağmurdan koruyan bahçe şemsiyemizin ana gövdesini ve kollarının tamamını sertleştirilmiş etial 60 eloksallı alüminyumdan üretiyoruz. Şemsiyenin ana gövdesi 100mm yani 10cm çapında olup üretimlerimiz arasında en kalın gövdeye sahiptir. Daha çok cafe ve restoranların, bahçe, balkon ve teras kısmı için tercih edilen bu şemsiyemizin iç borusu içerisinde sulandırılmış sonsuz çelik dişli bulunmaktadır. Şemsiyenin gövdesinde bulunan adaptör sayesinde el yardımı ile bir alyan kolla çevrilmek suretiyle dişli mil yukarıya aşağıya itilerek şemsiyenin teleskopik biçimde açılıp ve kapanması sağlanır. Bu üründe kullandığımız kumaş ise 320 gr/m2 kalınlığında olup İspanya'dan ithal edilmiş ısı ve yağmur suyunu geçirmeyen, 50upf UV ışınlarına karşı koruma sağlayan, 10 yıl boyunca da solmaya ve çürümeye karşı üretici DOCRIL firması tarafından garanti verilmiş akrilik kumaştır.

Fiyat teklifi isteyin

ŞEMSİYE Akbrella yeni sezonda da indirimli tüm modelleri için kampanya devam ederek güneş şemsiyesi satışına eski sezon fiyatına satışı devam ettiriyor, firmamız güneş şemsiyeleri gövdesi üzerinde bir çok modellerinin açma kapama siteminde değişiklik yapmak suretiyle şemsiye modellerimizi daha da geliştirip kullanıma daha uygun kullanılabilir hale getirdik, öyle ki; örneğin yandan gövdeli ahşap şemsiye modelinin açıp kapama sistemini komple değiştirmeye karar verdik, daha evvel gövdede bulunan bir çarklı sistem ile gerçekleştiriliyordu, bu durum yeni kullanıcılar tarafından oldukça zahmetli, binemez bulunuyor ve ters işlem yaparak açıp kapamaya çalışıldığında ise üründe arıza oluşması sıklıkla yaşanır oluyordu, şimdiki geliştirilen üründe ise, https: //www.semsiye.us şemsiye gövdesine yerleştirdiğimiz çelik sonsuz dişli sayesinde bir alyan anahtar yardımı ile şemsiyeyi 12-15 yaşındaki çocukların bile kullanabilecekleri hale getirdik, oldukça güvenli sisteme kavuşturduk yeni sezon yandan gövdeli ahşap şemsiye modelimizi. Teleskopik cafe tipi dişli sistem şemsiyelerimizde ise özel elektrik donanımları eklentileri yaptık, şemsiyenin kollarına 4 ayrı led aydınlatma lambaları ekledik, kışında müşterilerimizin bu ürünü kullanılabilmesi için 4 farklı yere ısıtıcı takılabilecek şekilde elektrik donanım sistemi ekledik.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AKBRELLA ŞEMSIYE SAN. VE TIC. A.Ş

Gokevler Mah. 563. Sok. No: 9/E Esenyurt

32306 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %25

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2000
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Avrupalı

Teslimat bölgeleri

AKBRELLA ŞEMSIYE SAN. VE TIC. A.Ş'in Faaliyetleri

  • Bahçe mobilyaları
  • Bahçe şemsiyesi
  • Cafe şemsiyesi
  • Şemsiye imalatı
  • Ahşap şemsiye
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz