CORE LABORATUVAR TEKNOLOJI SISTEMLERI SAN VE TIC LTD STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

CORE LABORATUVAR TEKNOLOJI SISTEMLERI SAN VE TIC LTD STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Parlayıcı, yanıcı ve patlayıcı nitelikte ki tehlikeli kimyasal maddelerin güvenli depolanması amacıyla üretmiş olduğumuz Type core serisi yangına dayanıklı güvenlik dolapları olası bir tehlike anında maximum 90 dakika yangına karşı direnç göstererek can ve mal güvenliğini sağlar. Endüstriyel tesislerin, sağlık ve eğitim kurumlarında tercih edilen güvenlik dolapları EN 14470-1 standartına uygun olarak yerli işçilik ile üretilmektedir. Uluslararası geçerli EN 14470-1 belgesine sahip Type core serisi yangına dayanıklı guvenlik dolapları tek kapılı ve çift kapılı olmak üzere üç farklı ölçü de üretilmekte olup, kullanım alanında kullanıcılarına güvenliğin yanı sıra kullanım kolaylığı sağlamaktadır. İş güvenliği yönetmeliği gereği tehlikeli kimyasal maddelerin kullanıldığı sahalar da bulundurulması gereken Type core serisi güvenlik dolapları, otomatik kapı sensörü, entegre edilebilir alternatif havalandırma sistemleri ile kullanıcıların taleplerine uygun üretilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Parlayıcı, yanıcı ve patlayıcı nitelikte ki tehlikeli kimyasal maddelerin güvenli depolanması amacıyla üretmiş olduğumuz Type core serisi yangına dayanıklı güvenlik dolapları olası bir tehlike anında maximum 90 dakika yangına karşı direnç göstererek can ve mal güvenliğini sağlar. Endüstriyel tesislerin, sağlık ve eğitim kurumlarında tercih edilen güvenlik dolapları EN 14470-1 standartına uygun olarak yerli işçilik ile üretilmektedir.Uluslararası geçerli EN 14470-1 belgesine sahip Type core serisi yangına dayanıklı guvenlik dolapları tek kapılı ve çift kapılı olmak üzere üç farklı ölçü de üretilmekte olup, kullanım alanında kullanıcılarına güvenliğin yanı sıra kullanım kolaylığı sağlamaktadır.İş güvenliği yönetmeliği gereği tehlikeli kimyasal maddelerin kullanıldığı sahalar da bulundurulması gereken Type core serisi güvenlik dolapları, otomatik kapı sensörü, entegre edilebilir alternatif havalandırma sistemleri ile kullanıcıların taleplerine uygun üretilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Laboratuvarlar için kimyasallara dayanıklı tezgaha monte çift çıkışlı su musluğu.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Parlayıcı, yanıcı ve patlayıcı nitelikte ki tehlikeli kimyasal maddelerin güvenli depolanması amacıyla üretmiş olduğumuz Type core serisi yangına dayanıklı güvenlik dolapları olası bir tehlike anında maximum 90 dakika yangına karşı direnç göstererek can ve mal güvenliğini sağlar. Endüstriyel tesislerin, sağlık ve eğitim kurumlarında tercih edilen yangına dayanıklı kimyasal madde güvenlik dolapları EN 14470-1 standardına uygun olarak yerli işçilik ile üretilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

HAKKIMIZDAFirmamızın ana faaliyet konusu yangına dayanıklı ürün üretimi olup, 2019 yılında Türk mühendislerimiz ile ülkemizin dış pazardan ithal etmiş olduğu güvenli depolama sistemlerinin üretimi için bir araya gelerek, başlatmış olduğumuz Type core serisi 90 dakika yangına dayanıklı güvenlik dolaplarının üretimini İstanbul tesisimizde yürütmekteyiz. Tesisimizde üretilen dolapların tamamı TÜRKAK tarafından akredite Efectis Era Test Merkezinde EN 14470-1 standardına uygun olarak “Alevlenebilir Sıvılar İçin Güvenli Muhafaza Dolabı” kapsamında teste tabi tutularak ve 103 dk. Yangına dayanım direnci göstermiştir.İnsan ve çevre hassasiyetine duyarlı firmamız yurtiçi ve yurtdışında faaliyet gösteren endüstriyel tesisler, sağlık ve eğitim kurumlarına tedarik ettiği ürünler ile kullanıcılarına 90 dakika maximum güvenli bir depolama sağlamaktadır. Laboratuvar Donanım sistemleri alanında İstanbul’da faaliyet gösteren Tura Çelik ve Ağır-Hafif Çelik alanında Ankara’da hizmet veren Phoenix Makin ortak kuruluşu olan Core Laboratuvar; sunmuş olduğu ürün ve hizmetlerin tamamını 4000 Metrekare İstanbul merkezli ana üretim tesisinde kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.Firmamız başta ISO 45001: İş sağlığı ve güvenliği olmak üzere ISO 9001: Kalite Yönetim sistemi ve ISO 14001: Çevre Yönetim sistemi kurallarını üretim ve satış sonrası hizmetlerinde uygulanmaktadır. İnsan sağlığı ve güvenlik odaklı, müşteri memnuniyetine dayanan hizmet politikamız ile hızla gelişen ve değişen dünyada ileri tekn

Domain icon İmalatçı/ Üretici

CORE LABORATUVAR TEKNOLOJI SISTEMLERI SAN VE TIC LTD STI

YAVUZ SELIM MAH. 968. SOK NO:5/A KAT:1 BAGCILAR/ISTANBUL

34200 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2019
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

CORE LABORATUVAR TEKNOLOJI SISTEMLERI SAN VE TIC LTD STI'in Faaliyetleri

  • Laboratuar ekipman ve aletleri
  • ateşe dayanıklı dolaplar
  • Yangına dayanıklı dolaplar
  • güvenlik dolapları
  • Kimyasallar için laboratuvar dolapları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz