• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • tüylü av hayvanları

Sonuçlar

Tüylü av hayvanları

TürkiyeIstanbul ve Marmara Bölgesi
  1. ULU TRADING GROUP OF COMPANIES

    Türkiye

    Ulu aiming to compete for the world's leaders in the food sector which our main target while not abandoning the quality of the goods and services, as much as focusing on providing affordable and high-end products to the world market. Within several years, we are planning to have the same strategy for each sector that we step into. We strive to be the best through strong performance, dedication and the application of our expertise and creativity in support of our clients’ success. We win as a team, both in our relationship with our clients and with each other. We believe that diversity and collaboration deliver better results. By acting with integrity, we act on our values. Everything we do is inspired by honesty and respect, openness, trust and fairness. We care for our clients, our co-workers and our communities. We are loyal to each other, take ownership for our actions and advice and take care to ensure our employees have an appropriate work-life balance. Our priority is to support clients’ business objectives through effective communication and a superior level of service. Our companys is driven by the shared benefit of excellent work, to deliver success for our clients and to underpin the future success of ULU.

  2. VERATAVŞAN

    Türkiye

    Taze Tavşan eti ve Tavşan satışımız bulunmaktadır.Her ülkeye ihracat yapma kapasitesi ve et tedarik etme konusunda profesyonel olarak çalışmalarımız bulunmaktadır.Bunun yanı sıra tavşan gübresi ve tavşanlar için gerekli ekipman ve malzemeyi temin edebilirsiniz. Tavşan etinin faydaları; Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C vitamini oranına sahipken düşük yağ, ürik asid, kollestrol, sodyum ve kalori oranına sahip bir ettir. Tavşan eti proteinler, mineraller ve vitaminler açısından çok zengindir. 200 gram tavşan etin­de ortalama 30-35 gram protein bulunmaktadır Tavşan etinin insanları zayıflatma ve hücre yenileme gibi birçok ette olmayan özellikleri bulunmaktadır. Sindirimi kolay etlerden olması, nedeniyle, sağlık için en önemli etlerin başında gelir Tavşan eti yağı sitrik yağ asidi ve oleik yağ asidinin daha az, esansiyel doymamış linoleik ve linolenik yağ asitlerini daha fazla içerir. Bu asitler hücre yenilenmesine ve vücuttaki yağın yakılmasını sağlar. İçerdiği yüksek demir, c vitamini ve amino asit miktarından dolayı anemik hastaların, gebelerin ve gelişmekte olan çocukların tüketmesinde fayda vardır. Hipofiz hormonundan dolayı çocuğu olmayanlarda tavşan etini yemeleri olumlu netice verebilir. Kalorisi düşük olduğundan, şişmanlatmadığı için bir rejim yemeği olarak tüketilmektedir. Tavşan eti çabuk pişer ve hazmı kolay olduğu için özellikle yaşlılara ve damar sertliği olan hastalara tavsiye edilebilir.