MABAYCO INDUSTRIAL PRODUCTS LTD STI

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

MABAYCO INDUSTRIAL PRODUCTS LTD STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kullanım Yerleri: * Havacılık Sektörü *Türbin Mototorlarında *Jet Motorlarında Ürün Açıklaması Mobil Jet Oil II son derece kararlı sentetik esaslı sıvı bir arada ve benzersiz bir kimyasal katkı paketi ile formüle edilmiş yüksek performanslı uçak tipi gaz türbini yağıdır. Kombinasyonu hem sıvı ve buhar fazları bozulma ve tortu oluşumuna karşı üstün termal ve oksidasyon kararlılığı, hem de köpük mükemmel dayanıklılık sağlar. Mobil Jet Oil II etkin çalışma aralığı -40 º C (-40 ° F) ve 204 º C (400 ° F) arasındadır. Özellikler ve Yararları Mobil Jet Oil II ağır çalışma koşulları geniş bir yelpazede üzerinde çalışan uçak tipi gaz türbinleri zorlu gereksinimleri karşılamak üzere formüle edilmiştir. Ürün sipariş yağ soğutmalı motor parçaları iyi ısı transferini sağlamak için yüksek bir özgül ısısı vardır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Isı Transfer Yağları (Heat Transfer Fluid, HTF/HTM) başka bir deyişle Kızgın Yağ (Hot Oil), ısı transfer sistemlerinde ortaya çıkan ısıyı nakletmek amacı ile kullanılan sıvılardır. Kullanım amacına bağlı olarak istenilen sıcaklık aralıklarında güvenli ve uzun süreli çalışma beklenmektedir. Yağlar, çeşitli uygulama alanları için farklı çalışma sıcaklıklarında (düşük, orta, yüksek) üstün performans gösteren kendi üretimi Isı transfer yağları ile hizmet vermektedir. Diphyl, sıvı ve buhar fazında uygulama için yüksek sıcaklık HTF'dir. Bir inert gaz atmosferinde bir sıvı veya buhar fazında ısıtma ve soğutma için yüksek termal kararlılığa sahip yüksek kaynama noktalı, düşük ila orta viskoziteli ısı taşıyıcıdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

AeroShell Fluid 41, gelişmiş akışkan özelliklere sahip ve çok yüksek seviyede temizleyici oranıyla mineralli hidrolik yağ olarak üretilmiştir. Basınç altında –54°C to 135°C aralığında kullanılabilirliğe sahiptir. Üretici Parça Numarası : 550043663 Military Standard : MIL-PRF-5606H

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

MIL-PRF-680'in tüm ürünleri çeşitli endüstrilerde yaygın olarak kullanılmaktadır. TİP II (düşük parlama noktası çözücü) Her türlü güvenlik ve düzenleme nedeniyle tavsiye edilir. Avantajları Tip PD-680 Tip II ve aşağıdaki avantajları vardır: Tüm aromatiklerin% 1'i Neredeyse kokusuzdur. Metallere kıyasla PD-680 Tip II'ye kıyasla çok daha güvenlidir. Daha verimli. Çevreye karşı çok daha güvenlidir. Kalifiye Ürün Listesinde (QPL) şartname MIL-PRF-680 TİP II.

Fiyat teklifi isteyin

MABAYCO, havacılık ve endüstriyel alanda kimyasalların, komponent ve yedek parçaların satış ve pazarlama hizmetini yürütmektedir. Yerli ve yabancı partnerlerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri sayesinde geniş bir ürün portföyüne sahibiz. Birçok ürün grubunu tek tedarikçiden doğrudan, düşük maliyetli ve hızlı bir şekilde temin edebilme şansını sunuyoruz. Son yıllarda, müşterilerimizin sürekli değişen ve gittikçe büyüyen ihtiyaçlarını karşılamak için daha iyi çözümler üretmek ve her zaman güvenilir bir ortak aradıklarında müşterilerimizin ilk tercihi olmak için kendimizi geliştirmekteyiz. MABAYCO, olarak sadece Türkiye sınırları içerisinde değil jeopolitik konumumuzun verdiği avantaj sayesinde Balkan ülkeleri, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Türki Cumhuriyetler gibi birçok farklı yerde de ürün ve hizmetlerimizi sağlayabilmekteyiz.

Domain icon Toptancı

MABAYCO INDUSTRIAL PRODUCTS LTD STI

MALTEPE, ZEYTINBURNU, ISTANBUL

34000 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2013
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

MABAYCO INDUSTRIAL PRODUCTS LTD STI'in Faaliyetleri

  • Havacılık - ekipmanlar
  • Türbin yağı
  • Hidrolik yağı
  • Uçak parçaları
  • Gresler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz