BERKAND MAKINA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

BERKAND MAKINA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

- Ekstruder makinaları, plastik ürünlerin vidalar yardımı ile işlenerek aynı kesitte, hassas ölçülerde ve istenilen uzunlukta alüminyum veya bakır tellerin üzerini izole ya da kılıf yapmak amacıyla kullanılmaktadır. - Eritilmek istenen granül, toz, kırma vs. plastik malzemeler, besleme hunisi ile kovan içerisine manuel veya otomatik sistemler ile aktarılır daha sonra da tellerin üzerine kaplanır. - Kablolardaki renk ve çizgi işlemleri de bu makinalar tarafından gerçekleşmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Esnek kabloların bükümleri için kullanılan büküm makinamız

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Rigid Büküm Hattı, 6 + 12 + 18 + 24 + 30’lu makaralara sahip ile çalışabilir. 91 adet tele kadar işlem yapılabilir. Kafeslerde kullanılan verici makaralar isteğe bağlı olarak 400, 560 ve 630 ölçülerindedir. Bu hat ile bakır & alüminyum yuvarlak, ön burulmalı ve ön burulmasız sektör kesitler yapabilir. Bu hat ile, 10 mm2 ve 630 mm2 kesitleri arasında flex ve solid büküm yapılabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Drum Büküm hattı, kalın kesit kablo büküm işlemleri yapmak için kullanılabilir. Aynı zamanda zırhlama, siperleme ve bantlama işlemleri de bu hat ile yapılabilir. Drum Büküm hattı ile 4x16 mm2 ’den 4x400 mm2 ’ye kadar sektör ve yuvarlak kesitler üretilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Berkand Makina 2010 yılından bu yana kablo makinaları üretmektedir. Fabrikamız, kablo sektörüne yönelik yedek parça üretiminden, kapsamlı makine çözümlerine ve mühendislik alanındaki teknolojik geliştirmelere kadar faaliyet göstermektedir. Ana hedefimiz müşterilerin gereksinimlerini en üst düzeyde karşılamak, stratejimiz ise yeni bilgiler keşfetmeye ve mevcut yöntemlerimizi geliştirmeye odaklanmaktır. EN YENİ TEKNOLOJİ BERKAND MAKİNA'DAN Üretim süreçlerimizin tamamında, yeni teknolojilerden tam anlamıyla yararlanmak için gerekli araştırma ve geliştirmenin çalışmalarını sürdürüyor, yenilikçi süreçleri takip ediyoruz. DİNAMİK GELİŞME Uluslararası pazardaki aktif faaliyetlerimiz sayesinde son yıllardaki üretim ciromuz %35 artış gösterdi. SİZİN İÇİN HER ZAMAN BİR ÇÖZÜMÜMÜZ VAR. Makinelerimizi kapasitenize ve ihtiyaçlarınıza göre en verimli şekilde kullanabilmeniz için tecrübeli ekibimiz sayesinde üretim süreçlerini öngörebileceğiniz hesaplamalar ile projeler yapıyoruz. Hedefimiz, fabrikanızda en düşük maliyet ile en kaliteli bir ürünü elde etmeniz! KABLO MAKİNALARININ ONARIM VE BAKIMI Kablo ekipmanlarının bakımında yerli ve yabancı müşterilerimizin tüm marka ve modelleri ile ilgili kapsamlı bir çalışma yapıyor, onarım ve bakım işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Tüm üretim süreçlerinin entegrasyon işlemlerinden dolayı müşteriyi gereksiz sorunlardan kurtarıyor ve nihai sonucun yüksek kalitede olmasını garanti ediyoruz.

Şirketle ilgili son haberler

CABEX 2021

CABEX 2021

Etkinlik katılımı ・ 17 Şub 2021 daha fazla… Open In New icon

16-18 Mart tarihleri arasında Rusya'nın Moskova şehrinde düzenlenecek olan Kablo ve ekipmanları fuarında sizleri de standımızda görmekten mutluluk duyacağız. Expocentre Fairgrounds Pavillon 8 Hall 3 - C 209 standında olacağız.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

BERKAND MAKINA

Hacieyueplue Mahallesi 3075 Sokak No:20/2 Merkezefendi

20440 Denizli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2010
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

BERKAND MAKINA'in Faaliyetleri

  • Metaller - makineler ve malzeme
  • bükümlü kablo üretimi için makinalar
  • izoleli kablo üretimi için makinalar
  • kablo üretim makinaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz