• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • özel üretim kablolar

Sonuçlar

Özel üretim kablolar - Fransa

Fransa
  1. GROUPE LEDOUX

    Fransa

    GROUPE LEDOUX endüstriyel bir grup bünyesinde bir araya gelmiş, sizlere geniş kapsamlı bir çözüm sunmayı amaçlayan bir uzmanlar grubudur. Özel makineler, Takım tezgahları yenileme işleri, Otomasyon sistemleri, İşleme. İmalatını yaptığımız ürünlerin tamamında mühendislik, mekanik etütler, otomasyon ve programlama, hidrolik, ağır sanayi konstrüksiyonları, boyama, montaj ve geometrik biçimlendirme, dağıtım kabini ve makine kablo sistemleri alanlarındaki ustalığımızı sergiliyoruz. Bu özelliğimiz müşterilerimiz tarafından çok iyi bilinmekte ve takdir edilmektedir ve bu da bize son 12 yılda grubumuzun belirgin ölçüde gelişmesine olanak sağlamıştır. Grubun 70 çalışanından her biri katılımıyla projelerinizin başarıya ulaştırılmasında kilit taşı görevini yaptığının bilincindeler: Üretim analizi, robotik uygulamaları, vizyonların gerçekleştirilmesi, mekanik etüdü, otomatikleştirme araştırmaları, hidrolik etüdü, mikro mekanik, makine yenileme, bakım işlemleri, mekanik işlemler, kazan üretimi ve uygulamaları ve diğerleri.

  2. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).