ALANYA CITY GROUP

Türkiye

Factory icon Acente/ Temsilci

ALANYA CITY GROUP
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Bahçe alanı Kafe ve restoran Özel plaj Yüzme havuzu, kaydıraklı havuz, dinlenme alanlı havuz, 2 çocuk havuzu, kapalı havuz Havuz başı bar Osmanlı hamamı (hamam) Sauna, buhar odası Barbekü, çardak Basketbol sahası Kapalı park Spa Masaj odaları Fitness, pilates yoga Bilardo, masa tenisi Sinema, çocuk odası Kabin ve banyoların değiştirilmesi

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Açık havuz, Ortak alan, Kapalı havuz (ısıtmalı), Lounge bar, Aquapark, Sauna, buhar odası, Türk hamamı, Masaj odaları, Spor Salonu, Tenis, basketbol ve voleybol, Bilardo ve masa tenisi Çocuk oyun odası, Müzik salonu, 40 araçlık garaj, Restoran, Kafe, Okuma odası, CCTV ve 7/24 güvenlik, Uydu televizyon, Jeneratör, Asansör, Barbekü alanı, Wi-Fi (ortak alanlarda)

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sevdiklerinizle daha farklı ve daha izole bir tatil istiyorsanız otel dışında bir tercih yapabilirsiniz. Açık havuz, Ortak alan, Kapalı havuz (ısıtmalı), Lounge bar, Aquapark, Sauna, Buhar odası, Türk Hamamı, Masaj odaları, Spor Salonu, Tenis, basketbol ve voleybol, Bilardo ve masa tenisi. Çocuk oyun odası, Müzik salonu, 40 araçlık garaj, Restoran, Kafe, Okuma odası, CCTV ve 7/24 güvenlik, Uydu televizyon, Jeneratör, Asansör, Barbekü alanı, Wi-Fi (ortak alanlarda)

Fiyat teklifi isteyin

We help those who want to start a business, buy real estate and have a holiday in Alanya. Most of the time, those who come to Alanya wanting to invest their savings in real estate remain undecided about the abundance of offers in the real estate market. In this abundance, you do not know which choice to make, whom to apply to, to whom to consult. And at this point, it is very important to contact an expert who knows his job. Alanya City Group, headed by Hakan Kendirli, is ready to provide all services related to real estate investment. We will guide you quickly, competently and honestly at all stages of buying a property in Alanya (from collecting documents to obtaining Deeds). Expert advice and solution of the most difficult problems, the provision of any service in the field of real estate acquisition. With us you will get a home worthy of you! Alanya da iş kurmak isteyen, gayrimenkul satın almak isteyen ve tatil yapmak isteyenlere yardımcı oluyoruz. Çoğu zaman tasarruflarını gayrimenkule yatırmak isteyerek Alanya'ya gelenler, emlak piyasasındaki tekliflerin bolluğundan kararsız kalmaktadır.. Bu bolluk içinde hangi seçimi yapacağınızı, kime başvuracağınızı, kime danışacağınızı bilemezsiniz. Ve tam bu aşamada, işini bilen bir uzmanla iletişim kurmak çok önemlidir.

Domain icon Acente/ Temsilci

ALANYA CITY GROUP

Kestel Mh. Dolavlik Cd. 5 / A ALANYA

07425 Antalya - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2011
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Acente/ Temsilci

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel

ALANYA CITY GROUP'in Faaliyetleri

  • Firmalara danışmanlık hizmetleri
  • firmalara danışmanlık
  • emlak danışmanlığı
  • uzun süreli konaklamalar için daireler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz