AKERMAN KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

AKERMAN KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Akerman Kozmetik olarak modern cilt ve kişisel bakım ürün serisi ve ekstra bakım teknolojileri ile profesyonel ürün gamı ve ev bakım ürünlerini sunmaktadır. Halen güzellik merkezleri , Dermokozmetik klinikler ve spesific güzellik salonlarının kullanmakta olduğu özel markalı ürünler üretmektedir. Ürünler hayvansal testlerde kullanılmamak ile beraber hayvansal bileşen ve yapay kokular içermeden üretilmektedir. Geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünler gerçek bitki ekstreleri kullanılarak, natural hammaddeler ile organik formda üretilmektedir. Cilde sunulan bilimsel ve doğanın büyüleyici etkisine sahip içerikler ile Akerman Kimya geniş kullanıcı kitlesine ulaşmaktadır. Geniş ürün yelpazesi içerisindeki her üründe bilimsel ve bitkisel içerikler sinerjik etki ile en yüksek faydayı sizlere sunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Akerman Kozmetik olarak modern cilt ve kişisel bakım ürün serisi ve ekstra bakım teknolojileri ile profesyonel ürün gamı ve ev bakım ürünlerini sunmaktadır. Halen güzellik merkezleri , Dermokozmetik klinikler ve spesifik güzellik salonlarının kullanmakta olduğu özel markalı ürünler üretmektedir. Geniş ürün yelpazesinde yer alan tüm ürünler gerçek bitki ekstreleri kullanılarak, natural hammaddeler ile organik formda üretilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Koku konusunda sorumluluk bilinci yüksek ve deneyimli bir parfüm üreticisi olarak, Türkiye'deki en iyi ve en kapsamlı özel etiket ve parfüm imalat hizmetlerini sunmak için gerekli tüm altyapı ve proses yeteneklerine de sahibiz. Bize İstediğiniz koku çeşitlerini, kalite standartlarnı ve ihtiyacınız olan ürün miktarını iletebilirsiniz,gerisini biz hallederiz. İhtiyacınız olan boyut ve kapsamdan bağımsız olarak ihtiyaç duyduğunuz kokuları dikkatle oluşturmak için en son teknoloji ekipmanlarla etkin bir şekilde entegre edilmiş bir dizi koku üretim ünitesine ve tesisine sahibiz. Hayallerinizdeki parfümleri bile mümkün kılan olağanüstü eğitimli ve deneyimli profesyonellerimiz var. Müşterilerimizin bizden her zaman en iyi ürünleri almalarını sağlamak için, çeşitli uluslararası ve endüstri standartlarına uygun üretimler gerçekleştirmekteyiz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Koku konusunda sorumluluk bilinci yüksek ve deneyimli bir parfüm üreticisi olarak, Türkiye'deki en iyi ve en kapsamlı özel etiket ve parfüm imalat hizmetlerini sunmak için gerekli tüm altyapı ve proses yeteneklerine de sahibiz. İhtiyacınız olan boyut ve kapsamdan bağımsız olarak ihtiyaç duyduğunuz kokuları dikkatle oluşturmak için en son teknoloji ekipmanlarla etkin bir şekilde entegre edilmiş bir dizi koku üretim ünitesine ve tesisine sahibiz. Hayallerinizdeki parfümleri bile mümkün kılan olağanüstü eğitimli ve deneyimli profesyonellerimiz var. Müşterilerimizin bizden her zaman en iyi ürünleri almalarını sağlamak için, çeşitli uluslararası ve endüstri standartlarına uygun üretimler gerçekleştirmekteyiz. Bize istediğiniz koku çeşitlerini, kalite standartlarını ve ihtiyacınız olan ürün miktarını iletebilirsiniz, gerisini biz hallederiz.

Fiyat teklifi isteyin

Akerman Kozmetik, 2007 senesinden bugüne kadar üretimini Türkiye sınırları içerisinde gerçekleştiren Kadın Girişimci Aile Şirketidir. Ar-Ge’ye ve belgelendirmeye yaptığı yatırımlarla bu konumunu pekiştirmiş, 2013 yılından itibaren endüstriyel, fason ve private label üretime başlamıştır. Ürettiğimiz tüm ürünler insan sağlığı ve çevre duyarlılığı ön planda tutularak üretilmektedir. 2007 yılından beri her geçen gün büyüyen bir sektör olan Kozmetik, Koku Grubu, Dermokozmetik, Kişisel bakım, Ağız ve Saç bakım ve Bebek bakım ürünleri konusunda yatırım kararı almış, Ar-Ge ve pazar çalışmalarının da tamamlanmasıyla MİSEDOR markası ile pazara girmiştir. İç piyasada ve dünyada marka değeri olan birçok büyük firmaya da private label üretim gerçekleştirmekteyiz. Ürün gruplarımız T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI izni ile üretilmiş olup Dünya Standartlarında kaliteye haiz oldukları için tüm dünyada geçerli olan "ISO 9001 / ISO 14001 / OHSAS 2007" Kalite belgeleri ile belgelendirilmiş, Özel Üretim Ürünlerdir. Üretimin tüm aşamasında ve uygulamalarında yüksek kalite seviyesine sahip olduğunu gösteren ve insan sağlığını önemseyen GMP, ECOCERT ve Helal Sertifikası’na sahiptir. Dünya standartlarına uygun olarak dizayn edilen tesislerimizde ; Oda Kokusu çeşitleri, parfüm, kolonya, kişisel bakım, dermo kozmetik, cilt bakım, kozmetik, bebek bakım ürünleri ve deterjan gibi ürün grupları üretilmektedir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

AKERMAN KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

Gümüşpala Mh. Kaynata Sk. No:2 Kat:4

Avcilar

34320 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2007
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

AKERMAN KOZMETIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI'in Faaliyetleri

  • Kozmetik ürünleri
  • Doğal kozmetik ürün üreticisi
  • parfüm ve kozmetik serileri oluşturma ve üretimi
  • Kozmetik ürün imalatçısı
  • Misedor
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz