OTOPARCASAN.COM

Türkiye

Office Building Outline icon Perakendeci

OTOPARCASAN.COM
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Aradığınız araç ve modele uyumlu Motor Yağı Çeşitleri, en uygun Motor Yağı Fiyatları ile Otoparcasan.com'da. Hemen ziyaret et.

Türkiye

Otoparçasan oto yedek parça kategorileri, aracınızda var olan tüm orijinal ve muadili yedek parçaların bulunduğu 8 üst kategoriden oluşmaktadır. Bu üst kategoriler aracınızın çalışmasını sağlayan sistemlere ait 16 ayrı ana kategoriye ve daha da detaya girerek toplamda 200 civarı alt kategoriye ayrılmıştır. Her alt kategori basitleştirilmiş ve içerikleri sürekli yenilenen teknik bilgilerle araç sahiplerinin anlayabileceği şekilde açıklanmıştır. Böylece aradığınız orijinal veya muadili yedek parçaya kategoriler üzerinden hem rahatça ulaşabilir hem de yeni bilgiler öğrenebilirsiniz. İnternetin Lider Oto Yedek Parça Mağazası Otoparcasan.com, yılların deneyimi ve müşteri memnuniyetine sahip, Türkiye'nin önde gelen İnternet oto yedek parça mağazalarından biridir. Kullanıcı deneyimini en üstte tutan satın alma süreçlerini kendiniz deneyerek görün ve test edin. Hizmetimizden, kolay iade sürecimizden ve mükemmel fiyatlarımızdan etkileneceksiniz.

Türkiye

En Hızlı ve En Uygun Online Oto Yedek Parça Sitesi Güvenilir oto yedek parçaları siteleri arasında yer alan Otoparçasan'da aradığınız kaliteli ve hesaplı oto yedek parçaya hızlıca ulaşın. Ayrıca Otoparçasan'a üye olarak kampanyalardan ve en çok satılan araba parçaları hakkında detaylı bilgilere herkesten daha önce haberdar olma imkanına kavuşun. Şase No ile Parça Sorgula Araç ruhsatınızda yazılı 17 haneli Şase Numarasını gerekli alana girerek oto yedek parçalarını aradığınız aracı rahatlıkla bulun ve parça sorgulama yapın. Ayrıca Arama Çubuğuna aracınızın marka ve model adını, motor bilgisini ve aradığınız parçanın adını yazarak da ulaşın. Sanal Garajım Özelliğine Aracını Ekle Seçili olan aracınızı Sanal Garajım özelliğine ekleyerek bir sonraki alışverişlerinizde araç seçme işlemi yapma zahmetinden kurtulun. Sanal garajımda kayıtlı herhangi bir aracı seçili hale getirdikten sonra artık sadece o araca uygun oto parçalar karşınıza getirilecektir.

Otoparçasan Türkiye trafiğindeki tüm araç marka ve modellerine ait, yaklaşık binlerce adet ürün ve yüzlerce kaliteli yedek parça markasını bünyesinde barındıran, bu geniş marka ve ürün yelpazesi ile Türkiye'nin en büyük online yedek parça mağazası olma iddiasını sürdüren bir internet oto yedek parça satış mağazasıdır. Aradığımız oto yedek parçaya hızlıca ve hatasız ulaşma süreci Otoparcasan.com’a hemen üye olarak başlar. Üye olduktan sonra araç ruhsatında yazılı olan Şase Numarasını girerek sistemin bize gösterdiği tablolardaki adımlardan seçim yaparak aracımızı buluyor ve seçiyoruz. Bundan sonraki adım seçili olan aracımızı sanal garajımıza eklemek olacaktır. Sistemde seçili olan araç bilgilerimize göre kategori filtrelemesinden ya da en üstteki arama barından aradığımız yedek parçanın kategorisine giriyoruz. Parça kategorisine girdikten sonra Otoparçasan, otomatik olarak birden fazla farklı çeşitte markaya ait ürünleri karşımıza çıkarıyor. Biz ise sadece karşımıza çıkan bu marka fiyatlarını karşılaştırıyor ve bütçemize ya da ihtiyaçlarımıza en uygun oto yedek parçayı sepetimize gönderiyoruz. Son adım ise siparişimizi tamamlayarak oto yedek parçamızın kargoya verilmesini ve bize ulaşmasını beklemek. Hızlı, Kolay, Güvenilir. Başka ne olsun!

Şirketle ilgili son haberler

Periyodik Bakım Robotu ile Motor Yağı ve Filtrelere Tek Sefe

Periyodik Bakım Robotu ile Motor Yağı ve Filtrelere Tek Sefe

Ürün lansmanı ・ 17 Haz 2021 daha fazla… Open In New icon

Aracınızı seçtikten sonra Bakım Robotuna girin. Periyodik Bakım Robotu ya da Periyodik Bakım Seti özelliği birbirinden kaliteli orjinal markaya ait motor yağları sadece sizin aracınıza uyumlu olan Yakıt Filtresi, Yağ Filtresi, Hava filtresi ve Polen Filtresine tek seferde ulaştırır. Bakım Robotu, Şasi numaranızı kullanarak ya da manuel adımları takip ederek aracınızı Otoparcasan.com sistemi üzerinden bulmak ve seçmekle başlar. Bilindiği üzere her araç belli bir kilometre ya da kullanım süresine ulaştıktan sonra hava, yağ, yakıt ve polen filtreleri ile birlikte motor yağının da değiştirilmesi işlemine tutulurlar. 10.000 bakımı olarak da bilinen bu süreç aslında periyodik ya da dönemsel araç bakımıdır ve araç motorunun ömrünü otomatik olarak uzatarak motorun sorunsuz çalışmasını sağlar.

Domain icon Perakendeci

OTOPARCASAN.COM

Örnek Sanayi Sitesi

Sahil caddesi n:27/2

55330 Samsun - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2020
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası - Bayi
  • Ana faaliyet konusu
    Perakendeci

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Ulusal

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

Teslimat bölgeleri

OTOPARCASAN.COM'in Faaliyetleri

  • Otomobiller ve römorklar/çekiciler için yedek parçalar
  • oto yedek parça
  • oto yedek parçaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz