2F CREATIVE

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

2F CREATIVE

Ürün kataloğu

Türkiye

Ahşap malzemeden imal edilen ahşap standlar ürün tadımı, ürün tanıtımı, ürün satışı amaçlı marketlerde, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda kullanılmaktadır.

Türkiye

Ahşap fıçılara yenilik getirerek kısa sürede yıpranmalarına karşı malzeme değişikliği yaparak uzun süre dayanılabilir fıçı üretimi yapmaktayız.

Türkiye

Üretilen standlarımızın sevkıyatında yer kaplamaması adına demonte olarak gönderim sağlıyoruz. Ahşap malzemeden imal edilen ahşap standlar ürün tadımı, ürün tanıtımı, ürün satışı amaçlı marketlerde, alışveriş merkezlerinde ve mağazalarda kullanılmaktadır.

Türkiye

Metal standlar , satış noktalarındaki dayanıklılığı, uzun ömürlü olması, elegant görünümleri özelliklerinin yanında, en ağır ürünleri yüksek oranda stoklayabilmeleri ve dış mekanda da kullanılabilmeleri özellikleri ile en çok tercih edilen standlardır.

20 yılı aşkın süredir edindiğimiz deneyimler ve bilgiler ışığında siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti veren bir reklam ajansı olmaktan gurur duyuyoruz. Yenilikçi, enerjik, çözüm odaklı ve ileri görüşlü dinamik tasarım ekibimizle markanızın her adımında yanınızda olmak istiyoruz. Proje ofisimizde yer alan prototip alanımızda tasarlanan projelerin numune üretimi sonrasında fabrikamızda seri üretime geçilmektedir. Tasarım ve pazarlama ofisimiz harici, üretim gerçekleştirdiğimiz fabrikamız kapalı 1000 m2 olup, METAL-AHŞAP-PLEKSİ-TERMOFORM üretim gerçekleştirmekteyiz. Kapasite raporumuz ve sanayi ruhsatlı işletmemizde seri üretime uygun adeti yüksek olan üretimleri gerçekleştirebilmekteyiz.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

2F CREATIVE

Egemenlik Mah. 6106/2 Sk. No:35 Bornova Izmir

35070 Izmir - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

2F CREATIVE'in Faaliyetleri

  • Sergi standları
  • reklam
  • Mağaza ve sergi standı üretimi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz