İspanya, Dicastillo, Navarra
...Trüf sosu, zeytinyağı ve trüf ile porcini edulis gibi çeşitli bitkilerden elde edilen malzemelerle, koruyucu madde eklenmeden fiziksel süreçler aracılığıyla hazırlanır. Paté kıvamında olup, siyah trüf ve porcini edulis'in çok hoş bir koku ve lezzetine sahiptir. Bu da onu doğrudan ekmek dilimlerinin üzerine sürmek veya ana yemeklere, pizzalara eklemek için oldukça iştah açıcı hale getirir,...
İtalya, Guardiagrele
...Kara buğday ve susam tohumları ile ekmek ve fırın ürünleri için karışım. Vitaminler, lifler ve mineraller açısından zengin çok yönlü bir karışım. Format: 15 kg Dozaj: 100%...
Polonya, Brzozów
...Kaba buğday, makarna, patates veya pirinç için harika bir alternatiftir. Elbette, karabuğday proteini gluten içermez ve yine de yapışkan özelliklere sahiptir. Bu, onu glütensiz ekmek için yaygın bir katkı maddesi haline getirir. Karabuğday, kavrulmamış bir tahıl olup, kızartmaya maruz kalmaz. Kavrulmuş karabuğdaydan daha hassas bir tada sahiptir. Çiğ karabuğday, bir değirmende kavrulabilir ve...
Ukrayna, Pervomaysky
...Kara buğday gevrekleri sağlığı destekler, enerji verir, kilo vermenize yardımcı olur ve ruh halinizi yükseltir. TM "TERRA" kara buğday gevreklerinin tadı neredeyse tüm ürünlerle mükemmel bir şekilde birleşir - bunlardan sadece lezzetli bir kara buğday garnitürü değil, aynı zamanda ev yapımı ekmek, krep, pankek, köfte, mantı ve hatta kurabiye hazırlayabilirsiniz. Akrabalarınızın bu kadar alışılmadık ve sağlıklı yemeklere hoş bir sürpriz yaşayacağından eminiz!
Slovakya, Košice
...Gyermelyi smooth flour 1kg, geniş bir yelpazede fırıncılık ve yemek pişirme uygulamaları için mükemmel olan çok amaçlı bir un türüdür. İster ekmek, ister kek, ister hamur işleri veya soslar yapıyor olun, bu un, mutfak yaratımlarınız için ideal doku ve tutarlılığı sağlar. İnce öğütülmesi, pürüzsüz ve topaksız sonuçlar elde etmenizi garanti eder, bu da onu her mutfakta vazgeçilmez kılar. Yüksek...
...Klasik baharat, güçlü, sindirim dostu ekmekler için, iri, bütün taneler Kendi tarifimize ve en iyi baharatlardan ürettiğimiz baharat karışımı! Her türlü güçlü ekmek ve poğaçalar için baharat olarak kullanılır. İçindekiler: Kişniş tohumu, anason, rezene, kimyon, kara kimyon, çemen tohumu, Tellicherry biberi Şeker, tuz, koruyucu maddeler ve yapay aromalar içermez Ekmek baharatı – Ekmek geliştirici...
Fransa, Talant
...Pasta Gazetesi'nin Klasiklerin Yeniden Yorumlandığı Tarif Kitabı ile pastacılık ve tatlılarda uzmanlaşın! Pasta Gazetesi, Sébastien Serveau tarafından yeniden yorumlanan klasik pastacılık tariflerini içeren bu kitabı sunuyor. 30 profesyonel tarif, adım adım görsellerle açıklanmış, teknik noktalara vurgu yaparak pastacılıkta öğrenmek veya ilerlemek için idealdir. Aşağıdaki tarifleri bulacaksınız: rom ve portakal ile baba, çilek ve beyaz peynirli şarlot, çilek ve fesleğenli makaronlar, kara orman, opera, tuzlu karamel vanilyalı profiterol... Metin Fransızca ve İngilizce.
Almanya, Schoenebeck
...Gıda endüstrisinde, organik çörek otu unu, biberli tadı ile pide, pane veya et baharat karışımları için tercih edilmektedir. Gıda endüstrisinde organik çörek otu unu genellikle pide için kullanılmakta, ancak diğer ekmek çeşitleri de biberli tadı ile lezzetlendirilmekte. Ayrıca, pane veya et baharat karışımlarına ilginç bir aroma katmaktadır. Ancak, kullanılan miktara dikkat edilmelidir; fazla...
Fransa, Landeleau
...Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi...
İtalya, Forlì
... mineraller içerir. Organik çiğ karabuğday, sebzelerle çorba ve çorba pişirmek için idealdir, ayrıca pizzoccheri veya taragna polenta gibi özel makarnaların hazırlanmasında da kullanılabilir. Çiğ karabuğday ile mükemmel ekmek yapmak da mümkündür. Kabuklu karabuğday tohumlarının ıslatılmasına gerek yoktur; sadece akan su altında durulayıp tuzlu su ile bir tencerede pişirmek yeterlidir (oran: 1 kısım karabuğday ve 2 kısım su) ve su tamamen emilene kadar 20-30 dakika pişirilmelidir.
Almanya, Wiesbaden
...Ekşi mayalı ekmeğimiz, tekrar ekmek istemenizi sağlıyor ve tamamen glüten ve laktoz içermiyor.
Fransa, Gisay La Coudre
... çeşitlerimizin kökenini garanti altına alırken, ürün yelpazemizi genişletmek amacıyla kovanlarımızı 2 saat 30 dakika mesafeye kadar taşımak zorundayız. Bu sayede size çok güzel ıhlamur, orman veya akasya ve lavanta balı sunabiliyoruz. Başlangıçtan beri, saf bal ile yapılan tarifler geliştiriyoruz; örneğin, şeker, süt, yumurta veya yağ içermeyen eski tarifler ile yapılan saf bal zencefilli ekmek...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play