DINAMO GRUP

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

DINAMO GRUP
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

A-Mask Our disposable face masks are 3 layers, made of Spunbond and Meltblown fabric with nose wire. Superior protection against irritants. Filtering dust, allergens, smog, bacteria. FDA Compliant, CE certified. Soft, skin-friendly Permeability to breathe Latex free Elastic ear loop Test criteria evaluated under EN 14683 and EN ISO 11737-1 EN ISO 14971: 2020 EN ISO 15223-1: 2016 EN ISO 10993-10 EN ISO 10993-1 Certified Surgical Mask B-HAND SANITIZER GEL Our antibacterial gels have FDA registered and CE approved, and has all internationally recognized test reports (ISO) Using Carnus or Frontline hand sanitizer is a more convenient and gentler way to kill germs without using soap and water. Doesn’t need to rinse and it doesn’t dry the skin. C-HAND WIPES FDA drug code compliant. Safe to use before eating and drinking. CE approval, supported by test reports by accredited labs.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

HAND WIPES - FDA drug code compliant. Safe to use before eating and drinking. CE approval, supported by test reports by accredited labs. Fragrance Free, individually wrapped, Quick drying, leaving no sticky residue Contain an ethyl alcohol-based formula as recommended by the CDC and WHO for hand hygiene. Kills 99.9 % of germs Effective, quick, and convenient way to remove dirt and kill germs on hands Availability for production of different size and private label.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

· 2 X DinamoGrup Carnus brand high quality 3 PLY Mask · 1 X DinamoGrup Carnus brand hand sanitizer tube (100ml) · 2 X DinamoGrup Carnus brand hand sanitizer wipes

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

· Our disposable face masks have 3 layers, made of Spun bond and Melt blown fabric with nose wire. · Superior protection against irritants. · Filtering dust, allergens, smog, bacteria. · FDA Compliant, CE certified. · Soft, skin-friendly · Permeability to breathe · Latex free · Elastic ear loop · Test criteria evaluated under EN 14683 and EN ISO 11737-1 EN ISO 14971: 2020 EN ISO 15223-1: 2016

Fiyat teklifi isteyin

İstanbul Tuzla’daki 5.000 m2’lik kapalı tesisimizde, 102 kişilik ekibimizle, en kaliteli malzemeleri kullanarak sizler için yenilikçi ürünler üretiyoruz. Bu amaçla ülkenin en iyileriyle çalışıyor ve en teknolojik aletleri kullanıyoruz. Ürettiğimiz ürünlerin %100 çevre dostu olması bizler için oldukça önemli ve sırf bu nedenle geri dönüşümlü ürünlerimizin payı, toplam üretimimizin içine girerek daha da artmakta. ISO 9001 ve GMP standartlarında üretim yapmamız nedeniyle dünyanın birçok ülkesinde üst sınıf otel gruplarının tedariğini yapmaktayız. Amacımız, otel ve hastane odalarında konaklayan her bir misafirin, konakladığı süre boyunca kişisel temizlik, oda ve mutfak ürünlerini özenle temin ederek, işletmenin sunduğu konfordan memnun kalmalarını sağlamak.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

DINAMO GRUP

ist AYOSB Mermerciler Cad. no 10 Tuzla

34953 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

DINAMO GRUP'in Faaliyetleri

  • Koruyucu maskeler
  • kullan at maskeler
  • Dezenfektan mendiller
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz