• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • ilk ve ikinci yemekler

Sonuçlar

Ilk ve ikinci yemekler - Ithalat/Ihracat

  1. WILD KITCHEN

    İtalya

    WILD KITCHEN, yılında kurulan ve Diyetik ve organik yiyecekler sektöründe faaliyet gösteren bir Perakendeci şirketidir. ilk ve ikinci yemekler, rısottos, recel sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Polinago, İtalya 'de bulunmaktadır.

  2. PALOMITA BLANCA RISTORANTE

    İtalya

    PALOMITA BLANCA RISTORANTE, yılında kurulan ve Otel ve restoranlar sektöründe faaliyet gösteren bir Servis Sağlayıcı şirketidir. ilk ve ikinci yemekler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Castelnuovo Magra, İtalya 'de bulunmaktadır.

  3. RISTORANTE LA COPPA DI UGUCCIONI GABRIELLA

    İtalya

    Klasik bir restoran değil, Pizzacı değil, yazlık kulübe değildir... "La Coppa" bizim için Kırsal Tadım Merkezidir. La Coppa bir aşk, tutku, çiledir... Gabriella, Giorgia ve küçük César (İmparator), Gabriele ve Giacomo'nun başlattığı ve düşlediğini bugün gerçekleştiriyorlar.

  4. AKTAŞLAR DONDURULMUŞ LEZZETLER

    Türkiye

    Aktaşlar Lezzet Grubu 1981 yılında Ordu’da Aktaşlar Pide markası ile 40 kişilik müşteri kapasiteli bir salonda faaliyete başladı. Kaliteden ödün vermeyen firmamız çok kısa süre içerisinde emeğinin karşılığını aldı ve Ordu’ da ki restaurant sayısını dörde çıkardı.Ordu, da Restaurant hizmetlerinde nabzı tutan firma haline geldi. 2014 yılında ülke geneline yayılma hedefine istinaden yeni zincir markamız Nelipide Gurmenin konsept çalışmalarını tamamlayarak ilk şubemizi İstanbul’da Bağdat Caddesi’nde açmış bulunmaktayız. Kısa sürede İstanbul’da yaşayan pide ve yöresel mutfak severlerin gözdesi haline gelen Nelipide Gurme ikinci şubesini Ataşehir Bulvar 216 ‘ da açtı. Şuanda altyapısı ve reçeteleri tamamlanan Nelipide Gurme için francahise görüşmelerine başlamış ve Ankara İstanbul Avrupa yakası İzmir Samsun gibi illerde yakın zamanda şubelerimizi açmış olacağız.Şu an faaliyette olan Restaurantlarımızda kullanılan tüm malzemeler ISO 9001 VE ISO 22000 belgelerine sahip üretim tesisimizde en hijyenik koşullarda hazırlanarak günlük olarak gönderilmektedir.Üretim yerimizde hem mevcut şubelerimizin ihtiyaçları karşılanırken hem de Aktaşlar Catering markası ile 2 kişiden 2000 kişiye kadar organize edilen yemeklere ve davetlere cevap verebilmektedir.Et işleme tesisimizde etler doğallığını bozmadan ve hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanmakta; hem şubelerimizde hem de francaise şirketimiz olan Nelipide’lerde güvenle tüketilmektedir.2012 yılında DOKA projeleri kapsamında Türkiye ‘de il

  5. LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ)

    Fransa

    Verified by europages badge

    LA FERM'MEAUX PÂTES (EARL DU PAVÉ), yılında kurulan ve Gıda dönüşümü sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Makarna, tarım işletmesi, yumurtalı kuru hamurlar, irmik hamuru, makarna üretimi, ilk yemekler - ıslak pasta, hamur bazlı ilk yemekler, kurutulmuş makarna üretimi, Atık giderimi için balyalama presleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Varreddes, Fransa 'de bulunmaktadır.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. FLOOK SRL

    İtalya

    FLOOK SRL, yılında kurulan ve Dondurulmuş yemekler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. derin dondurulmuş gıda toptan satışı, ilk yemek - yumuşakçalar ve kabuklular, balık sosları, derin dondurulmuş balık sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bozzolo, İtalya 'de bulunmaktadır.