UNIPROM UNIVERSAL WORKWEAR

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

UNIPROM UNIVERSAL WORKWEAR

Ürün kataloğu

Türkiye

Ürün kendi üretimimizdir. Ürünümüz esnek kumaş yapısı, işlevsel özellikleri modern ve şık tasarımıyla öne çıkmaktadır. İçi polarlı softshell kumaştan yapılmıştır. Dayanıklı dış yüzeyi sayesinde zorlu ve soğuk hava koşullarda rahatlıkla kullanılabilir. Rüzgar ve suya dayanıklıdır. Sıcak tutar ve hafiftir. Su geçirmeye karşı dayanıklı fermuar sistemi ile tasarlanmıştır. Kollar bilek kısmındaki cırt ile daraltılabilir. Toplam 3 adet cebi vardır: 2 adet el cebi, 1 adet göğüs cebi bulunmaktadır. Standart fit kalıptır. Normal kıyafet bedeniniz bir bedeninizin bir beden küçüğünü alabilirsiniz. Dilerseniz beden için iletişime de geçebilirsiniz. Günlük giyimde, iş kıyafeti olarak birçok sektörde, çeşitli spor faaliyetlerinde, outdoor giyimde, dağcılık, avcılık, kayak vb. alanlarda kullanılabilir. Farklı model ve renkleri mevcuttur. % 96 Polyester % 4 Elestan.

Türkiye

%100 yerli üretimdir. Mükemmel kalıpla kesilen ürünümüz hafiftir ve sıcak tutar. Fit kalıptır. Ürünün üst kısmında micro su itici (125gr) kumaş kullanılmıştır. Elastik bel ve kol manşetleri içeri hava girmesini engeller,ürün vücudunuzu sarar. Üst kısımda 1 adet göğüs cebi, alt kısmında 2 adet el cebi vardır. Ürünümüzün kumaşı 300 gr antipiling traşlı polardır. Mukavemeti güçlü yapısıyla kolay deforme olmaz. Üzerinde mikrop barındırma ve bakteri üremesine elverişli değildir. İstenilen derecede yıkanabilir. Herhangi bir çekme veya renk verme yapmaz. Tiftiklenme yapmaz. Hızlı kuruma özelliğine sahiptir.Günlük giyim, çeşitli spor faaliyetlerinde, outdoor giyimde, dağcılık, avcılık, kayak vb. alanlarda ve her türlü iş sektöründe kullanılabilir. Farklı renk ve modelleri mevcuttur.

Türkiye

Ürünümüz yerli üretimdir. Modern & şık tasarımı hafif yapısı ve fonksiyonel özellikleri ile ön plana çıkmaktadır. Dayanıklı likralı ripstop kumaştan üretilmiştir. Yıkamada solma-çekme yapmaz. Uzun ömürlü olarak kullanıma uygundur. Ayarlanabilir kol ağzı bulunmaktadır. Görünürlük için 6 adet reflektör şeridi (Kollarda 2, bel kısmında 2, Göğüste 2, Omuzlarda 2) vardır. Toplam 5 adet cebi bulunmaktadır; 2 adet el cebi 1 adet göğüs cebi vardır. İçte sağ ve solda 2 adet torba cep bulunmaktadır. Fit kalıptır. Günlük giyimde, iş kıyafeti olarak birçok sektörde kullanılabilir. Farklı model ve renkleri mevcuttur. Ripstop Kumaş (%60 Polyester, %37 Pamuk %3 Elestan)

Türkiye

Harman kumaştır. Kullanışlı ve hafif bir yapısı vardır. Vücudunuzun doğal hareketlerine uyumlu şekilde tasarlanmıştır. Sırt kısmında havalandırma fileleri ve fonksiyonel toplam 10 adet cebi ile fark yaratmaktadır. Altta 5 adet cep vardır: 2’si yandan ve 2’si kapaklı ve 1 tanesi fermuarlıdır. Üstte de 5 adet cep vardır: 2’si kapaklı, 2’si alet-kalem cebi ve 1’i yandan fermuarlıdır. İş Kıyafeti olarak birçok sektörde kullanılmaktadır. Yetkili servisler, Su-Elektrik-Doğalgaz tesisatçılar vb. tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Farklı renk ve modelleri mevcuttur. Harman Kumaş (%35 Pamuk %65 Polyester)

Türkiye'de iş kıyafetleri üzerine firmalara özel üretim, pazarlama ve ihracat yapan bir firmayız. Aksaray’da fabrikamız, İstanbul’da ise firmamıza ait showroom bulunmaktadır. Uniprom Universal WorkWear ekibi, siz değerli müşterilerimizin en yüksek performansı için konforunuzu bozmayan yüksek kaliteli ürünler sunmaktadır. Kalite ve başarının temelden geldiğine inanan ekibimiz, temel prensibinin “kaliteyi üretmek ve yaşatmak” olduğuna inanmaktadır. Uniprom'un Avrupa'da başarıyla tamamladığı birçok projesi bulunmaktadır. Türkiye'de büyük kurumsal firmalara hizmet vermekteyiz. Uniprom; İngiltere, Fransa, Almanya, Hollanda, İtalya, Belçika, İsviçre, Avusturya vb. ülkelere ihracat yapmıştır. Ürünlerimiz; işçi pantolonları, t-shirtler, sweatshirtler, tulumlar, softshell \ polar yelekler-ceketler-montlar, önlükler, şapkalar, bereler, tekstil promosyon ürünleridir. Tekstile dair her şey üretilmektedir. Ayrıca müşterilerimizin siparişlerine özel logolarını ister baskı ister nakış olarak işlemekteyiz. Yeni pazarlar ve müşteriler arıyoruz. Umarız onlardan biri olursunuz.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

UNIPROM UNIVERSAL WORKWEAR

Organize Sanayi Bölgesi Recep Tayyip Erdogan Cad. 1. Sokak No:9/A MERKEZ- AKSARAY

68100 Aksaray - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %30

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Teslimde ödenecek

Bankalar

  • HALKBANK
  • KUVEYT TÜRK

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

UNIPROM UNIVERSAL WORKWEAR'in Faaliyetleri

  • İş kıyafetleri ve koruyucu kıyafetler
  • iş kıyafeti
  • üniforma
  • giyim
  • tekstil
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz