• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • hamur pütürleme şurupları

Sonuçlar

Hamur pütürleme şurupları - Fransa

Fransa
  1. CONFISERIE FORAINE

    Fransa

    CONFISERIE FORAINE, yılında kurulan ve ŞEKERLEMELER sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. hamur pütürleme şurupları sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Brignoles, Fransa 'de bulunmaktadır.

  2. HUBCYCLE

    Fransa

    Verified by europages badge

    Hubcycle, atıkları (örneğin meyve kabukları veya keten lifleri) yeniden kullanım için diğer sanayilere sunarak geri dönüşümünü sağlayıp bitki bazlı bir ileri dönüşüm yapısı geliştiren bir girişimdir. Amacı, yan ürünlerin üretiminin sorumlu ve temiz bitki içeriklerine olan talebi karşılayabildiği gerçekten sürdürülebilir bir küresel ağ yaratmaktır. Hubcycle, gıda ve bitki atıklarını gıda ve kişisel bakım ürünleri için yenilikçi ham maddelere dönüştürerek bir bitkinin farklı bölümlerini kullanan sektörleri bir araya getiriyor. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  3. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).