IZA MAKINA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

IZA MAKINA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

kompozit panelleri geri dönüşüme kazandırmak için tasarlanmıştır. Çift tarafı alüminyum ve ortası plastik esaslı malzeme olan kompozit paneller iza-500 ile alüminyum ve plastik esaslı malzeme olarak ikiye ayrılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

CDS-1200; bakır petekleri, kondenserleri ve iklimlendirmede kullanılan soğutucu üniteleri; bakır ve alüminyum olarak iki ana ham maddeye ayırararak geri dönüşüme kazandırmaktadır. Teknoloji ve işlev bakımından dünyada zirvede olan CDS1200 ülkemizde bir çok noktada şimdiden yerini almış ve uluslararası pazarda kendinden söz ettirmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Plastik kırma makinaları; geri dönüşüm tesislerinde, plastik kırma ünitelerinin, en önemli makine bileşenidir. Kırılmak istenilen malzemenin cinsine, boyutuna, kapasitesine göre ; İZA MAKİNE değişik boyut ve özelliklerde plastik kırma makinaları üretmektedir. Plastik kırma makinaları ile Tampon, kasa, bidon, levha, büyük enjeksiyon parçalar, akıtma plastik, boru, profil, PET, PVC, PP, PE, PU, ABS, PS, PC gibi plastik ve plastik alaşımlı malzemeler kolaylıkla istenilen boyutlara getirilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Shredder; yoğun alaşımlı plastikler, ashap malzemeler, metal malzemeler, kısacası hurda malzemelerin parçalanıp boyut küçültülme işlemleri shredder ( parçalayıcı ) makinesinde yapılmaktadır. Shredder rotoru üzerindeki bulunan küçük boyutlu bıçaklar, her bir darbede küçük bir parça kopararak, işlenecek parçanın boyutunun küçültülmesini sağlar. İşlenecek malzemenin özelliklerine göre seçilen bıçak tipi ve parçalama haznesi sayesinde farklı cins ve formlardaki malzemelerde yüksek verimlilik ile çalışmaktadır

Fiyat teklifi isteyin

İZA Makina was founded by İzzet AKILLI in Çorum, İskilip province and it has always been a company aiming to do better in the sector with its knowledge and experience accumulated for three generations. ​ İZA Makina always increased the range of its products and has always tried to produce environment friendly machines. IZA Makina, which meets your needs in the best and fastest manner with the experience gained from our establishment until today and the investments we make, will be at your side with you.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

IZA MAKINA

mimar sinan mah. küçük sanayi sitesi 77. sok. No:1 ÇORUM

19000 Çorum - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2017
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

IZA MAKINA'in Faaliyetleri

  • Parçalama/Kırma ve ovalama/öğütme - Sistemler ve makineler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz