Türkiye
İmalatçı/ Üretici
Çay, çeşitli bitkilerin yapraklarının, çiçeklerinin, köklerinin, gövdelerinin, kabuklarının, tohumlarının kaynatılmasıyla veya haşlanmasıyla elde edilen bir içecek türüdür. Çay, çalının yapraklarının fermantasyonu, ısıtılması, kurutulması ve bazen diğer meyve veya bitkilerle karıştırılması sonucu hazırlanır.
Fransa
L'étuverie, Le comptoir d'herboristerie ile ortaklaşa olarak siyah sarımsaklı bu iki organik infüzyonu yarattı: "Jeunesse" ve "Coup de pouce". Bu bitkilerin erdemlerini siyah sarımsakla birleştirerek size bu organik karışımları sunmak istedik. Bitkiler hakkındaki zengin bilgisi ve geliştirmek istediğimiz projeye gösterdiği yoğun ilgiyle aktar dükkanı, bitkiler ve siyah sarımsak arasında ince bir evlilik ve denge yaratmak için kendi becerilerimizi birleştirme fikrini ortaya attı. Organik siyah sarımsağın faydaları hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.