MT MAKINA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

MT MAKINA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Tek Şaftlı Katı Atık Parçalama Makinesi, metal, ametal, lastik, tahta, cam, elektronik, rdf, tekstil, gübre ve hayvan atıklarını istenilen çıkış ölçülerinde öğütmek üzere tasarlanmıştır. Yüksek teknolojiye sahip hidrolik itici ve rotor tasarımı sayesinde atıkları etkili, kolay ve hızlı bir şekilde öğütür. Hidrolik pistona bağlı eleklerin temizlenmesi ve değiştirilmesi oldukça kolaydır. Bu sayede sabit ve hareketli bıçaklara hızlıca müdahale edilir. Müşteri talebine göre çeşitli kapasitelerde Tek Şaftlı Plastik Parçalama Makinesi, Deri Parçalama Makinesi, Palet Parçalama Makinesi, Tekstil Parçalama Makinesi, Kablo Parçalama Makinesi, PVC Parçalama Makinesi üretimlerimiz mevcuttur. Parçalama bıçaklarında kullanılan özel alaşımlı çelikler sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlanır. Katlanır (açılır/ kapanır) elek sistemi ise hızlı ve rahat elek değişimi yapılmaktadır. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Çift Şaftlı Parçalama Makinesi, üretim yapılan fabrikalarda, kesimhanelerde, biyogaz ve geri dönüşüm tesislerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Ağaç, tahta, plastik, metal, alüminyum, bakır, kablo, cam, hayvan, kemik, gübre, organik atıklar, evsel atıklar, sera atıkları, endüstriyel atıklar vb. gibi tüm katı atıkları istenilen çıkış ölçülerinde parçalamak amacıyla kullanılmaktadır. Güçlü yapısı ile tüm katı atıkları istenilen boyutlarda parçalayarak ve öğüterek geri dönüşüme yardımcı olur. Müşteri talebine göre çeşitli kapasitelerde Çift Şaftlı Metal Parçalama Makinesi, Tahta Parçalama Makinesi, Lastik Parçalama Makinesi, Plastik Parçalama Makinesi, Kablo Parçalama Makinesi, Elektronik Atık Parçalama Makinesi, Hayvan Atıkları Parçalama Makinesi, Kemik Parçalama Makinesi, Gübre Parçalama Makinesi, Talaş Parçalama Makinesi, Karton Parçalama Makinesi, Deri Parçalama Makinesi, Mobil Parçalama Makinesi üretimlerimiz mevcuttur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dört Şaftlı Parçalama Makinesi, çok farklı türdeki katı atıkların ön kırma işleminde kullanılmak amacı ile tasarlanmıştır. Yüksek tork gücü, dört şaft üzerinde karşılıklı olarak iç içe dönen ve makas görevi gören bıçakları ile atıkları en iyi şekilde parçalayan makinelerdir. Parçalayıcımız, sıkışma durumunda motorun aşırı yüklenmesini önlemek için otomatik geri dönüş sistemi ile donatılmıştır. Bu seride sabit sıyırıcılar yerine bıçaklar atıkların sarma yapmasını önlemektedir. Redüktörler ile güç aktarımı yapılmaktadır. Opsiyonel olarak seriye özel şanzıman sistemi de kullanılmaktadır. Müşteri talebine göre çeşitli kapasitelerde Dört Şaftlı Tehlikeli Atık Parçalama Makinesi, Metal Parçalama Makinesi, Plastik Parçalama Makinesi, Lastik Parçalama Makinesi, RDF-ATY Parçalama Makinesi, Palet Parçalama Makinesi üretimlerimiz mevcuttur. Kırıcılarımız yüksek torklu, düşük devirli, dört şaftlı olmak üzere, tehlikeli atıklarınızı en iyi şekilde parçalayan makinelerdir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

CAMPAR Cam Şişe Kırıcılar, restoran, bar, kulüp, tatil köyleri, kafe ve yemekhane vb. mekanlarda cam şişeleri parçalamak üzere tasarlanmıştır. Parçalanmış cam şişeler depolama alanı gereksinimlerini önemli ölçüde azaltarak, taşıma maliyetlerini düşürmektedir. Atık hacmini %85 oranında azaltmaktadır. Ünitemizin kırma esnasındaki maksimum gürültü seviyesi 70 dB’ dir. Müşteri talebine göre çeşitli kapasitelerde CAMPAR Tekli Cam Şişe Kırma Makinesi, CAMPAR Çoklu Cam Şişe Kırma Makinesi, CAMPAR Tezgah Altı Cam Şişe Kırma Makinesi üretimlerimiz mevcuttur. Kırıcılarımızdan size uygun olanı tercih edebilirsiniz.Parçalanmış cam atıkları alt kısmında bulunan atık boşaltma haznesine düşmektedir. Atık boşaltma haznesi kapalı bir dolap içerinde konumlandırılmıştır. Gürültü seviyesi ses izolasyonu sayesinde minimize edilebilir. Farklı kapasitelerde cam şişe kırıcı üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir.

Fiyat teklifi isteyin

MT sahip olduğu gücünü alanında ki 20 yılı aşkın tecrübesinden ve profesyonel kadrosundan almaktadır. Geri dönüşümün en önemli kaynak olduğu prensibinden yola çıkan firmamız; tüm çalışanları ile kenetlenmiş bir aile anlayışı içindedir. Bu sayede doğru ve dürüst olmaktan taviz vermeden büyümesini istikrarlı bir şekilde sürdürmektedir. Tecrübeli kadromuz çağdaş çalışma alanları ve her geçen gün genişleyen modern makina parkıyla sektörünün en iyisi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Firmamız parçalayıcı, kırıcı, öğütücü, ezici, kesici, yakıcı, ayrıştırıcı makineler ve tesisler üretmektedir. Ürettiğimiz teknolojiler ile atıklarınızın hacmini ufaltıp, bertaraf edip, tekrar kullanımını sağlayıp, sterilize yapıp veya enerjiye dönüştürüp sizlere yenilikçi çözümler sunarak çevre duyarlılığı ile ilgili tüm sektörlere hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Firmamız kalite, güven ve titizlik anlayışıyla birlikte en son teknolojik imkanları da kullanmaktadır. Rekabetin sürekli arttığı günümüz pazar ortamında politikamızın, sizlere kalite güvencesi vermek olduğu bilincindeyiz.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

MT MAKINA

Cumhuriyet mahallesi,1983. sokak no:1 kat:7 daire:85-86

34000 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %85

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1995
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

MT MAKINA'in Faaliyetleri

  • Geri dönüşüm/recycling - Sistem ve ekipmanlar
  • atıkların geri dönüşümü
  • atık öğütücüleri ve parçalayıcıları
  • atık geri dönüşüm presleri
  • hastane ve bozulmuş atıkları yakma sistemleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz