ÇEVRE ETIKETI

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

ÇEVRE ETIKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Çevre Etiketi, ülkemizde ve Dünya üzerinde bulunmakta olan söz konusu ürünlerin, kategori fark etmeksizin, o ürünlerin kaliteleri ve güvenilirlikleri hakkında satın alacak olan müşteriye etkili bir şekilde güven vermek amacı ile oluşturulmuş olan bir çeşit, ürün etikedir. Söz konusu etiketi, Dünya genelinde gerek Devlet eli ile gerekse de, ciddi anlamda Devlet tarafından ya da uluslararası kuruluşlar tarafından desteklenmekte olan, özel kurumlar verebilmektedir. Özel kurumlar dahilinde ya da Devletler bünyesinde verilmekte olan Çevre etiketi ya da bir diğer adı ile eko etiket, tüm Dünyaca desteklenmekte ve kabul görülmekte olan bir uygulamadır.

Türkiye

Söz konusu standart, dünya genelinde bilinmektedir.Öyle ki çevre etiketi demek, çevreye dair her şey demektir. Bu alanda, son derece kaliteli bir şekilde çalışmakta olan bizler uzunca bir süredir, eko etiket ve dahi ECOmark gibi sertifikaları firmalara vermekteyiz. Söz konusu alanlarda etkili bir şekilde faaliyet göstermekte olan firmalar, ürünlerini sertifikalandırmak üzere bizlere getirirler, bizler etkin olarak bünyemiz dahilinde bulunmakta olan bilim adamlarımızın yanı sıra kalifiye elemanlarımız sayesinde sizlere etkili bir şekilde hizmet verir söz konusu ürünleri araştırırız. Araştırmaya tabi tutulan ürünler, farklı alanlarda etkili olarak değerlendirilmekte olup, kimyasal anlamda detaylı olarak incelenirler. Bu anlamda incelenen ürünlerde herhangi bir sorun çıkmaması durumunda, söz konusu ürüne ve dahi firmaya bizler, bünyemiz dahilinde bulunmakta olan ECOmark sertifikasını veririz.

Türkiye

Çevre Etiketi Prensipleri, özellikle son zamanlarda son derece profesyonel bir uygulama olduğundan ötürü sürekli olarak konuşulmakta olan bir olgudur. Söz konusu prensipler; -Çevre etiketli ürünlerin, kalitelerinden, orijinal ve dahi organikliğinden kesinlikle ödün vermemeleri... -Söz konusu etikete direkt olarak sahip olmuş olan ürünlerin, ekolojik anlamda, Dünya üzerinde hiçbir bölgede herhangi bir şekilde tehtid oluşturmamaları kesinleştirilmiştir. Dünya genelinde, son derece etkili bir şekilde faaliyetlerini sürdürmekte olan onlarca firma ve kurum çevre etiketli olarak pazarlanacak olan ürünlerin, bünyeleri dahilinde yaptıkları çalışmaları bu amaca ve yöne, yönelik yapmaktadırlar. Tüm bunların neticesinde, ülkemizde ve dahi Dünya'da etkili bir şekilde faaliyetlerini sürdürmekte olan onlarca firma, bu yönde çalışmakta olup, çevre etiketli ürünleri, ekolojik bağlamda, tekrar dönüşebileceklerine kesin gözüyle bakmaktadırlar.

Türkiye

Çevre Etiketi ve Ekoloji konusu, yakın tarihte de Dünya gündemine oturmuştur. Söz konusu firmalar etkili bir şekilde 90 lı yıllarda faal olarak çalışmaktayken, o dönem hali hazırda günümüzde de zaman zaman var olmakta olan sorunlar gibi bir takım, zararlı ürün üretimleri olmuştur. O dönemde bazı büyük üretim firmalarının da söz konusu olaya adı karışınca, duruma dönemin BM kurumları etkili bir şekilde el atmıştır. Bu durum neticesinde, bireyler farklı kategorilerde üretilmekte olan ürünlerin, etkili bir şekilde Devletler ya da yine Devletlerin oluşturmuş oldukları bir komisyon yardımı ile söz konusu, ürünlerin kontrolü kabul edilmiştir. Öyle ki geçen yasada, var olan konular, son derece etkili bir şekilde dönemin başvuran devletleri tarafından alınmıştır.

Ülkemizin farklı bölgelerinde etkili bir şekilde hizmet vermekte olan firmamız, bünyesi dahiline gelmekte olan ürünleri; Dünya üzerinde geçerli görülen kaidelere göre etkili bir şekilde test ediyor ve sınıyor. Söz konusu ürünleri kategorilerine göre farklı olarak değerlendiriliyor. Öyle ki her ürün, farklı denetimsel aşamalardan geçiyor. Söz konusu ürünler, özellikle Çevre duyarlılığı, Kimyasal girdiler, biyobozunurluk, kimyasal tepkimeler bazında etkili bir şekilde değerlendiriliyor. Genel bağlamda sistemimiz dahilinde hazırlanmakta olan ürünler; TSE, ISO v.b esasları baz alınmaktadır. Tüm ürünlerde, farklı olmak üzere etkili bir şekilde farklı alanlarda uzman olarak yetişmiş olan, Bilim insanlarında spesifik değerlendirmeler yapılıyor. Bu değerlendirmeler v.b işlemlerin son bulması ile birlikte sistemimiz dahilinde bulundurmakta olduğumuz ürün, beklemeye alınıyor.Bekleme dahilinde söz konusu ürünü, EUROLAB, test ederek, ürünlerin değerlendirilmesi yapıyor. Bu değerlendirmeler sonucunda, bir diğer kurum ve kuruluş konumunda olan TÜRCERT ürünleri onaylamak üzere faaliyete geçmektedir. Söz konusu ürünün onay aşamaları da tamamlandıktan sonra, Çevre Etiketi ürüne layık görülmekte ve basılmaktadır.

Domain icon Servis Sağlayıcı

ÇEVRE ETIKETI

Merkez Mh, Gençosman Cd, No 11 Gungoren

34164 Istanbul - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

ÇEVRE ETIKETI'in Faaliyetleri

  • Çevre - Danışmanlık ve kontrol
  • çevre etiketi
  • çevre etiket
  • çevre etiket sistemi
  • eko etiket
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz