• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • restoranlar için ürünler

Sonuçlar

Restoranlar için ürünler - Fransa

Fransa
  1. CONCEPT FRUITS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Ardèche dağlarının kalbinde yer alan CONCEPT FRUITS, 1975'ten beri kestane işleme konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Şirket, dondurulmuş meyve endüstrisinin Fransız lideri ve Avrupa'nın en büyük aktörlerinden olan ROGER DESCOURS Group'a aittir. En iyi üreticilerin kestanelerini toplayan Concept Fruits, profesyonellerden oluşan uzman bir meyve işleme ekibine sahiptir. Restoran profesyonellerine ve gıda sektörüne yönelik kestane bazlı vazgeçilmez ürünler sunuyoruz: • Kestane kreması • Kestane ezmesi • Kestane püresi • Şuruplu kestane CONCEPT FRUITS, geleneksel ve zengin mutfaklar için Ardèche'nin geleneksel tariflerine uygun otantik bir tada sahip kestane kremaları ve püreler içeren tarifler sunar. - %100 doğal içerik, aroma, koruyucu ve renklendirici içermez - Glikoz şurubu içermeyen %100 “TEMİZ ETİKET” kestane kreması - Belirgin bir kestane tadı olan, az şekerli ve vanilyasız kestane ezmesi - Hızlı ve kolay kullanım sağlayan Doypack poşette kestane püresi - Çeşitli kullanım alanları için şurup içinde doğal kestane: dekorasyon olarak parçalar halinde ve garnitür olarak Şirket, Organik Tarım kestane işleme için ECOCERT FR-BIO-01 sertifikasına sahiptir. Concept Fruits ayrıca IFS ve BRC sertifikalıdır.

  2. CHAMPEMY

    Fransa

    Verified by europages badge

    Fransa'da bulunan CHAMPEMY, profesyonellere kaliteli ürünler sunan uluslararası bir gıda ve şarküteri satış şirketidir. 2000 m2 depolama kapasitesi ve 500 m2 soğuk odasıyla düzenli ihtiyaçlarınızı karşılar. Franche-Comté'de bir yabani mantar şirketi olan CHAMPEMY şirketi, RITZ, CARLTON, HILTON gibi ünlü otel ve restoranlara tedarik sağlamak üzere, ANDROS, ELLE & VIRE, PHILADELPHIA markalarının münhasır distribütörü olan ve büyük bir şef tarafından kurulan Türkiye merkezli EKOLFOOD şirketi ile güçlerini birleştirdi. Türkiye pazarında lider olarak şu mağazalara da distribütörlük yapmaktadır: MIGROS, METRO ve CARREFOUR. Sayın BİLEN'in sahibi olduğu 8 şirket arasında yer alan ve BRC sertifikalı bir şirket olan Anatolia, %100 yabani ve doğal olan taze, kuru veya toz mantarların yanı sıra 20 çeşit baharat, trüflü zeytinyağı, dondurulmuş, taze veya kurutulmuş meyveler, marmelatlar, dondurularak kurutulmuş meyveler, dondurulmuş saf meyve suları (portakal, vişne, limon, nar), 60 çeşit ve parfümlü infüzyon, kuru sarımsak, safran, Madagaskar vanilyası temin etmektedir. Ürünlerimizin kalitesi 3 ziraat mühendisi tarafından kontrol edilmektedir ve ISO 22000-FSSC 22000-BRC gıda sertifikaları ile izlenebilirliği kanıtlanmıştır, ayrıca firmamız ISO 9001 sertifikasına sahiptir. Ürünlerimiz taze, kuru, dondurulmuş veya ambalajlı olup etiketlenebilir. Çeşitli ambalajlar sunulmaktadır.

  3. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Fransa

    Verified by europages badge

    1972 yılında Vence'de adını taşıyan yaratıcısı François Roméo tarafından kurulan aynı adlı yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı çeşitleri yaratmış ve geliştirmiştir. Tatlılık ile meyvemsilik, canlılık ile otsu notalar arasında uyumlu bir denge sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasındaki en iyi üretim tesislerinden gelen yağlar sayesinde tüketiciler tarafından bir ciddiyet ve kalite garantisi olarak kabul edilmektedir. Yalnızca Lucca, Toskana, İtalya'da paketlenmiş bu ürünler, hem kimyasal hem de organoleptik olmak üzere sıkı kalite kontrollerine tabidir. Uluslararası Zeytinyağı Konseyi tarafından onaylanmış bağımsız laboratuvarlar düzenli olarak kontrol etmektedir. 1972'den beri özel olarak geliştirilen bir zeytinyağı tarifinin sahibi olarak, François Roméo markası geniş bir üne sahiptir. Bu marka, François Roméo yağının kalitesine güvenen büyük perakende zincirleri, birçok kişi ve büyük restoranlar tarafından tercih edilmektedir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  4. FERME DE GREZELADE

    Fransa

    Grezelade Çiftliği büyük bir mutfağın bulunduğu bir bölgede le Quercy-Périgord'de yer almaktadır. Aile şirketi kaz ciğeri bazlı konserve üretiminde uzmandır. Şirket, ev konserveleri ve taze ürünler üretmektedir. Kaz ciğeri (kaz ciğeri parçası, bütün kaz ciğeri ve yarı pişmiş kaz ciğeri), ördek bonfilesi, dolgulu ürünler ve pişirilmiş yemekler. Aynı zamanda ördek ezmesi ve kaz ciğeri bazlı ezme, aynı zamanda portakallı örnek ve Lanzague güveci gibi spesiyaliteler. Grezelade Çiftliği aynı zamanda geniş bir seri bölgesel ürün kofrelerine de sahiptir. Ürünler kendi butiklerimiz, şarküterilerde ve restoranlarda satılıyor. Bağlantılı bir seminer salonu ve 2016 yılı için yapım aşamasında olan restoran salonu.

  5. SOCIETE RESTAURATION EVENEMENTIELLE

    Fransa

    Etkinlik Yemek Hizmetleri Şirketi toplu etkinlik organizasyonu, koordinasyonu ve yemek hizmetleri konusunda uzmandır. 20 yılı aşkın deneyimi sayesinde, Etkinlik Yemekleri Şirketi bilgisini size getirebilir ve ekibi etkinliğinizin tüm organizasyonunu üstlenebilir. Etkinlik Yemek Hizmetleri Şirketi fuarlar, sergiler, kültürel veya sportif etkinlikler, konserler, festivaller için restoranlar, barlar, fast food paket satış standları, pizzacılar, Fransız yerel ürünleri oluşturabilir. Etkinlik Yemek Hizmetleri Şirketi etkinliğinizin kamu yemeklerinin tümünü üstlenmektedir. Open de Golf de France, Tour de France, Milan 2015 Evrensel Fuarı, Paris Ziraat Fuarı, 2014 Dünya Atçılık Oyunları ve daha birçok Fransız ve Uluslararası fuara katılmıştır. Etkinlik Yemek Hizmetleri Şirketi Fransızca, İngilizce, Almanca ve İtalyanca konuşmaktadır.