• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • çikolatalı ve kakaolu şekerlemeler

Sonuçlar

Çikolatalı ve kakaolu şekerlemeler - Fransa

Fransa
  1. CHARLES CHOCOLARTISAN

    Fransa

    Roland CHARLES 2009 yılında Charles CHOCOLARTISAN şirketini ve www.pateatartiner.fr sitesini kurmuştur. Bizim gezegenimiz, bizim sağlığımız ! Tedbir amaçlı olarak, KAHVALTILIK KREMALARIMIZI PALM YAĞSIZ üretmeye karar verdik ! ! ! coco ve koprah yok. Charles CHOCOLARTISAN Pateatartiner.fr sitesi kahvaltılık kremalar konusunda uzmanlaşmış bir ZANAATSAL çikolatacıdır. Renklendirici, koruyucu ve aroma içermeyen ham maddelerden ve kakaodan üretilir. Palm yağsız kakaodan krema üreticisi. Bisküvi hamuru, fındık dolgusu, diyabetler için şekersiz ürünler. Lezzetli bir kremayı doğrudan üretim sırları ve birikimi, orijinal Espelette biberi, tuzlu yağlı karamel, bisküvi kreması ve diğerleri, sonsuz yaratıcılık, yaratıcı delilik, tad arttırımı, gelenek, tecrübe ve üretim sırları.

  2. COMPAGNIE DES CONFITURES

    Fransa

    COMPAGNIE DES CONFITURES, yılında kurulan ve Kakao ve çikolata sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Çikolata olmayan şekerleme, Çikolata olmayan şekerleme, El yapımı çikolata dükkanı, çikolatalar, çikolatalı ve kakaolu şekerlemeler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Toulouse, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. SA PERRIN VERMOT

    Fransa

    SA PERRIN VERMOT, yılında kurulan ve Kakao ve çikolata sektöründe faaliyet gösteren bir Toptancı şirketidir. Kakao ve çikolata - makinalar ve donanım, çikolatalar, Biyolojik çikolata, Kakao ve çikolata - makinalar ve donanım, çikolatalı ve kakaolu şekerlemeler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Cleron, Fransa 'de bulunmaktadır.

  4. SETHNESS ROQUETTE

    Fransa

    Verified by europages badge

    1880 yılından bu yana Sethness Roquette şirketi, şekerleme üreticilerine ve tarımsal gıda endüstrisine yönelik olarak çeşitli şekiller halinde (sıvı, hamur, toz veya çıtır) üretilmiş karamel alanında uzmanlaşmıştır. Dünyaya dağılmış 4 üretim merkezi sayesinde, Sethness Roquette karamel üretiminde dünya lideri olduğunu kanıtlamıştır. RENKLENDİRİCİ KARAMELLER : Renklendirici karameller, tarımsal gıda endüstrisinde en yaygın olarak kullanılan renklendiricilerdir. Yüksek kaliteleri herkes tarafından kabul edilen renklendirici karameller, ürün renginin standart olmasını sağlamak amacıyla çeşitli türden uygulamalarda çok çeşitli çözümler sunmaktadır. BURNT SUGARS: Yanık şekerler sıvı veya toz halde olsun, karamelize edilmiş şeker olup gıda maddelerine tat ve/veya renk vermesi amacıyla kullanılmaktadır. AROMATİK KARAMELLER : Aromatik karameller, gıda maddesi olarak kullanılan şekerin kontrollü sıcaklıklarda işlenmesiyle elde edilir. Sıvı veya katı halde olsun, sonuçta elde edilmek istenen tada göre az veya çok karamel tadı vermesi için kullanılmaktadır. Pişirilme derecelerine bağlı olarak bal tadında, geleneksel tat olarak veya keskin yanık tadında ürünler elde edilmektedir. ÖZEL KARAMELLER: Özel karameller, sütlü karamelden, tuzlu tereyağlı karamellere, veganlar için karamellerden, düşük şekerli karamellere kadar çeşitli gruplara ayrılmaktadır Bu karameller hamur ve çıtır halinde olsun, her ürünün kendine has bir tadı da birlikte sunmaktadır. Çeşitli katkı maddelerinin kullanılması da mümkündür (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar…).

  5. NOUGAT DIANE DE POYTIERS

    Fransa

    Verified by europages badge

    NOUGAT DIANE DE POYTIERS, Fransız el işçiliğinin kalbinde konumlanmıştır ve nugaların tartışmasız başkenti Montélimar'ın tarihini ve atalarının bilgi birikimini kutlayan olağanüstü nugaların üretiminde uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz: Badem ve bal bakımından zengin Montélimar Nugasından organik olarak yetiştirilmiş ürünleri tercih edenler için tasarlanmış Organik Nugaya kadar bir dizi nuga sunuyoruz. Çikolatalı Nuga ve Petits nugalarımız gelenek ve yenilik arasındaki dengeyi mükemmel bir şekilde yakalarken, Tender Nuga eşsiz bir yumuşak doku sunar. Otantikliği sevenler, zanaatımızın ruhunu yansıtan Artisanal Nugat ve Artisanal Kalisson'larımızla baştan çıkacaklar. Zanaatkarlığa olan bağlılığımız, Montélimar çikolatalı bademleri gibi en iyi malzemelerin seçiminden her bir şekerleme parçasının hassas bir şekilde hazırlanmasına kadar detaylara gösterdiğimiz titizlikle yansıtılmaktadır. Ürün yelpazemizi, çikolatalı ve çikolatasız şekerlemeler ve tatlıların yanı sıra kahvaltılarınızı saf bir ziyafet anına dönüştürecek eşsiz bir tart hamuruyla genişletiyoruz. Bu mutfak deneyiminde bize katılın ve kendinizi geleneksel Fransız şekerlemelerinin zenginliğine bırakın.

Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.
  1. NOUGAT TOLLERON

    Fransa

    Verified by europages badge

    Vaucluse'un güzel CRESTET köyünde bulunan TOLLERON nuga fabrikası, atalardan kalma bilgi birikimini kullanarak yumuşak nuga üretiminde uzmanlaşmıştır. Nugalarımızı sanatsal bir yaklaşımla elle yapıyoruz ve size çok çeşitli lezzetli nugalar sunuyoruz. Malzemelerin seçimine özellikle dikkat ediyoruz. Size çok çeşitli lezzetli nugalar sunuyoruz. Birbirinden lezzetli nugalarımızı internet sitemizden online sipariş verebilirsiniz.

  2. SAS LIMOUZI SAVEURS

    Fransa

    Verified by europages badge

    SAS LIMOUZI SAVEURS, yılında kurulan ve Bisküvi yapımı sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Kurabiyeler, Nugat (Koz helvası), ŞEKERLEMELER, Karamelli bonbon, El yapımı çikolata dükkanı, çikolatalar, Kurabiyeler, kaju cevizi, badem kurabiyeleri sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Objat, Fransa 'de bulunmaktadır.

  3. CONFISERIE DE MEDICIS

    Fransa

    CONFISERIE DE MEDICIS, yılında kurulan ve ŞEKERLEMELER sektöründe faaliyet gösteren bir. drajeler, el yapımı çikolatalı şeker üreticisi sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Saint Maur Des Fossees, Fransa 'de bulunmaktadır.