EGEM TEKSTIL KONFEKSIYON SAN.TIC.LTD.ŞTI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

EGEM TEKSTIL KONFEKSIYON SAN.TIC.LTD.ŞTI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda tüm kalitelerde üretim yapmaktayız. Kendi markanız için üretim yaptırmak isterseniz bu ürün sizler için referans niteliğindedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

%100 Ege pamuğundan üretilmiş, yüksek emici, yumuşak tuşe, geleneksel Türk hamam peştemali. Bu ürün showroomlarımızda bulunan referans ürün niteliğinde olup müşterilerimize özel üretim yapmaktayız.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

%100 Ege pamuğundan üretilmiş dayanıklı mutfak havluları müşterilerimizin kendi özel tasarım ve kriterlerine göre üretebilmekteyiz.

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız Egem Tekstil 1996 yılında kurulmuş olup, bu kısa geçmişine rağmen sektörde sağlam ve saygın bir konum elde etmiştir. Üretimimizde bukle, kadife, jakarlı, armürlü, ipliği boyalı, top boyalı, nakışlı ve baskılı olmak üzere her çeşit ev tekstil ürünlerinde dünya kalitesi ile müşterilerimize hizmet veriyoruz. İstenen tasarım ve numuneleri hızlı servis anlayışıyla gerçekleştirmemizin dışında, Ecocotton ve GreenBlack markalarımızı her yıl yeni konseptler ile müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz. Ürünlerimiz; önce kalite ilkesi ile üretimde ISO 9001 standardı, çevre ve insan sağlığı önemi için OEKO TEX 100, ve ayrıca organik üretimde GOTS sertifikaları ile belgelendirdik. 2017 yılında Almanya, Avusturya, İsviçre, İngiltere, Japonya, Fas, İtalya, Hollanda, Danimarka, İsveç, Finlandiya, Ukrayna, Slovakya, Macaristan, Suudi Arabistan, Rusya, Romanya, Kanada ve A.B.D. ülkelerine yıllık 4.000.000 adet havlu, 200.000 adet bornoz, 100.000 adet nevresim takımı ihracatı yaptık. Egem Tekstil olarak üretimde kaliteyi ve sürekliliği arttırmak, müşteri memnuniyetini en üst noktada tutmak, teknolojik gelişmeleri takip etmek, çevreye ve yasalara uygun bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürmeyi kendimize vizyon edindik.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

EGEM TEKSTIL KONFEKSIYON SAN.TIC.LTD.ŞTI.

Bozburun Mah.7045 Sokak No:26, 7045 Sokak

20020 Denizli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

EGEM TEKSTIL KONFEKSIYON SAN.TIC.LTD.ŞTI.'in Faaliyetleri

  • Tekstil - İthalat/İhracat
  • bornozlar banyo havluları
  • hekim hizmetleri - fiziyokinesiterapi uzmanlığı
  • bebek tulumları
  • mutfak havluları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz