SANES OZEL SAGLIK LTD STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SANES OZEL SAGLIK LTD STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ürün bilgisi: Biosoapy® BioArmor Sabunu; Geliştirilmiş özel formül sayesinde güçlü anti bakteriyel & anti viral özelliklere sahip doğal biyoaktifler; Timol ve Karvakrol mikroenkapsüle edilmiştir. Sürekli etkinliği korunarak, kullanım sırasında salınan etken maddeler ellerinizdeki zararlı mikro organizmaları yok eder, ellerinizi derinlemesine temizler. Kullanım Şekli; Biosoapy® BioArmor Sabunu’ nu su ile bolca köpürterek, ellerinize 30 saniye boyunca uygulayınız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürün bilgisi: Biosoapy® BioCleanser Sabunu; İçerisindeki mikroenkapsüle edilmiş doğal bitki özleri sayesinde, saç derinizdeki gözenekleri ölü deriden arındırır ve saç dipleriniz canlandırır. Kepek, kuruluk ve kaşıntı gibi deri rahatsızlıklarını önleyerek saçlarınızı nemlendirir. İlk kullanımdan itibaren gözle görülür şekilde kepeği azalttığı gözlenmektedir. Sıvı formu oluşturmak için onlarca kimyasal bileşen kullanmadan, bitkisel yağlardan elde edilmiş sabun ve mikro kaplı bitki özleri sayesinde uzun süreli kullanımda kepek oluşumunu engeller, saç derinizi besler ve canlandırır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Biosoapy® Kükürt Sabunu keratolitik etkisiyle ciltteki akneli bölgeyi kurutup soyarak cilt yüzeyinden uzaklaştırır. Antienflamatuvar özelliği ile aknenin neden olduğu iltihabı azaltır. Antiseptik ve antibakteriyel özelliği ile yüzeysel enfeksiyonları etkisiz hale getirir.Yağlanmayı ortadan kaldırarak gözeneklerin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Yüzeysel cilt enfeksiyonuna karşı etkili Biosoapy® Kükürt Sabunu’nda bulunan keratolitik ajanlar, yüzeysel cilt enfeksiyonlarında tedaviye yardımcı olur. Özellikle akne, seboreik dermatit, aşırı sebum, uyuz ve dermatomikozlarda etkilidir. Seboreik dermatitte etkili Yağlı, kırmızı, pullu, kaşıntılı ciltte rahatlama sağlar. Ölü hücrelerin pul pul dökülmesini kolaylaştırır. Akneye karşı Akneye neden olan bakterilere karşı kurutucu, antibakteriyel ve antiseptik etki gösterir .Sivilce izlerinin sebep olduğu hiperpigmentasyonu azaltarak ciltteki siyah /beyaz noktaların yok olmasını sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Biosoapy® AC-X Wellness Sabunu Ürün Bilgisi: Biosoapy® Wellness AC-X Sabunu; Akneli ciltler için özel formüle edilmiş kil, kolloidal kükürt, çörekotu yağı içeriği ile akneli bölgede iyileştirici, emici ve keratolitik etki gösterir. Keçi sütü ve argan yağı ile bakım uygulayarak cildin sağlıklı görünümüne kavuşmasına yardımcı olur. Kullanım Şekli; Biosoapy® Wellness AC-X Sabunu’ nu su ile bolca köpürterek cildinize/saçınıza uygulayınız. Daha iyi sonuç almak için durulamadan önce 2-3 dakika bekleyiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız; 2002 yılında San Medikal şahıs firması olarak kuruldu. 2006 yılında Santek Medikal Ltd şirketi olarak yapılandı. 2012-2013 ARGE (uçucu yağlarda mikroenkapsülasyon) çalışmaları yaptı. 2013 yılında doğal sabun üretimi başladı. 2016 yılından bu yana Santek Medikal Kozmetik Ürünleri olarak faaliyetini sürdürmektedir.Firmamız 2012 yılında doğal sabun üretimi için araştırma geliştirme faaliyetlerine başlayarak bu süreç içerisinde edinmiş olduğu tüm bilgi birikimini, tecrübesini birleştirerek 2013 yılında BIOSOAPY markasıyla doğal sabun üretimine başladı.Marka olarak hedefimiz doğallığı ön planda tutarak, sağlıklı yaşamı sizlere sunmak. Hem çevre hem insan sağlığını korumak bizim vazgeçilmez görevimizdir. Doğallığı ve sağlığı ilke edinen firmamız BIOSOAPY markasıyla, tecrübeli çalışanlarıyla AR-GE faaliyetlerine devam ederek ürün çeşitliliğini ve kalitesini arttırmaya yönelik çalışmaktadır.BIOSOAPY markalı doğal sabun üreten firmamızın ISO-9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi, ISO-22716: 2007 GMP İyi Üretim Uygulamaları Belgesi bulunmakta; üretiminde kullanılan hammaddeler ve üretilen sabunların analiz ve kontrolleri kalite standartlarında gerçekleştirmektedir.BIOSOAPY adından da anlaşılacağı gibi tamamen doğal hammaddelerle üretilmiş, içerisinde herhangi bir katkı maddesi, alkol, sentetik madde ve renklendirici barındırmayan el yapımı bir sabundur. Ürünlerimiz içerdiği doğal bitkisel aromatik yağlardan dolayı sadece cildimiz için değil, aynı zamanda saçlarımız içi

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SANES OZEL SAGLIK LTD STI

Meriç Mah. 5746/10 Sok. No:9

Bornova

35030 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2011
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

SANES OZEL SAGLIK LTD STI'in Faaliyetleri

  • Kozmetik ürünleri
  • mantar ilaçları
  • akne tedavileri
  • doğal sabunlar
  • dermokozmetik
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz