• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • hamur ve krema

Sonuçlar

Hamur ve krema - Fransa

Fransa
  1. BURCAK FRANCE

    Fransa

    Verified by europages badge

    BURCAK FRANCE, yılında kurulan ve Baharatlar sektöründe faaliyet gösteren bir Distribütör şirketidir. Kek karışımı, Salçalar, soslar, Hamur işleri, Kakao ve çikolata, kahve, Kek karışımı, Salçalar, soslar, sirke, kırmızı biber sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Livry Gargan, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. SOMEXPORT

    Fransa

    Verified by europages badge

    SOMEXPORT 1994 yılında kurulmuştur. Satın alma merkezlerine, ikmal merkezlerine, ve hepsinden öte Afrika, Batı Hint Adaları, Hint ve Pasifik Okyanusu'ndaki müşterilere ve son olarak Orta Doğu'ya tedarik sağlıyoruz. Kuru, taze ve dondurulmuş ürünlerin ithalat-ihracat firmasıyız, 300'den fazla Fransız ve Avrupalı ​​tedarikçiyle çalışıyoruz. Şu tarımsal gıda ürünlerinde uzmanız: - Süt ürünleri (peynir, yoğurt, süt, krema vb.), - Şarküteri ve tütsülenmiş etler, - Hamur işleri ve kekler, - Helal ürünler, - Baharatlar, - Deniz ürünleri, - Dondurulmuş gıdalar. Size farklı gıda ürünleri yelpazesi sunabiliriz. SOMEXPORT, ihracat ortağınızdır. Bu çerçevede, dünyanın her bölgesinden ihtiyaçlarınızı ve müşterilerinizin taleplerini karşılayan en iyi ürünleri keşfetmenize yardımcı olmak için size eşlik ediyoruz. 20 yılı aşkın bir süredir bölgesel ürünler, yerel spesiyaliteler ve geleneksel tarifler aramak için dünyayı dolaştık. Ayrıca müşterilerimizden gelen talep üzerine özel içerik ve ürünler de tedarik ediyoruz. Bütün bunlar, tarım ve tarımsal gıda sektörlerindeki üreticiler, yetiştiriciler, şefler, distribütörler, tüketiciler ve diğer birçok aktörle yapılan toplantılar sayesinde sağlandı. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).

  4. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Fransa

    Roland CHARLES 2009 yılında Charles CHOCOLARTISAN şirketini ve www.pateatartiner.fr sitesini kurmuştur. Bizim gezegenimiz, bizim sağlığımız ! Tedbir amaçlı olarak, KAHVALTILIK KREMALARIMIZI PALM YAĞSIZ üretmeye karar verdik ! ! ! coco ve koprah yok. Charles CHOCOLARTISAN Pateatartiner.fr sitesi kahvaltılık kremalar konusunda uzmanlaşmış bir ZANAATSAL çikolatacıdır. Renklendirici, koruyucu ve aroma içermeyen ham maddelerden ve kakaodan üretilir. Palm yağsız kakaodan krema üreticisi. Bisküvi hamuru, fındık dolgusu, diyabetler için şekersiz ürünler. Lezzetli bir kremayı doğrudan üretim sırları ve birikimi, orijinal Espelette biberi, tuzlu yağlı karamel, bisküvi kreması ve diğerleri, sonsuz yaratıcılık, yaratıcı delilik, tad arttırımı, gelenek, tecrübe ve üretim sırları.