OPAK AMBALAJ VE ETIKETLEME SANAYI TICARET LTD. ŞTI.

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

OPAK AMBALAJ VE ETIKETLEME SANAYI TICARET LTD. ŞTI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ambalaj; içine konulan ürünü koruyan, ürünün en güvenilir ve en temiz koşullarda tüketiciye ulaşmasını sağlayan, taşınmasını ve depolanmasını kolaylaştıran önemli bir malzemedir. Opak Ambalaj olarak; bir ambalajın temel fonksiyonlarını içermek, korumak, taşımak ve bilgi vermek olarak özetleyebiliriz. Ambalajlar kullanım alanlarına göre sınıflara ayrılır. Birincil ambalajın bir diğer ismi satış ambalajı olup tüketiciye teslim edilirken ürünü saran ambalajdır. Birincil ambalaj; ürünle doğrudan temas halinde olan ambalajı ve satış kısmını sonlandırmak için gerekli olan diğer ambalaj bileşenlerini içermektedir. İkincil ambalaj; satış sırasında kolay taşıma uygulamaları için satış birimlerini gruplandırmak amacıyla kullanılan ambalajdır. Bu işleme Promosyonel Ambalaj'da denir. Müşterilerimizin pazarlama açısından uygun gördüğü ve talep ettiği şekilde özel set veya karma setler şeklinde tesislerimizde promosyonlu ambalajlamalar da yapılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Opak Etiketleme olarak tüm temel etiket tiplerini kendi bünyemizde üreterek hizmet veriyoruz. Opak Etiketleme; Türkiye'nin en yüksek kapasiteli etiketçilerinden birisidir. Opak Etiketleme olarak kalitede yüksek standart sağlayabiliyoruz, sipariş temrinlerini kontrol altında tutabiliyoruz, acil siparişleri hızlı bir biçimde üretebiliyoruz. Ayrıca ürünlerinizin üzerine uygulama işini de lojistik işlemleri öncesi sizin için gerçekleştiriyoruz. Müşterilerimize satın aldıkları ürünlerin iş ahlakının en yüksek olduğu kurumlardan birisinde üretildiğine dair bir gönül rahatlığı sunuyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Opak Ambalaj ve Etiketleme olarak shrink paketleme yoluyla yaptığımız paketlemenin belirli amaçları bulunmaktadır. Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda ürünleri PVC, PE, PO veya PET malzemelerinden biriyle shrinkleyip kolileme işlemlerine hazır hale getirmekteyiz. Bunun ardından, ambalaj ve etiketlenmesi tamamlanan ürünleri kolileyerek sevkiyat için shrinklenme işlemlerini gerçekleştirmekteyiz. Opak Ambalaj üretim tesislerimizde müşterilerimizin istediği sayıda, boyutlarda ve malzemelerde shrink yapılabilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Opak Ambalaj ve Etiketleme olarak; kısa sürede sevk edilecek ürünleriniz için depolama alanları oluştururuz. Bu sayede, bu ürünlerin gönderi işlemlerini dağıtım listesi doğrultusunda kendi depolarımızdan yaparız. Opak Ambalaj ve Etiketleme; uzmanlık gerektiren depolama hizmetlerini, profesyonel ekip, ekipman ve tecrübesiyle başarılı bir şekilde yürütmektedir. Opak Ambalaj ve Etiketleme depolama alanlarında, müşteri kargolarının depolanmasının sağladığı bazı avantajlar bulunmaktadır. Bu avantajlardan bahsetmek gerekirse, müşterilerimiz geniş ve düzenli depolama alanlarımızdan faydalanır. Uzman personelimiz, gerekli tüm ekipmanları sağlar. Güvenlik standartları sağlanır. Ürünlerin tek bir depodan dağıtımı gerçekleştirilir, bu sayede deformasyon riski minimuma indirilir. Ayrıca, depolama alanları bulunmayan şirketler için ekonomik depolama çözümleri üretilmiş olunur.

Fiyat teklifi isteyin

Opak Ambalaj ve Etiketleme, 2010 yılında İstanbul Deri Organize Sanayi Bölgesi'nde (İDOSB) kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana çözüm ortaklarıyla birlikte daima yenilikçi çözümler üreten müşteri odaklı bir firma olarak hizmet vermiştir. Son teknolojiye sahip cihazlarla ve teknik donanımlı çalışanlarıyla Opak Ambalaj ve Etiketleme müşterilerine yüksek kaliteli hizmet vermekte ve kalıcı çözümler sunmaktadır. Tesislerimizde tüm ürünler ilk adımdan son adıma kadar kalite standartlarına uygun olarak hazırlanmaktadır. Opak Ambalaj ve Etketleme konumu itibarıyla üretim tesisinin liman ve gümrüklere yakın oluşu sayesinde müşterilerine daha düşük maliyetli üretim, depolama ve sevkiyat imkanı sağlamaktadır.

Belgeler

Domain icon Servis Sağlayıcı

OPAK AMBALAJ VE ETIKETLEME SANAYI TICARET LTD. ŞTI.

Deri OSB Mah. Tabakhane Cad. Istanbul Deri OSB Sitesi YB-11 Parsel No:10 Tuzla

34956 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200
  • Ticari
    101 – 200

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2010
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Ulusal

Teslimat bölgeleri

OPAK AMBALAJ VE ETIKETLEME SANAYI TICARET LTD. ŞTI.'in Faaliyetleri

  • Sipariş üzerine paketleme
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz