...Şarap Yaratıcısı
Emmanuelle Baude ve ekibi, günlük gözlem ve teknik titizlikle meyvemsi, canlı ve ipeksi şaraplar üretmektedir. Tazelik, denge ve zarafet, her bir şarap için çalışma kılavuzları olmaya devam etmektedir.
"Her zaman daha özgün, karmaşık ve sürprizlerle dolu yeni şarap yaratımları arayışındayız; kendimizi aşma, kaliteyi artırma ve tüketiciye keyif verme konusunda sürekli bir çaba içindeyiz."
Birkaç yıllık deneyim ve risk alma sürecinin ardından, şaraplar incelik ve karakter kazanarak, hem terroiri hem de ev sahibinin kişiliğini yansıtmaktadır!
Çevresel Sertifikasyon...
...Nom BASTIDE DE FAVE – RESERVE DU PRIEURE
Couleur Rosé
Appellation AOP Coteaux Varois en Provence
Cépages Syrah %50, Vermentino %40, Cinsault %10
TAV %13 vol.
Vinification Macération : pré-fermentaire à froid, Fermentation à 18°C Fermentation et élevage sur lies en fûts de chêne (300 L) pendant 8 mois
Notes de dégustation : Burun, şekerli portakal kabukları ve beyaz şeftali notalarıyla dolu...
... düşük sıcaklıkta fermente edilir.\n\nDÉGUSTATION\nÇok açık ve parlak pembe bir renk, hafif somon pembe yansımalarıyla. Burunda taze beyaz meyveler, kavun ve şeftali gibi narin aromalar ile portakal çiçeği notaları bulunur. Ağızda taze, yuvarlak ve narin bir tat vardır. Bu pembe şarap, tek başına veya taze mozzarella ve domates salatası, somon sashimi, ızgara kuzu pirzolası veya hafif taze peynirlerle birlikte tadılabilir. 10-12°C'de servis edin."}...
... bölgelerinin muhteşem çeşitliliğini temsil etmektedir: Bordeaux, Loire Vadisi, Bourgogne, Beaujolais, Rhône Vadisi, Languedoc, Gascogne, KorsikaveProvence. Bu çeşitli teklif sayesinde, Barton & Guestier, ister ara sıra tadan ister büyük bir şarap meraklısı olsun, tüm tüketicilere topraklarımızın zenginliğini keşfetme fırsatı sunmaktadır.