Türkiye
İmalatçı/ Üretici
Türkiye
Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor. Katkısız Doğal Ve Hijyenik Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz 2o. Yılında Sizler İle Büyümeye Devam Ediyor...
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor. Katkısız Doğal Ve Hijyenik Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz 2o. Yılında Sizler İle Büyümeye Devam Ediyor...
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor. Katkısız Doğal Ve Hijyenik Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz 2o. Yılında Sizler İle Büyümeye Devam Ediyor...
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Geleneksel Lezzetlerin Doğal Adresi POLEN SÜT Yeni Şubesi İle Hizmet Etmeye Devam Ediyor. Katkısız Doğal Ve Hijyenik Ürünleri Üretmeye Kendine İkle Edinen Kuruluşumuz 2o. Yılında Sizler İle Büyümeye Devam Ediyor...
Fiyat teklifi isteyinPeynir sofralarımızın geleneksel lezzetlidir. Günlük tüketimi günün her saatinde uygun lezzeti ve çeşitliliği ile vazgeçilmezdir. Doğası gereği katkısız olarak sunulan Yüksek kalsiyum Protein D vitamini Çinko açısından oldukça zengindir. Gelişim ve günlük ihtiyacı karşılayan vitamin ve mineral açısından oldukça yüksektir. Ürünlerimizin tamamen katkısız olup gerekli bütün izin ve belgeleri mevcut olup ISO 22000 HACCP dahil olmak üzere bütün belgere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
İmalatçı/ Üretici
Haraparasi Mah. Hacilar sk. No:27 Antakya/Hatay
31060 Hatay/antakya - Türkiye
Yunanistan
Mozzarella analog bitkisel yağ Greta'yı eritir Glutensiz Pizzalar, turtalar ve salatalar için ideal!
Fiyat teklifi isteyinPolanya
UHT Süt birçok mineral ve C vitamini içerir. Sütün UHT sistemi ile ısıtılması, süt proteininin içeriğini veya biyolojik değerini düşürmez, hatta sindirim enzimlerinin denatüre proteine daha kolay ulaşması nedeniyle insan vücudu tarafından daha kolay sindirilmesini sağlar. moleküller. UHT süt, ürünü sterilize etmek ve sütün bozulmasına neden olan bakteri üremesini ortadan kaldırmak için sütün 2-5 saniye 140ᵒC civarında ısıtılmasıyla üretilir. UHT sütün üretimi sırasında renk, tat ve/veya kokuda değişikliğe yol açan Maillard reaksiyonu meydana gelir. Açıldıktan sonra buzdolabında saklanmalıdır.
Fiyat teklifi isteyinYunanistan
Gouda aromalı bitki bazlı peynir Hindistan cevizi yağı ile Eşit şekilde erir Süt Ürünleri İçermez Laktoz İçermez Glutensiz Soya içermez
Fiyat teklifi isteyinYunanistan
Vegan Mozzarella aroması Hindistan cevizi yağı ile hazırlanmış sütsüz peynir Eşit şekilde erir Glutensiz Soya içermez Laktoz İçermez Süt Ürünleri İçermez Pizzalar, turtalar ve salatalar için ideal
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.