• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • et işleme

Sonuçlar

Et işleme - Fransa

Fransa
  1. PROFIL EXPORT VIANDES

    Fransa

    Verified by europages badge

    PROFIL EXPORT İsere’de yer alan aile şirketi, at kesimi, at işlenmiş ürünlerinde & at eti dönüştürmede uzmandır. At yetiştiriciliği, at mezbahası, kemik ayırma, at kesimi, at eti dönüştürme, vakumlu ambalaj, kapta ambalaj, kutu, konserve, dağıtım. Tüm Fransız at sektörünün idaresi. Üretim hattımızda IFS SERTİFİKASYONU.

  2. VARLET MACHINES

    Fransa

    Verified by europages badge

    Boulogne-sur-Mer merkezli bir Fransız şirketi olan Varlet Machines, balık, et ve kümes hayvanlarının işlenmesine yönelik makinelerin tasarımı, üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Tüm makinelerimiz sağlam malzemelerden tasarlanmış ve Fransa'da kendi atölyelerimizde üretilmiştir. Teknisyenlerimiz makinelerinizi teslim etmek ve kurmak için tesislerinize gelmektedir. 80 yılı aşkın deneyimimizle, gıda endüstrisindeki oyuncuların özel ihtiyaçlarını karşılamak için her bir bileşenini ve malzemesini özenle seçerek yenilikçi makineler tasarlıyoruz: -Tüccarlar, -Üreticiler, -Sanayiciler. Ekiplerimiz tesisimizde yılda 200'den fazla makine üretmektedir ve bunların %50'den fazlası ihracata yöneliktir. Şirket dünya çapında 30'dan fazla ülkede faaliyet göstermekte ve güvenilir ortaklar, distribütörler ve acentelerden oluşan geniş bir ağa dayanmaktadır. Varlet, müşterilerine dünya çapında hizmet verecek şekilde büyümüştür. Varlet, balık, et ve kümes hayvanlarının hazırlanması ve işlenmesi için Fransa'nın önde gelen makine üreticisidir.

  3. BRESSUIRE VIANDES

    Fransa

    Verified by europages badge

    BRESSUIRE Export, merkezi Bressuire Fransa'da bulunan bir sığır mezbahasıdır. Sığır eti ve özellikle taze kesilmiş dana etlerinin tedariki hizmetleri sunmaktayız. Ayrıca karkas halinde sığır eti, sakatat ve mezbaha yan ürünlerinin pazarlanmasını gerçekleştirmekteyiz. Kemiksiz veya kemikli taze etlerimizi tüm Avrupa ülkelerine ve Kuzey Afrika ülkelerine ihraç edilmeye yönelik olarak hazırlanmaktadır. Çeşitli cins sığırların etlerini satmaktayız: Şarole sığırı, sarı Akitanya sığırı, Limuzin sığırı, Parthenaise sığırı, vb.

  4. CAVES DES PRODUCTEURS DE JURANÇON

    Fransa

    Gan-Jurançon Mahzeni, Jurançon ve Béarn şarap üreticisidir, güneybatı merkezinde yer alır ve Jurançon (doux, sec et vendanges tardives) ve Béarn (rouge et rosé) AOC'larını birleştirir. Jurançon'un (750 ha) üçte ikisini ve Béarnais'nin (150 ha) dörtte üçünü işleten 300 bağcılık üyesine sahiptir. Aynı zamanda kendi ekibi ile yıl boyunca yetiştirdiği ve baktığı 40 ha bağa sahiptir. Topraklarının çeşitliliği, bağcıların akıllı tutumu, randıman sınırlandırması, manüel hasat ve şarap stoğu ustalarımızın bilgisi sayesinde, gelenekler çerçevesinde kaliteli şaraplar üretiyoruz. 2011 yılında açılan şişeleme merkezimiz, donanımlarımızın modernliğini (ISO 9001, 14001 ve FSSC 22000 sertifikalı) gösterir ve en iyi depolama koşullarını ve sipariş akışı yönetimini sağlamamıza olanak tanır. Doğrudan satış mağazası, ücretsiz gezi ve tadım, turizm & engelli etiketi.