• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • hormonlar

Sonuçlar

Hormonlar - Türkiye

Türkiye
  1. VERATAVŞAN

    Türkiye

    Taze Tavşan eti ve Tavşan satışımız bulunmaktadır.Her ülkeye ihracat yapma kapasitesi ve et tedarik etme konusunda profesyonel olarak çalışmalarımız bulunmaktadır.Bunun yanı sıra tavşan gübresi ve tavşanlar için gerekli ekipman ve malzemeyi temin edebilirsiniz. Tavşan etinin faydaları; Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.

  2. TAVET TAVŞAN

    Türkiye

    Neden Tavşan Eti ? Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.