• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • sağlıklı ve doğal yiyecek

Sonuçlar

Sağlıklı ve doğal yiyecek

AlmanyaSaarbrücken ve Saarland
  1. KOORDINATION KRAFTICUS GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Coordination Krafticus GmbH olarak, besin takviyeleri ve sporcu gıdaları üreticisiyiz. Theodor Rietmann GmbH'nin bir yan kuruluşu olarak, en yüksek kalitede yenilikçi ürünler söz konusu olduğunda güçlü bir geçmişe sahibiz. Theodor Rietmann GmbH 50 yılı aşkın süredir bir aile şirketidir ve büyük endüstriyel fırınlar için en iyi premiks üreticilerinden biridir. Müşterilerimiz Avrupa'da ve dünyanın her yerinde bulunabilir. 160'ın üzerinde çalışandan oluşan yüksek nitelikli bir ekip sürekli olarak büyümekte ve yeni fikirleri hayata geçirmektedir. Bizi bu kadar özel kılan ne? Ürününüzü geliştirmeye başlar başlamaz farkı fark edeceksiniz. Kısa yanıt süreleri ile iyi eğitimli bir müşteri hizmetine sahip olmaktan gurur duyuyoruz. Ekibimizden sabit bir kişiyle irtibata geçersiniz ve farklı departmanlara sormak zorunda kalmazsınız... Özelleştirilmiş geliştirmeler, ürün piyasaya sürülmeden önce tadımlar ve deneyimli ürün yöneticilerimizin bireysel desteği bizim gücümüzdür – bizimle emin ellerdesiniz!

  2. FISCHER FERMENTGETRÄNKE GMBH

    Almanya

    Verified by europages badge

    Fischer Fermentgetränke GmbH - "Fischer Fermentgetränke GmbH" 2013 yılında kurulmuştur. Ancak ailemizin bitki ve çay karışımlarını mayalama geleneği 1898 yılından beri devam etmektedir. Bu nedenle dünyanın en eski Kombucha üreticilerinden biri olarak kabul ediliyoruz. Bu da ürünlerimizi piyasada benzersiz kılmaktadır. Geleneğimiz, kontrollü organik yetiştiricilikten (Ecocert sertifikası DE-ÖKO-005) elde edilen en kaliteli malzemeleri kullanmaya çalıştığımız anlamına gelir. Onlarca yıllık deneyimimiz ve dört kuşak boyunca edindiğimiz bilgi birikimimizle düzenli olarak yeni ürünler geliştiriyoruz: kendimiz ve iş ortaklarımız için. Kombucha üretimimiz 1898'den beri değişmedi. Fischer ailesinin temel inancı, doğal bir üretim ve şişeleme sürecinde yüksek kaliteli malzemeler kullanmaktır. Bitki ve çay tariflerimiz, geleneksel zanaatkar kombucha üretimimizde (imalathanemizde) kendi kültürlerimizle fermente edilmektedir. Bunun için gerekli olan şeker tamamen tüketilir (<0, 5 g/L). Ayrıca pastörizasyon, ısıl işlem ve filtrasyondan da bilinçli olarak kaçınıyoruz. Bu, şirket içi kültürlerimizin doldurma işleminden sonra bile aktif kaldığı ve şişedeki karbondioksiti doğal olarak geliştirdiği anlamına gelir.

Filtreler

Sonuçlar

Sağlıklı ve doğal yiyecek

Sonuç sayısı

2 Şirketler