Türkiye
İmalatçı/ Üretici
Misyonumuz; Üniformaya keyif katmak, yenilikçi ve farklı bakış açısı ile kaliteli, beğeniye uygun kıyafetler tasarlamak, kumaş ve işçilik kalitesinden ödün vermeden, üstün başarı sağlamaktır Vizyonumuz; Farklı ve yenilikçii tasarımlarla üretilen formaları, düşük fiyattan müşteriye sunmaktır. Hakkımızda; Firmamız 1974 yılından beri biriktirdiği deneyimi, yaratıcılık ve tasarımla harmanlayıp, günümüze kadar geldi. İhtiyaç ve beklentilere uygun üniforma imalatı ile büyük beğeni toplayan firmamız, beğeni yanında güven de kazanarak, günden güne büyüdü. Değerlerimiz; -Uygun Fiyat-Kalite-Güvenirlilik-Yenilikçilik-Samimiyet-Verimlilik Halaskargazi caddesi yılmazlar pasajı no 156/29 ŞİŞLİ (Atatürk evi karşısı) İSTANBUL
FAVORI TEKSTIL GIYIM SAN. TIC. LTD. ŞTI.
Türkiye
Okul üniforması olarak üretilen lakos yaka ürünlerimiz, polor hırkalarımız ve eteklerimiz her renkte ve dilediğiniz logo ile üretilebilmektedir. Kendi markamızla okul üniforması üretmekteyiz. Ancak dilediğiniz her türlü tekstil ürününü (tişört, pantolon, hırka, yelek, mont vb.) sizin markanız ve logonuzla, istediğiniz kalite ve desende sizler için üretebiliyoruz. Fason üretimimiz mevcuttur.
FAVORI TEKSTIL GIYIM SAN. TIC. LTD. ŞTI.
Türkiye
Okul üniforması olarak üretilen lakos yaka ürünlerimiz, her renkte ve dilediğiniz logo ile üretilebilmektedir. Kendi markamızla okul üniforması üretmekteyiz. Ancak dilediğiniz her türlü tekstil ürününü (tişört, pantolon, hırka, yelek, mont vb.) sizin markanız ve logonuzla, istediğiniz kalite ve desende sizler için üretebiliyoruz. Fason üretimimiz mevcuttur.
ALFA BETA TEKSTIL VE IS KIYAFETLERI
Türkiye
Tüm sektörlerde sizlere uygun kıyafetler tasarlanır ve üretilir.
TRICK OR CANDY
Türkiye
Hazır giyim ve üniforma alanında tasarımın tadını ekleyerek, personelinizin dışarda giymek isteyebileceği giysiler tasarlayıp, üretmek hedefimiz oldu. "Trick or Candy" markası olarak, bu hedef doğrultusunda başlamış olduğumuz süre içerisinde alanında marka olmuş firmaların, ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak proje bazlı, tasarım odaklı giysiler ürettik ve üretmeye devam ediyoruz. Kadın ve erkek giyimi üzerine tüm kategorilerde ve aksesuarlarda üretim yapabilmekteyiz. Firmaların kurumsal kimliğine uygun ve müşterilerinin gözlerine hitap ettiği gibi, üniforma giyen personelin de rahatlığını ve şıklığını göz önünde bulundurarak, farklılık yaratmaktayız. Üretim, alanında uzman olan anlaşmalı olduğumuz atölyeler tarafından sağlanmaktadır. Öncesinde numune sunumu, ardından beden provaları ve en son kombinler, her bir personele özel paketlenmiş halde teslim edilerek, aslında butik bir çalışma yürütmekteyiz.