KILIG FOOD- DRIED FRUITS & NUTS

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

KILIG FOOD- DRIED FRUITS & NUTS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kilig Gıda,geçmiş nesillerden gelen tarımsal tecrübeler ile şimdiki neslin kurumsal tecrübeleri üzerine kurulmuş bir aile şirketidir. Kilig Gıda merkez ofisi İstanbul’dadır, aile verimli tarım arazileriyle bilinen incir, zeytin ve kuru meyve üretimiyle meşhur Aydın/Nazilli’de faaliyetlerini sürdürmektedir. Biz hala çiftçilikle de uğraşan, sağlıklı beslenmeyi önemseyen, profesyonel ve güvenilir ihracatçı & tedarikçi bir firmayız. Tarımsal faaliyetlerle topraklarda geçen bir hayatın kazandırdığı tecrübeyle, tarım geçmişi olan aile ülkemizin en kaliteli ürünlerini arayarak yerinde bulur ve üreticilerle güçlü ilişkiler kurarak kalitelerini teyit eder. Fakat biz yine de kalite & kontrol için yoğun çaba sarf eder, ürünleri tekrar tekrar kontrol ederek her ürünün olması gerektiği gibi sağlandığından emin oluruz. İhtiyacınız olan herşeyi tek bir noktadan sizlere sunuyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dünya'nın ve Türkiye'nin en büyük incir üreticisi konumundaki Aydın'ın kuru incirleri, talep edilen her formda üretilerek ambalaj tercihinize göre hazırlanıp Dünya'nın her yerine gönderiliyor. -Natural -Lerida -Protoben -Garland -Pulled -Layer -Diced -Fig paste

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dünya'nın ve Türkiye'nin en büyük kuru kayısı üretim merkezi olan Malatya'nın kayısılarını, bütün kalite ve boyutlarda talep edilen form ve ambalajlarda sizlere sunuyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Türkiye'nin önemli üzüm üretim merkezlerinden olan Manisa üzümlerini talep edilen standart, boyut ve ambalajlarda sizlere sunuyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Kilig Gıda, geçmiş nesillerden gelen tarımsal tecrübeler ile şimdiki neslin kurumsal tecrübeleri üzerine kurulmuş bir aile şirketidir. Kilig Gıda merkez ofisi İstanbul’dadır, aile verimli tarım arazileriyle bilinen incir, zeytin ve kuru meyve üretimiyle meşhur Aydın/Nazilli’de faaliyetlerini sürdürmektedir. Biz hala çiftçilikle de uğraşan, sağlıklı beslenmeyi önemseyen, profesyonel ve güvenilir ihracatçı & tedarikçi bir firmayız. Tarımsal faaliyetlerle topraklarda geçen bir hayatın kazandırdığı tecrübeyle, tarım geçmişi olan aile ülkemizin en kaliteli ürünlerini arayarak yerinde bulur ve üreticilerle güçlü ilişkiler kurarak kalitelerini teyit eder. Fakat biz yine de kalite & kontrol için yoğun çaba sarf eder, ürünleri tekrar tekrar kontrol ederek her ürünün olması gerektiği gibi sağlandığından emin oluruz. Türkiye’de yetişen en iyi kuru meyve & kuru yemişleri üreten güvenilir iş ortaklarımızla birçok ürünü tek bir elden sizlere sunuyoruz. Bu da birçok ürünü temin etmek için sadece bizimle iletişime geçmenizin yeterli olmasını sağlıyor. Ürünlerin üretilmesinden adresinize teslimine kadar, satış öncesi ve sonrasında profesyonellerle ve müşterilerimizle koordinasyon içinde çalışarak pürüzsüz ve sağlam bir tedarik için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Sizleri de Kilig Gıda’nın profesyonel, neşeli ve sağlıklı dünyasında görmekten memnuniyet duyarız. Ürünler: Kuru Meyveler -Kuru İncir -Kuru kayısı -Kuru üzüm -Dut Kurusu Kuru Yemişler -Fındık -Antep Fıstık

Domain icon Toptancı

KILIG FOOD- DRIED FRUITS & NUTS

Merkez Mah. Seckin Sk. 2-4/A Dap Vadisi Z Ofis No:144 Kagithane-Istanbul

34406 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %80

Organizasyon

  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

KILIG FOOD- DRIED FRUITS & NUTS'in Faaliyetleri

  • Yiyecek ithalat - ihracatı
  • kuru meyve
  • kuru yemiş
  • ihracat
  • kuru incir
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz