3DKAUCUK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

3DKAUCUK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Beton veya asfalta döşenen kauçuk karolar, düzgün bir şekilde dökülmüş asfalt veya betona 2K (Çift kompenantlı) poliüretan yapıştırıcı ile yapıştırılır ve mevsimsel hareketlere karşı yüksek dirence sahip bir zemin oluştururlar. Kauçuk karolar birçok renk seçeneği ve farklı kalınlık alternatifleri sayesinde kullanıcının amacına yönelik olarak birçok farklı alanda kullanılabilirler. Kauçuk karo zemin kaplaması neden tercih edilmeli? *Dayanıklıdır *Uzun ömürlüdür *UV’ye dayanıklıdır *Mevsimsel hareketlere karşı dirençlidir *%100 Çevre dostudur *Darbe emicidir *Yıpranma ve aşınmaya karşı dayanıklıdır

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kuma döşenen kauçuk karoların uygulamasının yapılabilmesi için asfalt veya beton bir zemine ihtiyaç yoktur. Uygulaması sırasında yapıştırıcı kullanılmaz. Kauçuk karolar, tesfiyesi yapılan toprak zemin üzerine serilmiş sıfır numara kum üzerine yerleştirilir. Bu ürünün en büyük avantajı kauçuk karoların demonte olması yani isteğe bağlı olarak döşendikleri yerden sökülüp başka bir yere taşınıp yerleştirilebilir olmasıdır. Aynı zamanda, kauçuk karo uygulaması mevsimsel hareketlerden etkilenmez; hem ıslak hem kuru havada döşemesi yapılabilir. Taşıma, yer değiştirme veya montaj işlemlerinde ürün kaybı olmaz ve onarım çok kolaydır. Neden kuma döşenen kauçuk karo zemin kaplaması tercih edilmeli? *Dayanıklı ve uzun ömürlüdür *Demontedir *Kolay montaj imkanı sağlar *Tekrar tekrar kullanılabilirdir *Her mevsim döşenebilir *Her türlü hava koşuluna karşı dirençlidir *Hızlı su tahliyesi sağlar *Darbe emicidir *UV’ye dayanıklıdır *%100 Çevre dostudur

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Daha az toksik çim sahalar üretmek için kullandığımız organik zemin dolgu malzememiz, %100 organik materyalden elde edilmekte olup bu dolgu malzememizin kullanıldığı sentetik çim saha sistemimiz FIFA sistem sertifikasına sahiptir. Bu özelliği ile 3dkaucuk, Türkiye’de tek; Dünya’da ise 3 üreticiden biri olma özelliğine sahiptir. Standart olarak çim sahalarda kullanılan ve kanserojen etkisinden ötürü birçok Avrupa ülkesinde yasaklanan SBR granülün aksine, organik dolgu malzememizin sağlık açısından herhangi bir olumsuz etkisi yoktur ve %100 çevre dostudur. Organik Zemin Dolgu Malzemesinin Özellikleri: %100 organiktir. Kansere veya sağlık açısından herhangi bir soruna sebep olmaz. Toksik değildir,kokusuzdur. Yenilenebilir kaynaktır. Darbe emme özelliğine sahiptir. İyi derecede basınç dağılımı sağlar. Soluma ve temas yoluyla vücutta herhangi bir kimyasal birikime sebep olmaz. Doğal olmasına rağmen yüksek yağışta dahi zeminde çamurlaşmaya sebep olmaz. Su tutma kapasitesine sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sentetik çim futbol sahalarında kullanılan kauçuk granüller, isteğe ve alanın rengine göre yeşil veya kiremit renginde boyanabilmektedir. Kullanılan SBR granüller, geri dönüştürülmüş kauçuk granüllerinin güçlü poliüretan bağlayıcı ve renk pigmentleri ile karışımından elde edilir. Hammaddesi kauçuk olduğundan darbe emme özelliğine sahip olan ürünümüz birçok farklı kullanım alanına sahiptir. Kullanılan granüller, çeşitli hava koşullarında kullanıma uygun olmakla beraber, FIFA onaylı laboratuvarda yapılmış 5000 saatlik UV test sonucuna sahiptir.

Fiyat teklifi isteyin

3dkaucuk spor alanları ve kauçuk karo zemin malzemeleri konusunda 1989 yılından beri alanında öncü bir şirkettir. İlk başta atık olarak düşünülen araba lastiklerini SBR kauçuk granüllerine dönüştürerek sektöre giren şirketimiz sonrasında profesyonel spor zeminleri ve çok amaçlı spor alanlarında müşteri odaklı çözümler üreterek gelişmeye devam etmiştir. 2006 itibariyle ‘Elastik Zemin’ (Kauçuk karo) üreticisi olarak Türkiye’de ilk şirket olan 3dkaucuk®, kendi marka ismini de yaratmıştır, 3dkaucuk®. Buna ek olarak, sentetik futbol sahalarında kullanılan ‘Organic Infill’ malzemesi için FIFA Sistem Sertifikasına sahip Türkiye’deki tek firmadır. Yıllar içerisinde boyalı SBR granüller, SBR kauçuk karolar, SBR ve EPDM kauçuk karolar, tartan zemin sistemleri, kauçuk rulolar, poliüretan ve akrilik zemin sistemleri ile sentetik saha organik dolgu malzemesi 3dkaucuk’un ürün yelpazesini oluşturmuştur. Temel ürün kategorilerimizi ise şöyle sıralayabiliriz: Kauçuk Karo, Akrilik Zemin, Poliüretan Zemin, SBR Granül, EPDM Kauçuk Karolar, Organik Infill, Tartan Pist, ve Sentetik Çim Saha Dolgu Malzemeleri. 3dkaucuk® spor saha zeminleri hakkında daha detaylı bilgi almak isterseniz www.3dkaucuk.com internet sitemizi ziyaret edebilir, sorularınızı doğrudan bize ileterek soru ve sorunlarınızla ilgili destek alabilirsiniz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

3DKAUCUK

Saraykent Sanayi Bölgesi Saray mah. 30. Cadde No:9/A Saray/Kazan

06980 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

3DKAUCUK'in Faaliyetleri

  • Kauçuk ve türevleri
  • kauçuk karolar
  • spor saha zeminleri
  • basketbol ve voleybol saha zeminleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz