ESTO TRADE CO.

Türkiye

Warehouse icon Distribütör

ESTO TRADE CO.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

EsTo Trade Co., özellikle Covid pandemi sürecinin ardından hijyenik/sağlık ürünlerin öneminin verdiği farkındalıkla, bu alanda da yatırım yapmaya karar vermiştir. Firma, uluslararası pazardaki tüm satış ve operasyon faaliyetlerini bu vizyonla şekillendirmekte ve özellikle Türk ürünlerinin küresel piyasalarda hak ettiği noktaya ulaşmasını sağlamak adına çalışmaktadır. EsTo Trade Co., özellikle bebek bezleri, bununla birlikte yetişkin ve hasta bezleri ile hamilelik pedleri ile de ürün yelpazesini genişleterek müşterilerine en rekabetçi fiyat ve koşullarla, en kaliteli ürünleri ulaştırmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

EsTo Trade Co., geleneksel, vintage, floral ve modern tasarımlı halıları ile müşterilerine eşsiz stil seçenekleri sunmaktadır. Başta polyester, PP heatset ve akrilik olmak üzere geniş renk ve desen alternatiflerine sahip olan firma, modern zamanlarla birlikte tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte kilim ve yer kaplamalarında farklı seçenekler oluşturmaya devam etmektedir. Ürünlerin kullanım alanlarının değişmesi, pratik ve kolay temizleme opsiyonlarının ürünlerde belirleyici hale gelmesi ve kentli, çalışan ailelerin efektif alternatiflere yönelmesiyle EsTo Trade Co., kilim, kaymaz tabanlı yer kaplamaları ve banyo, mutfak grupları ve daha birçok zemin aksesuarları ile müşterilerine en kaliteli ürünleri, en uygun şartla sunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

EsTo Trade Co., geniş ürün portföyüyle; mutfak havlu ve servislerinden, banyo mat ve takımlarına, yatak takımlarından battaniyeye işlevsel olduğu kadar estetik seçenekleriyle de müşterilerinin yaşam alanlarına konfor ve zarafet vadetmektedir. Her bir parçası özenle tasarlanan ve üretilen ev tekstili ürünlerimiz; farklı coğrafyalardan farklı kültür ve zenginliklerle müşterilerimizin taleplerine göre renk, tasarım, logo, ölçü ve dizaynlarla çeşitlendirilebilmektedir. Ürün ambalajlarımız da aynı şekilde müşterilerimizin taleplerine göre toptan ya da perakende satışa uygun olarak tasarlanmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

EsTo Trade Co., konvansiyonel gıda sektörünün önemli bir ürünü olan kahvaltılık gevrek çeşitlerini, farklı form ve şekillerde olmak üzere, geniş bir ürün skalası ile müşterilerine sunmaktadır. Firma, gerek toptancı firmalara yönelik bulk ambalajlarda gerekse de doğrudan tüketime uygun kendi markamızla ya da müşteriye özel markalandırma ile (private label) çok çeşitli alternatiflerle hizmet vermektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Esto Trade Company was founded in 1988 as the exporter company of Topbay Halicilik San. ve Tic. Ltd. Sti. Topbay Halicilik has been specialized in the production and wholesaling of home textile products such as floor coverings, blankets, towels etc. for the last four decades. Drawing on its wide experiences, Esto Trade Co. was established and the company has expanded its businesses into many areas essentially in FMCG sector and international trade.Esto Trade is mainly an exporter and trading company, which supplies foodstuff and beverages. In little over 30 years, Esto Trade have become a pioneer and a leading company in exporting confectionaries, fruit juices, cereals, fresh fruits and vegetables. The company is also acting as an agent, broker and consultant at international markets targeting to provide the best solutions for its business partners.Apart from Esto Trade Company’s direct sales and export operations, the company assists Turkish manufacturers in exporting their goods to its customer portfolio. Esto Trade Co. cooperates with reliable Turkish companies seeking customers in targeted markets and offers them the company’s broad expertise in marketing their goods. The company helps Turkish companies to adapt their products to the targeted markets and guides them in unfamiliar market environment in order to take full advantage of opportunities. Esto Trade Co. is additionally open to be an agent of foreign manufacturers targeting to penetrate Turkish market.

Belgeler

Domain icon Distribütör

ESTO TRADE CO.

MTK Sitesi 6008 Ada 5747 Sok. No: 9 Camdibi / Bornova / IZMIR

35090 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %80

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1988
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Distribütör

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ESTO TRADE CO.'in Faaliyetleri

  • İthalat/İhracat - Gıda ve Tarım
  • Bebek bezleri
  • Kahvaltılık gevrekler
  • Halı, kilim ve kaymaz tabanlılar
  • Tea towel ve ev tekstili
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz