ASYA BAYRAK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ASYA BAYRAK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ofislerde masa üzerinde kullanılan frma logolu yada ülke bayraklı masa modelidir

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Makam bayrağı tüm bayraklarda olduğu gibi temsil niteliği taşımaktadır. Ülkelerinde, firmalarında, siyasi partilerinde ve işletmelerin de kendi niteliklerini yansıtacak bayrakları vardır. Makam bayrağı da bir çeşit bayraktır ve çok eski zamanlardan beri kullanılır. Belli bir mevkiiyle ulaşmış bireyler çeşitli bayrak firmalarından makamına uygun bayrak yaptırabilir. Makam genelde kurum tarafından belirlenir fakat makam sahibi şeklini ve boyutunu değiştirme hakkına sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gönder Bayrak Gönder bayrak direklerde çekilmek için kullanılan bayraklardır. Farklı ülke bayraklarının ya da şirket bayraklarının bu yöntem ile asılması oldukça sık karşılaşılan bir durumdur. Direklerde kullanılacak olan gönder bayraklarının kaliteli malzeme kullanılarak imal edilmesi gereklidir. Zira bu bayraklar rüzgâr ve kötü hava koşulları ile karşı karşıya kalacağından dolayı, kısa süre içerisinde deforme olma gibi sorunlar ile karşılaşılabilir. Gönder bayrak üretimi konusu deneyim gerektiren bir konudur. Bu yüzden de bayrak almak isteyen kişilerin bu amaçla firma seçerken hassasiyet göstermeleri gereklidir. Gönder bayrak siparişi vermeden önce bu konuda faaliyet gösteren firmaları tek tek incelemek ve daha önce hizmet alan müşterilerinden görüş almak yararlı bir durumdur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Yelken bayrak kullanım alanı geniş bir özellikte olan bayrak türüdür. Bu bayrak daha çok tanıtım yapmak ve firmaların hazırladığı kampanyaları müşterilere sunmak gibi amaçlarla kullanılır. bayrağın dik durasını sağlayan plastik bir dubası bulunur. Daha çok işletmelerin ve firmaların dış mekânlarında kullanılan bu yelken bayrak olumsuz hava koşullarına karşı dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Bu nedenle istenilen durumlarda yıkanabilme özelliğine sahiptir. Kullanışlı ve şık yapıları ile yelken bayraklar kullanıldıkları firmaların yüzü olarak tercih edilir. Firmamız yelken bayrak üretimi konusunda sektörün öncü firmaları arasında ve müşteri memnuniyetine odaklı hizmet veriyor. Hazırladığımız bayrak modelleri arasında yer alan yelken bayrak istenilen renk ve modelde hazırlanır

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız bayrak ve bayrak ürünlerinin imalatını yapmaktadır, İç mekan ve dış mekana uygun özelliklerde bayrak çeşitlerimiz mevcuttur, üretimi sırasında özellikle baskı bölümü oldukça önemlidir. Bayrakların üzerine genel anlamda dijital baskı yöntemi uygulanır. Uygulanan bu yöntemde yüksek çözünürlüğe sahip makinalar kullanılmalıdır. Bayrakların üzerinde eğer ülke bayrağı ise o ülkeye ait olan logolarının işaretlerinin bulunması gerekir. Herhangi bir ürün veya şirket tanıtım amacıyla bir bayrak üretimi talebiniz bulunuyorsa burada o şirketlere ait olan logoları ve renklerin kullanımı talep edilebilir. Ayrıca bayrakların üzerine yazı yazılabilmesi de mümkündür. Tüm bu aşamalarda bayrak için çift kat kumaş kullanılması en önemli ayrıntı. Çünkü bayrağın her iki tarafında uygulanması gerekir. Böylelikle bayrağı çift yönlü olarak kullanabilmek mümkün olacaktır. Firmalar çift kat kullanılmış olan bu kumaşın üstüne dijital baskı ile her iki alana da gereken işlemleri uygularlar. Burada kullanılan dijital baskı aletlerinin çözünürlük kalitesi oldukça önem arz ediyor. Üretim yerimiz İkitelli Mahalle olmamız ile bayrakçı İstoç bölgesinde de hizmetimiz bulunmaktadır. Türkiye'nin dört bir yanında bayrakçı ürünlerimizin gönderimlerini sağlıyoruz.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ASYA BAYRAK

Güneşli mah.mahmutbey cad.1297. sk no:4

34200 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ASYA BAYRAK'in Faaliyetleri

  • Dijital baskı
  • bayrak
  • Bayrak aksesuarları
  • bayrak direkleri
  • bayraklar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz