ABC DETECTOR

Türkiye

Office Building Outline icon Perakendeci

ABC DETECTOR
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Nokta Simplex Metal Altın ve Define Dedektörü, değerli metalleri tespit etmektedir. Altın, gümüş, bronz gibi değerli metalleri tespit edebilen Nokta Simplex Metal Altın ve Define Dedektörü 3 metre su geçirmez özelliği taşımaktadır. ----------------------------------------------------------------------------------- Nokta Simplex Metal Gold and Treasure Detector detects precious metals. The Nokta Simplex Metal Gold and Treasure Detector, which can detect precious metals such as gold, silver and bronze, has a waterproof feature of 3 meters. _____________________________________________________________ جهاز كشف الذهب والكنوز من نوكتا سيمبليكس يكتشف المعادن الثمينة. يتميز جهاز Nokta Simplex Metal Gold and Treasure Detector ، الذي يمكنه اكتشاف المعادن الثمينة مثل الذهب والفضة والبرونز ، بخاصية مقاومة الماء تصل إلى 3 أمتار.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Nokta Simplex Metal Altın ve Define Dedektörü, değerli metalleri tespit etmektedir. Altın, gümüş, bronz gibi değerli metalleri tespit edebilen Nokta Simplex Metal Altın ve Define Dedektörü 3 metre su geçirmez özelliği taşımaktadır. WHP Paket, Simplex dedektörün kablosuz kulaklığı içerisinde bulunduran paketidir. Standart paketi ile aralarındaki tek fark, WHP pakette ek olarak kablosuz kulaklığın bulunmasıdır. ------------------------------------------------------------------------------ Nokta Simplex Metal Gold and Treasure Detector detects precious metals. The Nokta Simplex Metal Gold and Treasure Detector, which can detect precious metals such as gold, silver and bronze, has a waterproof feature of 3 meters. WHP Package is the package of the Simplex detector that contains the wireless headset. The only difference between them and the standard package is that the WHP package includes an additional wireless headset.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

UXO Lite, 5 metre derinliğe inebilen bir yeraltı görüntüleme cihazı ve define dedektörüdür. 3D görüntüleme sistemine sahip olan UXO Lite, altın, gümüş, bronz, mezar, tünel, oda ve mahzen gibi yerleri tespit eder ve bilgisayar programında size ekran görüntüsü gösterir. ------------------------------------------------------------------ UXO Lite is an underground imaging device and treasure detector that can go down to a depth of 5 meters. Having a 3D imaging system, UXO Lite detects places such as gold, silver, bronze, tombs, tunnels, rooms and cellars and shows you a screenshot in the computer program. ---------------------------------------------------------- UXO Lite هو جهاز تصوير تحت الأرض وكاشف للكنوز يمكن أن ينزل إلى عمق 5 أمتار. بوجود نظام تصوير ثلاثي الأبعاد ، يكتشف UXO Lite أماكن مثل الذهب والفضة والبرونز والمقابر والأنفاق والغرف والأقبية ويعرض لك لقطة شاشة في برنامج الكمبيوتر.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

UXO Radar PRO, 25 metre derinliğe inebilen bir yeraltı görüntüleme cihazı ve 1.5 kilometre alanı tarayabilen bir alan tarama dedektörüdür. 3D görüntüleme sistemine sahip olan UXO Radar PRO, altın, gümüş, bronz, mezar, tünel, oda ve mahzen gibi yerleri tespit eder ve bilgisayar programında size ekran görüntüsü gösterir. -------------------------------------------------------------------- UXO Radar PRO is an underground imaging device that can go to a depth of 25 meters and an area scanning detector that can scan an area of ​​1.5 kilometers. Having a 3D imaging system, UXO Radar PRO detects places such as gold, silver, bronze, tombs, tunnels, rooms and cellars and shows you a screenshot in the computer program.

Fiyat teklifi isteyin

16 yıldır Türkiye ve dünya çapında hizmet veren ABC Dedektör, metal dedektörü, yeraltı görüntüleme, alan tarama ve bir çok farklı sistemi bünyesinde barındıran define cihazlarının satışını gerçekleştirmektedir. Online web sitemiz ve dünyaca ünlü B2B siteler üzerinden satışlarımıza devam etmekteyiz. Her zaman müşteri memnuniyetini en ön sırada tutan şirketimiz, en kaliteli metal dedektörü modellerini bünyesinde barındırmaktadır. 1 metreden 100 metre derinliğe kadar algılama kapasitesi bulunan cihazların satışını yapan firmamız, cihaz satışı ile beraber profesyonel eğitim de vermektedir.

Domain icon Perakendeci

ABC DETECTOR

Istanbul Kucukcekmece

34403 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Perakendeci

ABC DETECTOR'in Faaliyetleri

  • Elektrikli ve elektronik bileşenler
  • metal dedektörleri
  • Para dedektörleri
  • dedektör
  • yeraltı görüntüleme
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz