TROTEC LASER GMBH

Avusturya

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TROTEC LASER GMBH
Web icon

Ürün kataloğu

Avusturya

Europages tarafından doğrulanmıştır

SpeedMarker 700 CO₂ markalama lazeri, çok çeşitli malzemelerin markalanması için uygundur. — İşleme alanı: 255 x 536 mm — Lazer gücü: 60, 120 W SpeedMarker ürün avantajları: — Modüler ürün portföyü: Özel gereksinimlere adaptasyon için konfigürasyon seçenekleri. — Akıllı markalama yazılımı: Tam otomatik program dizilerine kadar basit markalama görevlerinin oluşturulması. — Hassas fiber lazer: Uzun kullanım ömrüne sahip hassas markalama için lazer. — Yüksek kaliteli makine yapısı: En zor koşullar altında güvenilirlik. — Kolay sistem entegrasyonu: Çeşitli 24V giriş ve çıkışlarla donatılmış ve dört adede kadar ek eksenle genişletilebilen SpeedMarker, mevcut sistemlere kolayca entegre edilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Avusturya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Speedy 360 Run on Ruby® lazer kazıma makinesi, farklı malzemeleri kazımak ve kesmek için kullanılan bir lazer cihazıdır. CO2 veya fiber lazer ile kullanılabilir. — İşleme alanı: 813 x 508 mm — Lazer gücü: C02 flexx: 60 - 120 W — Lazer gücü fiber flexx: 20 - 50 W Speedy lazer kazıma makinesi ile bu malzemeleri kazıyabilir veya kesebilirsiniz: Akrilik, cam (gravür), ahşap, plastik, deri, metal (gravür), kağıt, taş (gravür), tekstil ve çok daha fazlası. Speedy Laser ürün avantajları — Flexx teknolojisi (opsiyonel): Tek bir cihazda CO2 ve fiber lazer. — CeramiCore®: yüksek kazıma kalitesi ve uzun lazer ömrü için benzersiz lazer kaynağı. — Sezgisel Ruby® lazer yazılımı — InPack TechnologyTM: yüksek kaliteli gravür sonuçları için lazer bileşenlerinin korunması. — En iyi gravür ve kesim sonuçları için değiştirilebilir işleme masaları.

Fiyat teklifi isteyin

Avusturya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Speedy 400 Run on Ruby® lazer kazıma makinesi, farklı malzemeleri kazımak ve kesmek için kullanılan bir lazer cihazıdır. CO2 veya fiber lazer ile kullanılabilir. — İşleme alanı: 1016 x 610 mm — Lazer gücü: C02 flexx: 60 - 120 W — Lazer gücü fiber flexx: 20 - 50 W Speedy lazer kazıma makinesi ile bu malzemeleri kazıyabilir veya kesebilirsiniz: Akrilik, cam (gravür), ahşap, plastik, deri, metal (gravür), kağıt, taş (gravür), tekstil ve çok daha fazlası. Speedy Laser ürün avantajları — Flexx teknolojisi (opsiyonel): CO2 ve fiber lazer tek bir ünitede. — Sezgisel lazer yazılımı Ruby® — CeramiCore®: yüksek gravür kalitesi ve uzun lazer ömrü için benzersiz lazer kaynağı. — InPack TechnologyTM: yüksek kaliteli gravür sonuçları için lazer bileşenlerinin korunması. — En iyi gravür ve kesim sonuçları için değiştirilebilir işleme masaları

Fiyat teklifi isteyin

Avusturya

Europages tarafından doğrulanmıştır

SP3000 Lazer Kesici, geniş formatlı malzemelerin işlenmesi için bir CO₂ lazer kesicidir. — İşleme alanı: 2210 x 3210 mm — Lazer gücü: 60 - 400 W SP Lazer Kesici ile aşağıdaki malzemeleri kazıyabilir veya kesebilirsiniz: Akrilik, cam (gravür), ahşap, plastik, deri, metal (gravür), kağıt, taş (gravür), tekstil ve çok daha fazlası. Jobcontrol® lazer yazılımı: SP Lazer Kesiciler, kısa sürede öğrenilebilen sezgisel bir yazılımla birlikte gelir. SP Lazer Kesici ürün avantajları: — InPack Technology™: yüksek kaliteli kesim sonuçları için lazer bileşenlerini korur. — Tandem Assistant: çalışma yüzeyinin sanal olarak iki bölgeye ayrılmasını sağlar. — Çok yönlü erişim: her taraftan serbestçe erişilebilen çalışma yüzeyi. — Uyarlanabilir: Geniş işleme tablası ve aksesuar yelpazesi.

Fiyat teklifi isteyin
English 17 ürünü görün Deutsch 16 ürünü görün Español 14 ürünü görün Français 14 ürünü görün Italiano 14 ürünü görün Português 14 ürünü görün Pусский 14 ürünü görün 简体 14 ürünü görün

Trotec Lazer dünya genelinde lazer gravür makinelerinin ve lazer kesim makinelerinin üretimini ve dağıtımını yapmaktadır. Trotec lazer makineleri metal, kağıt, plastik, tekstil gibi çok çeşitli malzemeyi kazımak ve kesmek için kullanılmaktadır. Trotec’in dünya genelinde aşağıdaki ülkelerde 450’den fazla çalışanı bulunmaktadır: Almanya, Avusturya, İsviçre, Fransa, İspanya, İtalya, Hollanda, Belçika, Polonya, A.B.D., Kanada, Büyük Britanya, Avustralya, Güney Afrika, Rusya ve Japonya Bunlara ek olarak dünya genelindeki diğer 40 ülkede dağıtım ortakları tarafından Trotec lazer makinelerinin satışı yapılmaktadır. Trotec’in merkezi Marchtrenk, Avusturya’dadır. Trotec 1995 yılında Avusturya'da kurulmuş olup, Trodat Trotec Grubunun bir parçasıdır. Daha fazla bilgi edinmek için www.troteclaser.com adresini ziyaret ediniz.

Şirketle ilgili son haberler

Explore the future of laser cutting technology at drupa

Explore the future of laser cutting technology at drupa

Etkinlik katılımı ・ 4 Nis 2024 daha fazla… Open In New icon

The upcoming drupa trade fair, the world’s leading event for the print industry, is just around the corner. Trotec is pleased to present the latest product highlights live from May 28 to June 7. Experience the debut of our new laser cutting machine, tailored for the print industry at stand E33 in hall 12. "The unveiling of our new laser cutting machine at drupa is an exciting milestone that reflects our employees' passion and commitment to laser technology. We look forward to introducing this innovative machine to the international printing industry and invite you to explore its features in person" says Peter Kratky, CEO of Trotec Laser GmbH. One notable feature of the new laser machine is its high machine availability thanks to the centralized monitoring function of Ruby®. The intuitive, universal laser software enables comprehensive control, monitoring, and optimization of all system components - from the laser machine to the exhaust system.

Belgeler

Videolar

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TROTEC LASER GMBH

Freilingerstr. 99

4614 Marchtrenk - Avusturya

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1995
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Telex ile Havale
  • Belge karşılığı ödeme

Teslimat bölgeleri

TROTEC LASER GMBH'in Faaliyetleri

  • Lazer - Aygıtlar ve cihazlar