OZAK GAZ TEKNOLOJILERI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

OZAK GAZ TEKNOLOJILERI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ÖZAK PSA tipi azot jeneratörü iki yıllık titiz bir çalışmanın ürünüdür ve kendini kanıtlamış PSA (Pressure Swing Adsorption - Basınç Salınımlı Emilim) prosesi ile çalışır. %99,999'a kadar saflıkta azot gazını ekonomik olarak kesintisiz üretebilen jeneratörümüz kendini genellikle bir yıldan daha kısa bir sürede amorti eder. Maksimum performans ve güvenilirlik için tasarlanmış ve gerçek sanayi ortamında uzun uzun denenmiştir. Piyasadaki en kaliteli malzemelerle ülkemiz koşullarına göre üretilmiş olup işletme ve bakım maliyeti çok düşüktür.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

AZOT BATTANİYELEME SİSTEMLERİ Tanklarda depolanan sıvıların çeşitli nedenlerle havadaki oksijen ve su buharıyla temas etmesinin istenmediği durumlarda sıvının üzerindeki boşluk azotla doldurulur. Buna kısaca battaniyeleme (veya yastıklama) denir. Battaniyeleme uygulanan tanklar atmosferik veya düşük basınçlı tanklardır; hem ürün kaybını ve azot tüketimini minimumda tutmak, hem de tankın aşırı yüksek veya düşük basınçtan zarar görmesini önlemek için azotun basıncı çok hassas bir şekilde kontrol edilmelidir.

Fiyat teklifi isteyin

ÖZAK GAZ TEKNOLOJİLERİ 1993 yılında sanayi ve sağlık kuruluşlarının ve insanlarımızın gaz ihtiyacını emniyetli bir şekilde, standartlara uygun olarak ve makul fiyatlarla karşılamak amacıyla kurulmuştur. Bu bağlamda Türkiye'de bir ilk olarak kendi tasarımımız olan Özak Azot Jeneratörünü geliştirmiş bulunuyoruz. Özak Azot Jeneratörü, azotu pahalı bir gaz olmaktan çıkarıp herkesin -basınçlı hava gibi- kolayca ve büyük paralar ödemeden elde edebileceği bir gaz haline getirmiştir. Azot gazı, azotlu gaz karışımı üretimi veya azot uygulamasıyla ilgili bir projeniz varsa doğru yerdesiniz. Ne istediğinizi bize söyleyin; gerçekleştirelim...

Domain icon İmalatçı/ Üretici

OZAK GAZ TEKNOLOJILERI

Adana Bulvari No: 125 Tarsus

33470 Mersin - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

OZAK GAZ TEKNOLOJILERI'in Faaliyetleri

  • Nitrojen / Azot
  • Azot Jeneratörü
  • battaniyeleme sistemleri
  • gaz karışımı
  • yerinde azot üretimi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz