KOÇAKSAN CATTLE AND FARM EQUIPMENTS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

KOÇAKSAN CATTLE AND FARM EQUIPMENTS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Koçaksan Sıcak Daldırma Galvanizli Yemlik Kilit Sistemi ineklerin beslenme esnasında güvenli ve rahat etmesini sağlar. Ayrıca, ayarlanabilir 48*3mm ve 60*3 galvanizli boruları sayesinde hem kullanımı hemde kurulumu oldukça kolaydır. Kilit sistemi tek bir kol tarafından bütün sistemi kolayca yönetebilmektedir. Çiftçilerimizin ve hayvanlarımızın sağlığı güvenliği düşünülürek tasanlarnış olup her hayvan için ideal olan ölcü olan 75 cm genişlik kullanılmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Hayvan yatak durak demirleri hayvanların rahat ve güvenli istirahat etmesi için tasarlanmıştır. Hayvan yatak durakları korozyona karşı galvanizlidir. 60*3mm galvanizli borular hem sağlam hemde kolay kullanım kurum için idealdir. Ayarlabilir sistem hem çiftçilerimize hemde hayvanlarımıza büyük kolaylık sağlamaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Krom devirmeli suluk şamadıralı mekanizması sayesinde çiftliklerdeki hayvan sulama sistemlerinde büyük kolaylık sağlamaktadır. AISI 304 paslanmaz malzemeden ürettiğimiz suluklar isteğe göre ayaklı veya duvara monte edilecek şekilde geliştirilmiştir. 100-150-200 LT gibi seçenekleri mevcuttur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sıyırıcılar ahır içerisinde hayvanlarınızı rahatsız etmeden gübrelerinizi sessizce sıyırmaya ve temizleye imkan sağlar. Otomatik zaman ayarları - hareket durdurma sensörü sayesinde istenilen yerde otomatik durma özelliğine sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin

Koçaksan hayvan ekipmanları olarak biz 5 yıldır Konya/ Türkiye'de büyükbaş hayvan ekipmanları ve makineleri üretiyoruz. Ürettiğimiz bu teçhizatların içinde; Büyükbaş yemlik kilitleme - Yatak durak sistemleri - Gübre Sıyırıcı - Separatör - Mikser Büyükbaş hayvanlar için suluk sistemleri. Büyükbaş hayvanların konforu ve rahalığı demek yüksek verim ve yüksek değerlerde süt demektir. Biz bunun bilince olarak çalışıyor ve üretiyoruz. Bu yüzden bütün ürünlerimiz kullanımları açısından hem çiftçi dostudur hemde hayvanların konforunu ve rahatlığı son derece önemsemektedir. Bazı ekipmanlar ve sistemler yalnızca bir kere alınır bu yüzden en iyisini aldığınızdan emin olun.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

KOÇAKSAN CATTLE AND FARM EQUIPMENTS

Imsan sanayi sit. Fevzi Cakmak mah. 10756. sk. No 2/F

42200 Konya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

KOÇAKSAN CATTLE AND FARM EQUIPMENTS'in Faaliyetleri

  • Çiftlik hayvanları yetiştirme makine ve ekipmanları
  • ahır ekipmanları
  • ahır eşyaları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz