• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • zeytinyağında pesto

Sonuçlar

Zeytinyağında pesto - Ithalat/Ihracat

  1. EVERGREEN DI PIETRO BONACCORSO

    İtalya

    EVERGREEN DI PIETRO BONACCORSO, yılında kurulan ve Kuru yemişler sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. zeytinyağında pesto, kızartılmış antep fıstığı, kırılmış çamfıstığı sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Bronte, İtalya 'de bulunmaktadır.

  2. GRÜNER STRAUCH GBR

    Almanya

    GRÜNER STRAUCH GBR, yılında kurulan ve Hazır yiyecekler ve ağız tadı sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. ev hamuru, cenova usulü pesto, pesto, zeytinyağında pesto sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Borken, Almanya 'de bulunmaktadır.

  3. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Fransa

    Verified by europages badge

    1972 yılında Vence'de adını taşıyan yaratıcısı François Roméo tarafından kurulan aynı adlı yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı çeşitleri yaratmış ve geliştirmiştir. Tatlılık ile meyvemsilik, canlılık ile otsu notalar arasında uyumlu bir denge sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasındaki en iyi üretim tesislerinden gelen yağlar sayesinde tüketiciler tarafından bir ciddiyet ve kalite garantisi olarak kabul edilmektedir. Yalnızca Lucca, Toskana, İtalya'da paketlenmiş bu ürünler, hem kimyasal hem de organoleptik olmak üzere sıkı kalite kontrollerine tabidir. Uluslararası Zeytinyağı Konseyi tarafından onaylanmış bağımsız laboratuvarlar düzenli olarak kontrol etmektedir. 1972'den beri özel olarak geliştirilen bir zeytinyağı tarifinin sahibi olarak, François Roméo markası geniş bir üne sahiptir. Bu marka, François Roméo yağının kalitesine güvenen büyük perakende zincirleri, birçok kişi ve büyük restoranlar tarafından tercih edilmektedir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  4. DELFINO BATTISTA

    İtalya

    Verified by europages badge

    İkinci Dünya Savaşından sonra Pasquale Battista, Cetara'da küçük bir gıda konserveleri laboratuvarı kurdu ve onu 90'lı yıllara kadar şevk ve gururla yönetti. Üretim süreci aşamaları ve hammaddelerin dikkatli seçimi gibi, zaman içinde ürünlerimizin tadı da asla değişmedi. Tüm bu aşamalar, üretim standartlarına ve mevcut yasalara uygunluğun sağlanması amacıyla titizlikle yürütülmektedir.