• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • guneybatı yemeklerinden spesiyaliteler

Sonuçlar

Guneybatı yemeklerinden spesiyaliteler - Ithalat/Ihracat

  1. LE COUSTELOUS

    Fransa

    Verified by europages badge

    Le Coustelous, Castelnaudary'nin ünlü cassoulet güveçine özel bir ilgi göstererek güneybatı yöresinin gastronomik ürünlerini size sunmaktan gurur duyar. Malzemelerimizin kalitesi konusunda hassasız ve size en iyisini sunmak için yerel üreticilerle çalışıyoruz. Ürünlerimizi Avrupa, ABD ve Fransa'ya, şarküterilere, şarap tüccarlarına ve gastronomi ve diğer özel gıda ürünlerinde uzmanlaşmış mağazalara ihraç ediyoruz. Fransa gastronomisiyle tanınmaktadır ve güneybatı bölgemiz, çeşitli ve lezzetli yemekleriyle en ünlülerinden biridir. Ailemiz 1993 yılından beri müşterilerimiz için lezzetli yemekler hazırlamakla uğraşmaktadır. Bölgemizden taze, ev yapımı ürünleri öne çıkarmaya kararlıyız. Kaz ciğeri, kan sosisi, ördek göğsü... Ama hepsinden önemlisi, Castelnaudary'den beyaz fasulye ve bölgesel üreticilerden alınan et ile aile geleneğine göre hazırlanan ünlü cassoulet güvecimizdir. Ürünlerimiz hakkında her tür ek bilgi için iletişime açığız. "Le Coustelous" olarak aile, konserve fabrikamızın merkezinde yer almaktadır ve güneybatı gastronomisine olan tutkumuzu sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  2. RISTORANTE IL VELIERO AMABILE DI AMABILE ALASSIO - B.C.M.C. SRL

    İtalya

    Harika deniz manzarası ile, “Il Veliero Amabile” sevimli ortamlarda sizi karşılayacaktır, aynı zamanda mum ışığında yemek için idealdir. Her ay değişen menü, mevsimin tatlarını öne çıkararak deniz tabakları, suşiler ve deniz ürünleri yemekleri sunar. Balık sevmeyenler için lezzetli et spesiyaliteleri ve Şef tarafından yapılmış el yapımı lezzetli pastalar önermektedir.

  3. TRATTORIA ADRIATICA DI PALOMBI ROSANNA & C. SNC

    İtalya

    Trattoria Adriatica 1958 yılından hizmete açılmış, o zamandan bu yana babadan oğula geçerek hep aynı aile tarafından işletilmiş, bölgesel lezzetlerin sürdürülmesine önem veren ve mutfağının ve yemeklerinin kalitesiyle ün salmış bir restorandır. Restoran daima taze deniz balıklarından, yöresel yemeklerden, kurum içinde hazırlanan pastalardan ve bu muhteşem lezzetlerin yanında titizlikle seçilmiş olan Marches bölgesi şaraplarından oluşan muhteşem menüsüyle hizmetinizdedir. 60 kişiye kadar grupları ağırlayabilir ve son derece güzel bir terasa sahiptir.