SUDEMED TIBBI URUNLER

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SUDEMED TIBBI URUNLER
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Sterilizasyon Rulosu Sterilizasyon Zarf

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sudemed Sterilizasyon Zarf

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

*Paketleme işlemine hazır, üç tarafı kapalı sterilizasyon zarfı. *Sudemed sterilizasyon zarfları şeffaf, çok katlı kopolimer PET/PP film ve medikal kraft kağıttan üretilir. *Güçlü kenar kaynak direnci ve net görünür yapışma kanallarından oluşur. *Dünyanın en kaliteli 60gsm ile 70gsm medikal kraft kağıtlarından imal edilir. *Son teknolojik üretim proseslerinde, yırtılma riskini engelleyen güçlendirilmiş filmden oluşur. Film laminasyonlarımızda SOLVENT kullanılmamaktadır. *Tüm zarflarda su bazlı non-toksik buhar ve etilen oksit(EO) proses indikatörleri mevcuttur. İsteğe bağlı olarak formaldehit indikatörü de uygulanmaktadır. *Doğru ve net indikatör renk dönüşümü sağlanır. *Bütün baskılar, pigment migrasyonu riskini önlemek için paketleme alanı dışında, kenar kaynak içlerine yerleştirilmiştir. *Açma yönü işaretlidir. *Temiz açılır ve partikül bırakmaz. *Ürünlerimiz; valide edilmiş ortamlarda, uluslararası standartlara uygun olarak imal edilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

*Sudemed sterilizasyon ruloları şeffaf, çok katlı PET/PP film ve medikal kraft kağıttan üretilir. *Güçlü kenar kaynak direnci ve net görünür yapışma kanallarından oluşur. *Dünyanın en kaliteli 60gsm ile 70gsm medikal kraft kağıtlarından imal edilir. *Son teknolojik üretim proseslerinde, yırtılma riskini engelleyen güçlendirilmiş filmden oluşur. Film laminasyonlarımızda SOLVENT kullanılmamaktadır. *Tüm rulolarda su bazlı non-toksik buhar ve etilen oksit(EO) proses indikatörleri mevcuttur. İsteğe bağlı olarak formaldehit indikatörü de uygulanmaktadır. *Doğru ve net indikatör renk dönüşümü sağlanır. *Bütün baskılar, pigment migrasyonu riskini önlemek için paketleme alanı dışında, kenar kaynak içlerine yerleştirilmiştir. *Açma yönü işaretlidir. *Temiz açılır ve partikül bırakmaz. *Ürünlerimiz; valide edilmiş ortamlarda, uluslararası standartlara uygun olarak imal edilir. * TS EN 868-5 standardına uygundur.

Fiyat teklifi isteyin

SUDEMED Markasının misyonu, üretim yaptığımız sağlık sektöründeki birinci önceliğin insan sağlığı olduğunun bilinciyle hareket ederek, kaliteden ödün vermeden, amaca hizmet edecek ürünler üretmektir. Bununla birlikte vizyonumuzda, üretimimizi müşteri istekleri doğrultusunda şekillendirmek ve en son teknolojik gelişmeleri takip ederek ve arge çalışmalarıyla kısa sürede sektörünün öncü firmalarından biri olmayı hedeflemektedir. SUDEMED üretim politikası; kaliteli hammadde kullanımı, ileri teknoloji ile üretim yapmak, üretim sürecini proseslere uygun gerçekleştirmek, eğitimli ve deneyimli işçi çalıştırmak ve neticesinde kaliteli ürün elde etmektir. 2009 yılında üretime başlayan SUDEMED, her geçen gün yaptığı gerek üretim tesisi, gerek eğitim ve ekipman yatırımları ile bugün çok daha iyi kalitede ürün ve hizmet üretmektedir. Bugün Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde üretimine devam etmektedir. SUDEMED, siz değerli müşterilerimizden aldığı güç ile büyüme ile sizlere kaliteli ürünler sunmaya devam edecektir. Kaliteli hammadde kullanımı, ileri teknoloji ile üretim yapmak, üretim sürecini proseslere uygun gerçekleştirmek, eğitimli ve deneyimli işçi çalıştırmak tüm bunların neticesinde kaliteli ürün elde etmektir.

Şirketle ilgili son haberler

Expomed Eurasia 2020 Fuarındayız.

Expomed Eurasia 2020 Fuarındayız.

Etkinlik katılımı ・ 4 Ağu 2020 daha fazla… Open In New icon

5-7 Kasım 2020 Tarihleri Arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde Düzenlenecek Olan Expomed Eurasia 2020 Fuarındayız.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SUDEMED TIBBI URUNLER

Ivedik OSB Agac Isleri Sanayi Sitesi 1357. Sokak 26/28

06378 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2009
  • Şirket türü
    Şube
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

SUDEMED TIBBI URUNLER'in Faaliyetleri

  • Sterilizasyon ve dezenfeksiyon - tıbbi cihazlar
  • sterilizasyon rulosu
  • sterilizasyon zarf
  • sterilizasyon
  • medikal
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz