COŞKUNLAR EVDEN EVE NAKLIYAT

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

COŞKUNLAR EVDEN EVE NAKLIYAT
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Gaziantep den Diğer şehirlerimize şehirlerarası evden eve taşımacılık yapıyoruz. Diğer şehirlerden Gaziantep'e taşınacak evler içinde geniş araç filomuzun bulunduğu bölgelerden transit evden eve taşımacılık yapıyoruz. Araçlarımız Şehirlerarası evden eve taşımacılık için özel tasarlanmıştır. Eşyalarınızın güvenliği için her türlü araç ve ekipman araçlarımızda mevcuttur. Gaziantep evden eve taşımacılık için hızlı, güvenli ve yüksek kalite evden eve nakliyat için bizimle çalışınız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gaziantep Şehiriçi ve Gaziantep ilçeleri ve Gaziantep'in çevre illerinde Asansörlü Evden Eve Taşımacılık Hizmeti veriyoruz. Asansörlü evden eve taşımacılık faliyetimiz 1.kattan 25.kata kadar özel araçlarımız ile yapılmaktadır. Yüksek teknolojiye sahip araçlarımız ve uzman personellerimiz ile güvenli bir nakliyat gerçekleştiriyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gaziantep evden eve taşımacılık hizmetimizi özenle ve yüksek kalite ile yapıyoruz. 1.kattan 25. kata kadar asansörlü evden eve taşımacılık hizmeti sunuyoruz. Sahip olduğumuz yeni model evden eve taşımacılık araçlarımız ve çok az bulunan 25.kata ulaşabilen asansörlü evden eve taşımacılık gaziantep araçlarımızla hizmet yapıyoruz. Evden eve taşımacılık yaptığımız evlerin eşyalarına sigortalı evden eve taşımacılık yaptırıyoruz. Eviniz ve eşyalarınızı sizin kadar önemsiyoruz. Personel kadromuzda Mobilya Teknikerimiz ve Elektrik teknikerimiz mevcuttur. Eşyalarınız modern ambalaj malzemeleri ile sarılıp paketlenir. Firmamız da çalışan personellerimiz kadroludur ve Sigortalı personeller dir. Evden eve nakliyat firması olarak Kurumsal yapımızdan hiçbir zaman taviz vermedik.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gaziantep evden eve nakliyat hizmetimiz Merkez ve 9 ilçeyide kapsamaktadır. Verdiğimiz evden eve nakliyat hizmeti kurumsal ve yüksek kalite olarak sunulmaktadır. Gaziantep evden eve nakliyat firmaları arasında K3 Evden eve taşımacılık yetki belgesine sahip olan bir firmayız. Firmamızın evden eve nakliyat için tüm resmi belge ve izinleri mevcuttur. Coşkunlar taşımacılık olarak Güneydoğu Anadolu bölgesine de hizmet vermekteyiz. Bölgemizde bir ilk olarak 24. kata çıkabilen asansörlü evden eve taşımacılık araçlarımız öz malımız olarak bulunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

2002 den Beridir Gaziantep Evden Eve Taşımacılık, Deneyimli, Eğitimli, Güler Güzlü Personel, Coşkunlar Evden Eve Taşımacılık olarak Yeni evinize veya iş yerinize taşınmanın verdiği mutluluğa ve heyecana ortak oluyor bu bilinçle en az sizler kadar titiz davranıyor ve özen gösteriyoruz. Değerli eşyalarınızın zarar görmemesi sizin en büyük kaygınız olduğu gibi bizlerinde birincil önceliği olması sebebiyle Asansörlü Evden Eve Taşıma aracımız ile eşyalarınız zarar görmezken, müşterilerimizi zamandan da kar ettirerek biran önce onları yeni evleri ile baş başa bırakıyoruz. Gaziantep evden eve taşımacılık işimize verdiğimiz değer ve yılların verdiği tecrübeyi birleştirerek arkamızda Mutlu Müşteriler bırakmayı seviyoruz. Gaziantep evden eve taşımacılık telefonları için ve firma bilgileri, taşıma hizmetleri ile ilgili websitemize bakınız. Güneydoğu anadolu bölgesinde en fazla asansörlü taşımacılık aracına sahip olan taşımacılık firmasıyız.

Şirketle ilgili son haberler

Evden Eve Taşımacılık Kampanyası

Evden Eve Taşımacılık Kampanyası

Ürün lansmanı ・ 7 Ara 2022 daha fazla… Open In New icon

Evden eve taşımacılık fiyatlarımız da sezon sonu işlerimizin sakin olduğu bu dönemde teşvik amacıyla indirim başlattık. Gaziantep'de Bahar, Yaz, Sonbahar aylarında evden eve taşımacılık firmalarında yoğunluk olduğundan dolayı kaliteli hizmet veren firmalardan uygun fiyat alamazsınız. Hatta boş zaman bulmanız bile zordur. En azından yakın tarihlere bulamazsınız. Kış sezonu bizim en sakin olduğumuz zamandır ve bu zamanı değerledirmek için ev taşımak isteyenlere teşvik amacıyla indirim kampanyası düzenliyoruz. Evden eve taşımacılık fiyatları şu anda yılın en düşük seviyesinde dir. Eğer ev taşıma düşünceniz varsa websitemize bakınız ve bizim ile bağlantıya geçiniz.

Belgeler

Domain icon Servis Sağlayıcı

COŞKUNLAR EVDEN EVE NAKLIYAT

Sahinbey Mahallesi 385 Nolu Sokak No:3/E ozteris Sitesi

27540 Gaziantep - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2002
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel

COŞKUNLAR EVDEN EVE NAKLIYAT'in Faaliyetleri

  • Kara taşımacılığı - Lojistik hizmetler
  • gaziantep evden eve taşımacılık
  • gaziantep evden eve asansörlü taşımacılık
  • evden eve nakliyat için asansör kiralama
  • 25 kata çıkabilen asansörlü taşımacılık
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz