ALUSDOOR ALUMINIUM & GLASS SYSTEMS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ALUSDOOR ALUMINIUM & GLASS SYSTEMS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Firmamız Avrupa standartlarında kaliteli, hızlı ve tüm bina tiplerine uygun özelliklerde alüminyum doğramalar ve cephe sistemleri üretmektedir. Tüm Avrupa ülkelerine ve diğer ülkelere montaj dahil veya montaja hazır ürün hizmeti verilmektedir. Ürünlerimiz her ülkenin kendi standart, norm ve kriterlerine uygun hızlı bir şekilde üretilerek sevk edilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Firmamız özel, kültürel veya dini yapılar için çeşitli ebatlarda ve şekillerde cam kubbe imalatı yapmaktadır. Bu kubbeler çeşitli ebatlarda olabileceği gibi şekilleri de tasarıma göre üretilmektedir, bu konuda Avrupa' da bir çok proje başarı ile tamamlanmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Günümüz yaşam koşulları ve mimari gereksinimler doğrultusunda tasarlanan binalar ürünlerin estetik ve fonksiyonel olmasının yanı sıra aynı zamanda ekonomik, geri dönüştürülebilir, hızlı üretilebilir ve yüksek yalıtım değerlerine sahip olmasını gerektirmektedir. Alusdoor olarak bizde bu doğrultuda dünyamızın sürdürülebilir üretime ihtiyacı ve çevresel faktörler, enerji kaynaklarının doğru kullanımı, estetik, fonksiyonellik ve insanların mutlu olacağı yaşam-iş alanları oluşturabilmek için çalışıyoruz. Bünyemizde bulunan Ar-Ge birimimizde tüm bu değerleri göz önüne alarak tasarladığımız kapı sistemleri, bölme duvar sistemleri, hareketli duvar sistemleri, akustik sistemler vb. ürünlerimiz çeşitli uygulama ve malzeme opsiyonları ile projelerinizde bütünsel ve estetik çözümler sunmaktadır. Profesyonel ekiplerimizce montajı yapılan ürünlerimiz kısa üretim ve montaj süreleri ile müşterilerimize avantaj sağlamakta olup 20 yıllık tecrübemiz ve müşteri memnuniyeti ile tercih edilmekteyiz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Alüminyum ayarlı kasalı kapılar duvar kalınlığına göre ayarlanabilen kasa sistemi ile projelerde her bir duvar için ayrı üretim yapma zorunluluğunu ortadan kaldırıp zamandan tasarruf sağlamaktadır. Alüminyumun estetik yapısı, renk seçenekleri ve dayanıklı bir malzeme olması nedeni ile tüm proje tipleri için uygundur. Alüminyum kasalı kapılarda cam, ahşap, metal vb. tüm kanat tipleri kullanılabilir. Montajı ve demontajı çok kolay olup gerektiğinde rahatlıkla taşınabilir.

Fiyat teklifi isteyin

1999 tarihinde kurulan firmamız alüminyum ve cam sektöründe üretim-montaj konularında faaliyet göstermektedir. Geniş ürün yelpazesi içerisinde ofis bölme duvar sistemleri, kapı sistemleri, hareketli-katlanır sistemler, seperasyon sistemleri, alüminyum doğrama sistemleri, çeşitli cam sistemleri ve özel imalatlar yer almaktadır.Patentli ürünlerimiz olan ofis bölme duvar sistemleri, kapı sistemleri ve katlanır sistemlerimiz fabrikamız bünyesinde yer alan ar-ge biriminde tasarlanarak geliştirilmekte ve üretilmektedir. Ürün geliştirme aşamalarında ülkemizin önde gelen mimar ve tasarımcıları ile görüş alışverişinde bulunularak ihtiyaca yönelik tasarım, güvenlik ve izolasyon kriterlerine uygun, çevreye karşı duyarlı ve geri dönüştürülebilir işlevsel ürünler geliştirilmektedir. Ar-ge birimimizde bugüne kadar birçok banka, hastane, okul vb. kurumun ihtiyaçlarına yönelik özel profiller geliştirilerek üretilmiş, konsept projelerin tasarım ve hayata geçirilmesine destek olunmuştur. Tasarımlara uygun, kaliteli ve çözüm odaklı hizmet politikası ile hareket eden firmamız bünyesinde yer alan ürünler ile birlikte sektörde dünyanın önde gelen alüminyum ve cam firmalarıyla da çözüm ortaklığı yapmaktadır. Dünya çapında geliştirdiğimiz geniş hizmet ve partner ağıyla reel fiyat analizleri, kalite kontrol süreci ve imalat süreleri ile yüksek müşteri memnuniyeti sağlanmakta olup Almanya, Fransa vb. ülkelerde bir çok referans proje tamamlanmıştır ve devam etmektedir. Herkes için bir çözümümüz var!

Şirketle ilgili son haberler

Berlin Almanya Şantiyesi Teslim Edildi!

Berlin Almanya Şantiyesi Teslim Edildi!

Yeni müşteri referansı ・ 12 Şub 2021 daha fazla… Open In New icon

Berlin Almanya’ da bulunan yurt binası projesinde tercih edilen cephe sistemlerimiz pandemi sürecinin zorluklarına rağmen tamamlanarak başarı ile teslim edilmiştir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ALUSDOOR ALUMINIUM & GLASS SYSTEMS

FIRUZKOY BULVARI NO:160/A AVCILAR ISTANBUL

34325 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1999
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Swift Havale

Bankalar

  • GARANTI BANKASI A.S.- TURKEY
  • TURK EKONOMI BANKASI - TURKEY
  • IS BANKASI - TURKEY

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ALUSDOOR ALUMINIUM & GLASS SYSTEMS'in Faaliyetleri

  • Alüminyum pencereler
  • Alüminyum dış doğramalar pencere ve kapı sistemleri
  • Ofis bölme duvar sistemleri ve kapı sistemleri
  • Binalar için her türlü cam ve alüminyum imalatı
  • Cam kubbeler ve özel cam sistemleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz