WOYS BAGS AKGUL BAGS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

WOYS BAGS AKGUL BAGS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Dağcı, outdoor çanta imalatı. Trekking bag. Genellikle kamp ve dağ yürüyüşlerinde tercih edilen bu çantalar bavul olarak da kullanılmaktadır. El, omuz ve sırtta taşınabilmektedir. Sırt kısmında kalın ergonomik ped bulunmaktadır. Uzatmalı ve körüklüdür. Bunun yanı sıra iki adet suluk filesi, dört adet bölme, mat asma aparatı bulunmaktadır. Su geçirmez imperteks kumaştan üretilmektedir. 5 adet bölme bulunmaktadır. Ürün boyutu 60cm x 35cm x 25cm ve 50 lt. kapasitelidir. Dilediğiniz baskı ve renk ile özelleştirebilirsiniz. Talebinize göre boyut veya detaylar değiştirilebilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Isı (sıcaklık) kaybetmeyen termal çanta imalatçısı. Isı yalıtımlı çantalarda talebe göre tüm modelleri üretebilmekteyiz. Dilediğiniz baskı ve renk ile özelleştirebilirsiniz. Talebinize göre boyut veya detaylar değiştirilebilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

PVC şeffaf çanta üreticisi. Plaj ve seyahatlere uygun çantalar. Dilediğiniz baskı ve model tercihinizi üretebilmekteyiz. Sağlam tabanlı ve uzun ömürlüdür. Ürün boyutu 48cm x 15cm x 33cm'dir. Serigrafi ( Transfer Baskı , Dijital Baskı , Nakış logo işlemi uygulanabilir.)

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Promosyon ham bez çanta imalatçısı. Kişiye veya firmanıza özel baskı logo uygulanabilmektedir. Bez çantanın yanı sıra tela ve kanvas çantalarda üretebilmekteyiz. Sipariş adetine göre uygun fiyat teklifleri mevcuttur.

Fiyat teklifi isteyin

Woys Bags Akgül Çanta olarak Türkiye'de çanta sektöründe, ihtiyaca yönelik müşteri talebi ve gerekliliklerine uygun çanta üretimi yapan bir firmayız. 750 m2 kapalı üretim alanında, 40 kişilik uzman kadromuz ve 10 yıldan fazla üretim tecrübemizle iç pazar ve uluslararası pazara hizmet vermekteyiz. NELER ÜRETİYORUZ ? *Promosyon çantalar, *Soğutucu Termal çantaları *Sırt çantaları *Spor çantaları *okul çantaları *Outdoor dağcı çantaları *Anne Bebek Çantaları *Evrak ve bilgisayar çantaları * Plaj çantaları *Makyaj çantaları *Alışveriş çantaları *Hayvan taşıma çantaları *Bez çantalar *Enstürman çantaları * Ekipman çantaları *ve daha yüzlercesi SİZ TASARLAYIN BİZ ÜRETELİM ! Ayrıca özel tasarım çantalarınız içinde tasarım ekibimiz ile numune üretimi temelli çözümler sunabilmekteyiz. Kısacası Siz tasarlayın biz üretelim. Woys Bags Akgül Çanta olarak talep ettiğiniz ürünü sistematik üretim prensibimizle zamanında üretiyor , zamanında teslim ediyoruz. Woys Bags Akgül Çanta İmalathanesi lokasyon olarak Uluslararası Mersin ve İskenderun Limanına yakın olmanın avantajına sahiptir. Karayolu, Demiryolu ve hava taşımacılığı ile de fabrikanın kapılarından deponuza kadar mallarınız emin ellerde. Çanta imalat ve tasarımı ile ilgili tüm soruların ve talepleriniz için lütfen bize ulaşınız.

Şirketle ilgili son haberler

Anne Bebek Çantası Üreticisi

Anne Bebek Çantası Üreticisi

Yeni müşteri referansı ・ 9 Oca 2023 daha fazla… Open In New icon

Anne Bebek Çantası Üreticisi - Promosyon anne bebek çantası üretimi

Domain icon İmalatçı/ Üretici

WOYS BAGS AKGUL BAGS

Yeni Mahalle Buyuk Toptancilar Sitesi Saricam

01310 Adana - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %60

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2018
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Bankalar

  • Garanti BBVA

Teslimat bölgeleri

WOYS BAGS AKGUL BAGS'in Faaliyetleri

  • El çantaları
  • dağcı sırt çantası
  • makyaj çantası
  • çocuk taşıma sırt çantası
  • okul sırt çantaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz