• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • atıklar

Sonuçlar

Atıklar

TürkiyeGaziantep ve Güneydoğu Anadolu bölgesi
  1. PLASTEK PLASTIK AMBALAJ SAN. VE TIC. A.Ş.

    Türkiye

    1988 Yılında Kurulan Firmamız bulunduğu şehirde kurulan ilk firmalardandır. Ambalaj sektörünün bir çok farklı alanında faaliyet göstermiş olan firmamız, günümüzde tüm deneyimlerini bir araya getirerek LDPE ambalaj üretimi yapmaktadır. LDPE malzemeden film üretimi yapmanın yanı sıra tedarik ettiği opp ambalajlar ile de baskılı ve baskısız olmak üzere bir çok ambalaj kaleminde ürün üretmektedir. - sanayi filmleri - shrink - atlet poşetler - takviyeli çantalar - yumuşak saplı çantalar - torbalar - bantlı torbalar yukarıdaki ambalaj kalemleri firmamızın yoğunlukla üretimini yaptığı ambalaj çeşitleridir. Bunların yanı sıra; - co-ex filmler - vci ambalajlar - epi katkılı ( biodegredable ) Gibi özel nitelikli ürünlerin de üretimini yapabilecek kapasitededir. Firmamızın temel ilkesi müşteri memnuniyeti olması sebebi ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyacı doğrultusunda çözüm odaklı ve kaliteli ürün üretmek için her gün kendimizi geliştirmeye devam etmekteyiz. Hedefimiz iç piyasada olduğu gibi dünya çapında da markalaşmak ve müşterilerimizin de markalaşmasını sağlamaktır.

    Tüm ürünler arasında "atıklar"
  2. HOME PARK

    Türkiye

    Ev teksti̇l züccaci̇ye donanim tekn i̇nşaat

  3. HK MAKINE

    Türkiye

    HK MAKINE, yılında kurulan ve Gaz ve petrol işleme sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. madeni atık arıtma tesisatı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Gaziantep, Türkiye 'de bulunmaktadır.

  4. URFA HURDA

    Türkiye

    Göçebeler Geri Dönüşüm Metal Limited Şirketi, geri dönüşüm konusunda Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biridir ve alanında uluslararası bir uzmandır. Hem özel şahıslar hem de küçük veya büyük şirketler, kuruluşlar ve kamu kuruluşları için her türlü geri dönüşümde çevre dostu ve güvenilir kısmi ve komple çözümler sunuyoruz. Hurda, yanıcı maddeler veya diğer atıklar olsun, dünyanın kaynaklarının yeterli olmasını istiyorsak, var olandan yararlanmalıyız. Ve toplumun artık ihtiyaç duymadığı şeyle biz ilgileniyoruz. Sıralıyoruz, işliyoruz, saklıyoruz ve işliyoruz. Hepsi değeri malzemeye geri getirmek için.