Microwave successfully used to heat, drying, pasteurization and sterilize many food products. Compared with conventional methods, microwave processing offers the following advantages: * Ultrafast pasteurization or sterilization of pumpable fluids minimizes nutrient, color, and flavor losses; * Since the heat transfer is fast, nutrients and vitamins contents, as well as flavor, sensory characteristics, and color of food are well preserved; * The final decision in the production of natural and organic products; * No change / loss of microbiological parameters of the product at the processing temperature 75 ° C and 85 ° C; * Instant one-stage homogeneous drying; * Reduced storage time and product processing time in preparation for drying (processing a big volume of product); * Drying, sterilization and fumigation food directly in the package; * Sterilization crushed fruit products without loss of quality; * Necessary preparation of the product to be imported - high quality
Türkiye
Ürün Özellikleri: %100 yerli üründür. Ateş üstünde ızgara keyfi, Yaktığınız ateş ile çay keyfinize devam edin, Yemek yapın, Barbekü olarak kullanın, Çok yönlü kullanımıyla kamplarınıza keyif katın. Katlanır, az yer kaplar. Taşıma çantası ile rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Paket içeriği: Taşıma çantası ile birlikte TEKNİK ÖZELLİKLER 1) Genişlik 58,5cm 2) Derinlik 27,5cm 3) Yükseklik 22cm 4) Ağırlık: 2,4 Kg
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Ananas Soyma makineleri; restoran, otel, eğlence ve alışveriş merkezleri, yurtlar, üniversiteler, büfeler, manav tezgahları gibi mekânlarda, çok fazla güç gerektirmeden meyveyi kabuğundan ve çekirdeğinden ayırmak için dizayn edilmiştir. Sökülüp takılabilen 304 kalite paslanmaz bıçak sayesinde hijyenik ve güvenlikli bir makinadır. Ayrıca piston sayesinde kesme işlemi bittikten sonra otomatik olarak kol yukarı kalmaktadır. Kullanımı çok kolaydır.
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
KASAG uzmanları, pişirme kazanlarının yapımı ve meyve temel malzemesi, sebze ve sosların üretimi için endüstriyel pişirme sistemleri uzmanlarıdır. Pişirici, soğutucu, kondansatör, boru hatları ve valfler ile tüm sistemler günümüz gereksinimlerine göre aseptik tasarım ile üretilmiştir. Bakteriyel kirlenme veya çapraz kontaminasyon ile ürün kirlenmesinin önlenmesi büyük önem taşır. Bu, optimize edilmiş cihaz tasarımı, özel rulman mekanik salmastrası ve işlevsel CIP tertibatı (Cleaning In Place) ile sağlanır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.
Fiyat teklifi isteyinGüney Kore
SYP pirinç keki makinesi (Fırın makinesi, Şekerleme makinesi),% 100 doğal tahıl kullanarak Haşhaş tahıl atıştırması / Çip / Kraker / Pasta üretebilecek şekilde tasarlanmıştır. Günümüzde mekanik cihazlar yapılmaktadır, ancak yüksek basıncı sürekli olarak tutamamakta ve üniform olmayan ürünler üretmektedir. Zincirler ve motorlar gibi parçaları kolayca yıpranır ve sık arızalara neden olur. 'SYP' pirinç keki makinemiz bu kusurları düzeltti ve üniform ürünleri üretmek için hidrolik kullandı ve dayanıklılığını önemli ölçüde artırdı. Ayrıca müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için farklı boyut ve şekillerde çeşitli kalıplar mevcuttur. Yerel dükkanlar için küçük makineler üretilebilir ve fabrikalar için de daha büyük makineler üretilebilir. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin! teşekkür ederim
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.