MY PC TEKNOLOJI

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

MY PC TEKNOLOJI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Yücel Güvenlik Teknolojileri olarak; Güvenlik Kamerası ve Kayıt Sistemleri, CCTV, IP ve AHD Kamera Sistemleri, satış, kurulum ve destek hizmetleri vermekteyiz. Sistemler internet, cep telefonu ve akıllı telefonlar üzerinden izlenebilmekte ve yönetilebilmektedir. Firmamız, her yıl Türkiye’nin birçok noktasında anahtar teslim projeleri başarıyla gerçekleştirmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Güvenlik Kamera Sistemleri, Kamera ve Kayıt Sistemleri, Alarm Sistemleri sektörlerinde hizmet veren firmamız 2016 yılı itibariyle Kale Alarm yetkili satıcısı olarak Kale Güvenlik Sistemleri satış ve kurulum hizmetleri de vermeye başlamıştır. Siz dışarıdayken, hem evinizi hem iş yerinizi kötü niyetli kişi ya da kişilerden korumak ve tam kapsam güvenlik altına almak Kale Alarm ile artık çok kolay. Kale Alarm ile evinizi hırsızlık gibi kötü niyetli girişimlere karşı korumakla kalmayacak; yangın, sağlık problemleri, gaz kaçağı, panik, tehdit gibi acil müdahale gerektiren durumlara karşı da önlem almış olacaksınız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kiralık yazıcılarda sayfa başı maliyet anlaşması ile; • Yazıcı kiralayarak hiç bir şekilde satın alma maliyeti ödemezsiniz. • Kiraladığınız makinenin toner ve kartuş gibi sarf malzeme giderlerini düşünmezsiniz. • Teknik servis hizmeti firmamız tarafından karşılanır. Ücret ödemezsiniz. • Yedek parçaya ve bakımlara ücret ödemezsiniz. Sonuç olarak; Sayfa Başı Maliyet anlaşması ile kontrol etmeniz gereken tek unsur makinenizin kaliteli kopya verip vermediği olacaktır. Diğer tüm prosedürleri bir kenara bırakıp, dokümanlarınızı çoğaltırken sürpriz maliyetlerle karşılaşmayacağınızı ve maliyetinizi düşürmenin huzurunu yaşayacaksınız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bu Kapsamda Sunduğumuz Hizmetler CAT-5, CAT-6 Network Kablolama Hizmetleri Network Prizleri Montaj ve Test Hizmetleri Server Odası Kurulum ve Düzenleme Hizmetleri Kabinet Montaj ve Temin Hizmetleri Fiber Optik Sonlandırma ve Noktadan Noktaya Erişim Hizmetleri Kablosuz Ağ Kurulum ve Mesafe Arttırma Çözümleri Kanal Çekme ve Yapılandırma Hizmetleri- Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) Montajı UPS Hattı Kurulum ve Test Hizmetleri Profesyonel Sistem Odası Uygulamaları Projelendirme ve işçilik

Fiyat teklifi isteyin

My Pc Teknoloji, Bilgisayar Sistemleri, Network Altyapı Sistemleri, Güvenlik Kamera Sistemleri, Alarm Sistemleri, Ses Sistemleri, Santral Sistemleri satış, kurulum ve destek hizmetleri vermektedir. Güvenlik Kamera Sistemleri, Kamera ve Kayıt Sistemleri, Alarm Sistemleri sektörlerinde hizmet veren firmamız 2016 yılı itibariyle Kale Alarm yetkili satıcısı olarak Kale Güvenlik Sistemleri satış ve kurulum hizmetleri de vermeye başlamıştır. Yazıcı kiralama hizmetleri de vermekteyiz.

Domain icon Servis Sağlayıcı

MY PC TEKNOLOJI

Mehmet Akif Mah. 4. Fatih Sok. No: 51/A3 Ikitelli Kucukcekmece Istanbul

34303 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

MY PC TEKNOLOJI'in Faaliyetleri

  • Bilgisayar ağının yönetimi ve desteklenmesi
  • bilgisayarlı güvenlik sistemleri
  • alarm sistemleri
  • Güvenlik kamerası
  • telefon santralleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz